Şimdi Ara

ps3 oyunlarda fiyat indirimi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

DnR'dan kim 200 TL'ye oyun alıyor.. adam iletisinde demiştki babası al demiş oda aldırmamış !
    sende tuvalete gidip görme organlarının yerini değiştir bence

sen asıl anlama organını değiştir eğer öyle bi organ varsa benim o çocuğa laf ettiğimi nereden çıkartıyorsun ben bu forumda 200tl ye oyun alıp kaçak ucuza oyun alanları küçümseyen bir çok insan gördüm benim lafım onlara tabii bunuda anlıyabilirsen

ben mert kardeşime laf attığını sandım tamamdır ozaman

• Bugün teknosaya gittim zaten bir avuç oyun vardı

Pes 2009:100 lira
    Killzone2:130 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGueROo

Bugün teknosaya gittim zaten bir avuç oyun vardı

İnsan o fiyatı yazmaya utanır ya. Az önce bi sitede Killzone 2'yi 17€'ya gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: AGueROo

Bugün teknosaya gittim zaten bir avuç oyun vardı

İnsan o fiyatı yazmaya utanır ya. Az önce bi sitede Killzone 2'yi 17€'ya gördüm.

kadıköyde kahraman elektronik Killzone2 yi sıfır jelatinli 35 liradan satıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_34839080/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: maranello

Bu hükümet kendi yandaşlarını zengin etmekten başka ne iş yaptiki ben bu hükümete destek olcam.....Dünyanın en pahalı benzini bu ülkede satılıyor...Fabrikadan x fiyata çıkan oto 2x fiyatina satılıyor....Oyunlar ve diğer şeyler desen öyle....Ne desteğinden bahsediyorsun sen...Milletin malina zorla el koy, amcanın oğluna, dayının oğluna sat ucuza....Oğluna gemicik al...Karına hastane al....OH NE ALA MEMLEKET YAA.....

sizde gidin yerli araba alın arkadaşım vergi ödemek istemiyorsanız.. türk malı araba kullanın daha az vergi ödeyin.. petrol fiyatı konusunda haklısınız,fakat kaçak petrol getirip devlete ziyan getiren holdinglerin önü kesildiğinde, yine hükümete saldıran zihniyet,neyse onun bunun şahsi varlıklığına göz koyacak kadar küçülmüştür.. size göre zaten hükümet hiç iyi şey yapmamıştır ki onları yazmamışsınız.. ideolojinizi damgalayacak bir yer buldunuz mu hemen ortama pompalıyorsunuz.. tamamen taraflı yorumunuz ortada..

maalesef oyunları türkiyeye getiren ithalatçı firma bir bir hiçtir ve bu zihniyetle 1 adım bile öteye gidemez,hepimizin temennisi ya iflas etmesi ya da adam gibi bir şirketin onu satın almasıdır..

• @SLaYeR KiNG

arkadaşın dediklerinin altına ülkedeki çoğunluk imza atıyor. Olayı siyasete ideolojiye de çekmeye gerek yok bence. Hükümetin kimisine göre yaptığı iyi işler vardır elbet fakat yaptıkları ya da yapamadıkları o kadar çok iş var ki kötü olan, bu yüzden o iyilikler (varsa) hiç gözükmüyor millete. Bir kabinenin önde gelenleri 3-4 sene içerisinde gidip aile bireylerine çok büyük gelirler elde ettirdiyse, en tarafsız olması gereken maliye bakanı vergiyi sadece oğlunun sektöre atıldığı dönemde düşük tutup sonra yine yukarılara çektiyse, kusura bakmayın ama kimse ona göz yummamalı. Ayrıca bu durumda muhalif düşünceler değil o vergileri yönetenler milletin malına el koyuyor demektir. Siz de ideolojinizi damgalıyorsunuz diyebiliriz hükümeti koruyarak o zaman. Yanlışlara yanlış demek karşıt ideolojiyse o zaman kimseye oy verilmez. İyilere iyi kötülere kötü demek gerekli fakat o kadar çok kötülük oldu ki 7 senede iyiliklerin hepsi yok oldu.

