Şimdi Ara

ps3 ile dvd player arasında görüntü kalitesi fark edermi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN SÜREKLİ PS3 TE DVD FİLM İZLİYORUM VE KENDİME 5+1 SES SİSTEMİ ALMAK İSTİYORUM.(dvd player boşuna almak istemiyorum fark yoksa tabi)
    ACABA DVD PLAYER İLE PS3 ARASINDA DVD FİLM İZLERKEN GÖRÜNTÜ KALİTESİNDE FARKLILILAR OLURMU?YANİ SADECE 5+1 HOPÖRLÖR SİSTEMİ ALSAM YETERMİ?EĞER HAYIR KESİNLİKLE GÖRÜNTÜ KALLİTESİ DEĞİŞMEZ DİYORSANIZ 5+1 SES SİSTEMİNİ DİGİTÜRK İZLERKEN YADA PS3 TE FİLM YADA OYUN OYNARKEN 5+1 SİSTEMDEN SES ALABİLECEKMİYİM??
    YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

• bir çok çeşit dvd player mevcut
    hangisi ile ps3 kıyaslayacaksınız
    piyasadaki normal olanlarla pek fark olacağını sanmam
  • Ps3 ile DVD player arasında kaydadeger bir fark olmaz. Tabi BlueRay izlemiyorsan.
    Ps3 de optik ses çıkış olması lazım. Alacağın 5.1 ses sisteminde optik giriş varsa ikisini birlikte kullanabilirsin.
    Digiturk olarakta DG+ kullanıcısıysan yine optik ses çıkışında digiturkü 5.1 ses sistemin baglayabilirsin fakat her film kanalında çok kanallı ses desteği yok malesef.

Bu arada alacağın 5.1 sistemin birden fazla optik ses girişi olması her iki ürünü aynı anda baglamanda faydalı olacaktır. Degilse ya çoklayıcı yada tak çıkar yapmak durumunda kalabilirsin.
  • aslında alacağım 5+1 ses sistemi belli SONY HT-SF1300 bu ürünü tavsiye edermisiniz ?bide optik girişi mevcutmu acaba?
  • Sony HT-Sf1300 de 3 HDMI giriş,1 HDMI çıkış ve 2 adet optik giriş var.Sistemin üzerinde herhangi bir medya oynatıcı yok ama dediğin gibi Ps3 ile birlikte kullanabilirsin(ister optik bağlantı ile ister HDMI bağlantı ile) ve memnun kalacağını düşünüyorum.Özellikle oyun ve film performansı tek kelimeyle mükemmel.

Ps3 ile dvd izleme konusuna gelince elbetteki böyle bir imkan var ama eğer Ps3'ün eski seri üretimlerden biriyse Blu-ray haricindeki medyalar konsolun optik okuyucusuna zarar verebiliyor,ama yeni seri üretimse -ki bunlar çift optik okuyucuya sahip- sorunsuz bir şekilde dvd player olarak kullanabilirsin.

Selamlar.
  • öncelikle ilgine teşekkür ederim .ps3 40 gb sanırım eski üretim singapurdan almıştım.aslında cok korktuğum bir konuda uyarmışsın beni. ps3 te dvd izlemek optic okuyucuya zarar verdiği konusunda tedirgindim.sanırım bide dvd player alacağım bu mesaj dan sonra.sony den başka dvd player almak ta istemiyorum çünkü lcd min sync özelliğinden yararlanmak istiyorum çünkü.DAV-DZ860W hakkındaki yorumunu merak ediyorum.teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Sony HT-Sf1300 de 3 HDMI giriş,1 HDMI çıkış ve 2 adet optik giriş var.Sistemin üzerinde herhangi bir medya oynatıcı yok ama dediğin gibi Ps3 ile birlikte kullanabilirsin(ister optik bağlantı ile ister HDMI bağlantı ile) ve memnun kalacağını düşünüyorum.Özellikle oyun ve film performansı tek kelimeyle mükemmel.

Ps3 ile dvd izleme konusuna gelince elbetteki böyle bir imkan var ama eğer Ps3'ün eski seri üretimlerden biriyse Blu-ray haricindeki medyalar konsolun optik okuyucusuna zarar verebiliyor,ama yeni seri üretimse -ki bunlar çift optik okuyucuya sahip- sorunsuz bir şekilde dvd player olarak kullanabilirsin.

Selamlar.

• DZ-860 hakkında pek bi fikrim yok malesef,ama HT-Sf1300 hakkında merak ettiğin bişey varsa cevaplamaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim grup atakta bakıyorum

quote:

DZ-860 hakkında pek bi fikrim yok malesef,ama HT-Sf1300 hakkında merak ettiğin bişey varsa cevaplamaya çalışırım.
  • Şahsi kanaatim 1080 p ye upscale eden bir cihazın varsa PS3 gibi, daha iyi bir işlmeciye sahip olamayacaksan yeni bir dvd player a gerek yok...Çünkü amaç daha iyi görüntü alabilmekse , belli ki alamayacaksın ..

Belki tv den de kaynaklanıyor olabilir emin değilim..Ancak Marantz DV 4001 dvd player kullanıyorum 1080i upscale ediyor fakat PS3 ile karşılaştırdığımda inan Marantz ile bir daha seyretmek istemiyorsun...Ben zaten muzik dinlerken dvd player ımı film için ise PS3 ü kullanıyorum..

Hatta geçenlerde orjinal Eagle Eye Blu ray izledim ama aman aman bir fark göremedim, tabii ki belli bir miktar var ama inan ne verdiğin kira /satın alma parasına (BLU-RAY) değmediğini hissettim.. Orjinal dvd leri gerçekten çok güzel düzeltiyor PS3 ...

Bence kesinlikle bariz farkı var , her tür medya izlerken PS3 te..Tabii full hd bir tvye sahip olman gerekiyor...

Bende mahkemelik olduğum X2000 SONY var ve sonuçtan çok memnunum...

Bu durumda yeni bir dvd player, başka amaçlar için alacaksan tabii ki al, ancak amaç ps3 ten iyi görüntü elde eder miyim ise, yarışamaz bile...

Tabii ki hi end dvd player performanslarını bilemiyorum..Fakat bu kezde belki bir ps3 kadar masraf edeceksin...Değer mi acaba?

• PS3'ün nefis bir dvd upscaling yeteneği var, kalite konusunda teredüttünüz olmasın. alacağınız dvd ps3'ten sonra hayal kırıklığı dahi yaratabilir.
    ayarlarda varsayılan olarak dvd upscale kapalı geliyor. açmak lazım..
  • quote:

Sony HT-Sf1300 de 3 HDMI giriş,1 HDMI çıkış ve 2 adet optik giriş var.Sistemin üzerinde herhangi bir medya oynatıcı yok ama dediğin gibi Ps3 ile birlikte kullanabilirsin(ister optik bağlantı ile ister HDMI bağlantı ile) ve memnun kalacağını düşünüyorum.Özellikle oyun ve film performansı tek kelimeyle mükemmel.

Selamlar.

yaklaşık 4 ay önce aldığım ps3 80gb pal dediğinize uygun çift optiklimidir acaba ben sadece blu-ray takıyorum gerçi oyun yada film olsun neticede ömrünü azaltmanın anlamı yok diye düşünüyorum . teşekkür ederim

• Ben bir ara bluray goruntu kiyaslamasi yapmistim, dvd olmasa bile belki fikir verebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_28616169/mpage_3/key_//tm.htm#29522332#29522332
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.