Şimdi Ara

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki Medievil çok hoşuma gidiyordu hala öyle bide ps3e uyarlasalar tadından yenmez hemde sony yapımı bir oyun

ayrıca Crash Bash de çok iyiydi ps3e çok iyi olur

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 18 Ekim 2010; 0:09:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Soul Reaver

Nightmare Creatures I & II

Road Rash 3D

Medievil I & II

Zevklerimiz aynı. Ek olarak Fear Effect 1-2. İki oyunda dörder CD'den oluşuyor. O zamanlar ilk gördüğümde ne çok yer kaplıyor demiştim. Devamı yapılsa bir Bluray'e sığar. DVD derdi olmaz. Syphon Filter'ı da unutmamak lazım. Metal Gear Solid'den daha çok severdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 18 Ekim 2010; 0:28:48 >

• Pepsiman'i eklemezsek ayıp olur :)
  • crash,tekken3,dino crisis1-2,re1-2-3
  • Aslında eski oyunların bizde büyük etki yaratması ozaman daha ufak olmamızdan kaynaklanıyor, yeni oyunların kötü olduğundan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Aslında eski oyunların bizde büyük etki yaratması ozaman daha ufak olmamızdan kaynaklanıyor, yeni oyunların kötü olduğundan değil.

pes 6 ------------> pes 2011

resident evil 3 ------------> resident evil 5

nfs underground 2 ------------> nfs undercover

fifa 99 ------------> fifa 11

nba live 99 ------------> nba 2k10

silent hill-1 ------------> silent hill homecoming

driver-1 ------------> driver parallel lines

tomb raider ------------> tomb raider underground

medal of honor (ps1-1999) ------------> medal of honor 2010

god of war 2 ------------> god of war 3

next-gen oyunlar her geçen gün biraz daha çöpleşiyor. eski oyunlar daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay.manyak -- 18 Ekim 2010; 3:17:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Aslında eski oyunların bizde büyük etki yaratması ozaman daha ufak olmamızdan kaynaklanıyor, yeni oyunların kötü olduğundan değil.

Katılıyorum. Bir çocuk Fifa ile hangi yıl tanışmışsa onun mekaniğine alışıyor. İlerleyen yıllarda değişiklik olunca nerede o eski Fifa'lar demeye başlıyor. Bunu diğer oyunlar için de uyarlayabilirim.
  • Merhaba,

god of war daki gibi metal gear trilogy tarzında bişey yapacaklarmı. Yapsalar çok iyi olur gerçekten ya. ben mgs 1-2-ve bir türlü oynayamadığım 3 ü tekrar oynamak istiyorum. ayrıca 1. oyunun 2. cd si çalışmadığından bitirememiştim. T-T hala uktedir. pc dede zevkli olmuyor zaten.
  • ilk ciktigi gunleri asla unutamiyorum. Gercekten muhtesem bir deneyimdi ozellikle zamanin sartlarinda, butun serileri cok severim fakat bunun yeri cok ayri.

• vay be dino crisis'e bak
  • Uykusuz geceler,haftalar,yillar. Wining Eleven 3 ile basladi ve hayatimin bir parcasi olmusdu. Seri uzayip gitmisdi.

• Abe's odysee vardı. gerçi yapımına başlanmış ama çok uzun süre beklettiler
  • Güzel konu, tek bir isim yazmıyacağım ama ps1 zamanında baba oyunlar belli onlardan birkaçını remake olarak yapsalar yeterli olur
  • @ ikista "oddworld abe's oddysee" icin yeni bir oyun PS3 e gelistiriliyorsa cok sevindirici bir gelisme. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

ilk ciktigi gunleri asla unutamiyorum. Gercekten muhtesem bir deneyimdi ozellikle zamanin sartlarinda, butun serileri cok severim fakat bunun yeri cok ayri.

MGS 1 in remake hali game cube e çıkmıştı twin snake di sanırım. onu çıkarsalar mesela süper olur.

• Crash & MGS Bunlar süperdi offf pfff ah eski günlerrr
  • @ kirpisan keske ciksa kardesim cok iyi olurdu.

@ Birde arkadaslar "Spawn" diye bir oyun vardi. Beyendigim oynadigim oyunlardan birisiydi. Butun seriyi oynamisdim. Fakat PS2 de daha iyiydi.

• Tabiki Metal Gear Solid ne oyunlardı be ... :)
  • Crash Bandicoot diye arkadaslar beni bulun :) tanisalim :D :D ne guzel oyundu o be zamaninda :D olsa guzel olur
  • Crash Team Racing
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.