Bildirim
PS3 İLK KEZ FPS OYNAMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
KZ3 -
Killzone 3 easy modda başla, varsa tabi, baya kolaydı, bana göre en zor fps halo reach -
Uncharted 2 oyna biraz.Fps'ye alışman daha rahat olur. -
KZ 2 nin kontrolleri öyle söylediğin kadar zor değil, ps3 te benimde oynadığım ilk fps oyunuydu aç easy modda başla elin alışır -
kesinlikle uc2 -
Arkadaşlar ilk crysis 2yi açtım ama baya yadırgadım kontrolleri falan. ateş etme felan sorun yok ama hedef almak zor baya ikinci analogla zor geldi bana. Klavye mouse rahatlagını aradım kapattım ps3ü. Yarın uncharted 1den başlarım alışmaya -
Killzone 2 de normal olarak başla digerleri çekirdek fıstık gelir. bu arada bu oyunları ilk oynadıgım zamanlar aklıma geldi çok şanslısın :) tavsiyem crysis 2 yi en sona bırak -
Uncharted ile giriş yap, sonra Killzone'lar ile devam edersin. Sanıldığı kadar zor değil kontrollerle FPS oynamak. -
Öncelikle Killzone serisinden basla Uncharted serisi ile devam et ve Crysis 2 ile bitir. Gamepad ile oyun oynamak paha bicilemez ^^ -
uncharted 1 ile başladım oynamaya. Dün crysis 2 denedim ama elim alışmadı. Şuan Uncharted oynuyorum level 5teyim. Baya alıştı sayılır elim ama hala acemiyim sanırım 1 günde olcak şey değil oynadıkça alışırım galiba. Zaten easy modda oynuyorum uchartedı :D -
unchartedle başlamak doğru seçim.zaten zor bişey değilki ps3de fps.2 günde alışırsın.mouse klavye kombinasyonundaki gibi aşırı çevik olamassın ama iyidir. -
black ops
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X