Arkadaşlar PS3'ü arkadaki düğmeden tamamen kapatmak istediğimde,düğme tam orta konumdayken hafif bir cızırtı sesi gibi birşey geliyor.Her zaman olan birşey değil,makinede de herhangi bir sorun yok,şu ana kadar teklediğini görmedim,tozlanmaması için koruyucusu vs bile var.Birazda tırstığım için stand-by konumunda bırakıyorum ama bu seferde elektrik kesilmelerinden felan çekiniyorum.Sizce herhangi bir sorun var mıdır ya da böyle bir durumla daha önce karşılaşanınız var mı?Özellikle forumdaki ps3'e teknik bakım yapan bilgisayarcı arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler herkese.
dostum herşeyi takma kafana, bak ben çok takıyordum, inceden çizince beynimi bıraktım.
İnan bana hemen her makinadan envai çeşit ses geliyor ama insanlar dikkat etmiyor, dikkat etmedikleri için sen sorduğunda "benim makinamda oyle bi,r ses yok" deyiveriyorlar. Eh sonrada sana çıldırmak düşüyor.
O nedenle kullan gitsin.
Benim bir arkadaşım 3 tane makina değiştirdi, sırf orasında ses var burasında bu var diye, satın alanların hepsi halen kullanıyor, taş gibi hepsi.
Evet kıllattıkça daha beter oluyor.Bende vazgeçtim artık kafaya takmaktan.
quote:
Orjinalden alıntı: WIZARD of WOR
quote:
kıllattıkça
yürü be...
quote:
Orjinalden alıntı: mobilecom
quote:
Orjinalden alıntı: WIZARD of WOR
quote:
kıllattıkça
yürü be...
Evet daha usturuplu bir şey yazabilirdim.Mesela düşündükçe falan.