Bildirim
PS3 Oyun Tavsiyesi Yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: andreoni
Arkadaşlar 5 tane kafa oyun arıyorum. Aşağıdakilere karar verdim gibi. Bunların haricinde önerilerinizi bekliyorum. Şunun yerine şu oyunu alabilirsin de diyebilirsiniz.
- pes 2013
- pes 2014
- need for speed rivals
- gta 5
THE LAST OF US
Beyond
Uncharted seri
İlla futbol diyorsan pes13
Killizone 3
Gta5 -4
Bence bunları oyna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler yarın inceleyip kararımı vericem. Last of us iyi galiba.
quote:
Mutlaka oyna derim :)
pes alma çöp özellikle 2014 şu zamandan sonra sana efsanevi ps3 exc. oyna demicem çünkü çok masrafa girersin ps3ü yeni aldıysan oynayacağın fifa 14 bf4 gta 5 gerisi sana şu zamanda sadece masraf , çok geç kaldın -
quote:
Orijinalden alıntı: 14_cemal
quote:
Mutlaka oyna derim :)
peki uncharted oynamış ve bitirmiş biri olarak almalı mıyım? Onu 4 günde bitirmiştim de :) -
quote:
Orijinalden alıntı: -Sherlock-
pes alma çöp özellikle 2014 şu zamandan sonra sana efsanevi ps3 exc. oyna demicem çünkü çok masrafa girersin ps3ü yeni aldıysan oynayacağın fifa 14 bf4 gta 5 gerisi sana şu zamanda sadece masraf , çok geç kaldın
Ps3 Türkiye ye gelmeden bendeydi yeni değil yani.. İşlem yaptırıp içine oyun yükletçez anladın sen onu :)
Pes2014 kötü diyorlar ama yine de olsun diye düşünüyorum. 2013 ün oynanışı güzel zaten. Pes2014 yerine başka birşey mi seçsem bilemedim.. Hiç te deneme şansım olmadı oyunu. -
Kesinlikle '' LAST OF US'' deneyin süper oyun
Fifa 2014
Call Of Duty Ghost
BF4
GTA5
Rayman :) -
Teşekkürler.. -
he last of us
gta 5
killzone serisi
uncharted serisi
heavy rain
red dead redemption
gow serisi
beyond:two souls
gran tourismo 5-6
mgs serisi
infamous serisi
puppeteer
journey -
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X