Arkadaslar. PS3 yegenim PS2 oyunu oynuyor. Ama cocuk ps3 u gunlerce acik birakmak zorunda kaliyor save yapamadigi icin. PS3 te PS2 oyunlarini save yapmak icin ne yapiyoruz? Bir kart var PS2 ye ait ama PS3 un slotuna buyuk geliyor. Hafizaya mi save yapiyoruz nasil yapiyoruz. bilen biri varsa lutfen yardimci olsun. msn den ozel mail atin nolursunuz msn id: reachist tesekkurler...
ben psn network tan efsane syphoon filter oyununu indirmiştim oynayıp belli yerlerinde save yapıyodum ama nası yaptığımı unuttum hiç bir şeyede gerek yoktu ekstra ps3 ün kendi hdd sine save yapıyodu akşam yazarım detaylı evden bakınca
dostum zaten onun kendi hafıza yeri var ps3 oyunlarına olduğu gibi kayıt işlemini normal yapacaksın makinayı açıp oynayacağın zaman menüde en sonda save kısımları var ordan yön tuşları ile yukarı doğru çıkıp ps2 utility felanmı ne yazıyor ordan girip saveyi bulup oyununa devam edeceksşin
bu arada bu yeğen sen olmayasın
kullanım kulavuzu varsa en küçük ayrıntısına kadar yazıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme