ps3 um 60 gb....ps storeye kayıt olup demo oyun indirmek istiyorum.ancak bulundugum bolgede kablolu internet baglantısı yok.evimizin hemen yakınında arkadasım oturuyor.arkadasımda wireless modem var...laptop ile internete arkadasımın bu modemi ile giriyorum.laptopum bu sinyalleri yuksek derecede alıyor....ancak ps3 yuzde 2 yada 3 seviyesinde cekiyor.....
şimdi arkadaslar kendi evimde bu demoları cekmek için bu ps3 un kutusunun içiden cıkan ethernet kablonun bir ucunu ps3 e bir ucunu laptopa bglasam bu sekilde kablolu baglantı saglamıs olurmuyum....yani baglantıyı laptoptan almıs olurmuyum?
yardımlarınızı bekliyorum......
evet yapabilirsin köprü yapcan sanırım wireless la öyle sanıyorum ama neden laptop yüksek alırken ps3 düşük alıo anlamadım laptpoun oldugu yere koy ps3 ü dene denemediysen.. bende aarada 4-6 m arası var %78-85 arası görüyorr
arkadaslar bende bu sekilde bir baglantı yapmak istiyorum acaba olurmu..bilginiz varmı bu konuda?
ya arkadaşlar olur mu hiç öyle şey ya.
kim dedi size ?
ethernet kablosuyla bu şekilde bir bağlantı şekli yok.
sadece ana kaynak olan arkadaşının modeminin en yakın yerine bir router koy ki yayını tekrarlasın.