Ayrıca yerli araba demişsiniz. Alayım bir albea, bir palio (ki bunlar yerli değil sadece zamanında Tofaş'ın ortak olduğu Fiat'ın araçları). Yedek parçası ucuz tamam ama en ufak kazada araba pert. Niye gidip hayatımı bile bile tehlikeye atayım ben (Tata vb yabancı araçlardan bahsetmiyorum) biraz daha fazla para veririm (%150 vergi isveç-danimarka hariç hiç bir yerde yok ve isveçin arabası da bizim kıytırık arabalar değil saab, volvo ve orada gelir malum) en azından güvenle binerim 60la giderken çarptığımda sadece kasa ezilir diğeri gibi tost olmaz araba. Bana adam gibi yerli araba gösterirmisiniz. Kartalmı, Şahin mi yoksa Serçe mi. Burada monte edilenleri siz yerli arabadan sayıyorsanız onlar da yabancı araçlara girdiğinden aynı vergiye tabiler. Fikir sahibi olmadan yorum sahibi olmayın. Bir Renault'u siz sırf ülkemizde monte ediliyor diye milli sanıyorsanız, vergi az alınıyor sanıyorsanız gidin Fransa'daki fiyatlarıyla karşılaştırın.

Neyse, dediğim gibi olayı siyasete çekmeyelim ve oyun fiyatlarından devam edelim. Kimseyi kurumu korumayalım boşa. Aral'da yurtdışından alınan her oyundan zarar ediyor, sizden daha iyi biliyordur işletmeyi en azından 100milyonlarca dolar yatırım yapıyorlar. 30 lira az kar yapıp 130 a satmayı onlar da bilirler ama adamlara zaten gelişi neredeyse o kadar vergilerle beraber. Kimse onları hiçe saymıyor devletten başka. Devlet bizi bağımlı yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Vergiler düşerse talep artar talep arttıkça rekabet olur fiyatlar düşer yeni üreticiler çıkar. Bla bla bla...

• @mcbtrcs

quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs
    Siz de ideolojinizi damgalıyorsunuz diyebiliriz hükümeti koruyarak o zaman. Yanlışlara yanlış demek karşıt ideolojiyse o zaman kimseye oy verilmez. İyilere iyi kötülere kötü demek gerekli fakat o kadar çok kötülük oldu ki 7 senede iyiliklerin hepsi yok oldu.

olayın siyasete sürüklenmesini istemediğim için sadece şu alıntı yaptığım yere dayanarak söyleyebilirim ki. Adil olmayıp taraf olduğunuzu ve geçmişi okumaktan ziyade tarafı olduğunuz kişilerin görüşleri benimseyip kendinizce 4-5 konuya dem vurup,geri kalan herşeyi göstermeme gibi bir çabanız olduğunu ispatladınız.Ben hükümeti savunmuyorum dünyanın en pahalı benzini kullanmak ve ital araçlarda %100'ün üzerinde vergi olması kabul edilemez birşeydir. fakat en basitinden siz milli gelirin 4 kat artmasını ve ya bunun gibi ekonomik ve siyasi ve dış siyaset parametrelerini okuyabilecek durumda mısınız? şimdi bu parametrelere de halkın cebine girmiyor gibi tavırlarda bulunabilirisiniz.Hatta bu görüşün ileri gelenleri darbeleri bile savunacak kadar ileri gidebilirler.. Önemli değil.. binlerce kişi bu tip şeylerin altına imza atıyor da diyebilirsiniz ama dikkatinizi çekerim o binlerce kişinin en az 10 misli karşı görüşte olanlar olduğunu unutmayalım.Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.. Siz yaptığı hataların herşeyi silip süpürdüğünü söyleyecek kadar koyu bir taraf olduğunuzu belirttiniz zaten..

Aral ithalatı savunma biçiminiz ben bilmem beyim bilir mantığı ile eş güdümlü olabilir. Size şunu hatırlatırım crysis serisi orjinal olarak türkiyede 49 tl gibi bir fiyattan satışa sunuldu bu adamlardan vergi alınmıyor muyduki ya da zararına mı satışa sundular ki bu fiyata inebildiler. Siz aral'ın 189 ytl'ye oyun satmasında devletin vergilerini savunmaya devam edin.. size boşa kürek çekmeler, ben de iflas etmelerini temenni ediyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcsVergiler düşerse talep artar talep arttıkça rekabet olur fiyatlar düşer yeni üreticiler çıkar. Bla bla bla...

üreticiler derken :) , bu iş sizin bahsettiğiniz kadar basit bir iktisat teorisine dayanmıyor diye düşünüyorum.. ps3 ve ya pc oyunlarına türkçe altyazısı entegre ettirecek gücü bile olmayan şirketten bahsediyoruz.. onlar daha çok beklerler biz 189ytl'den alalım oyunları 2-3 yıl onlarda biriktirip sermaye yapsınlar diye mi düşünelim.. üretici derken adamlar distrübitör birşey ürettikleri falan da yok.. ithal ediyorlar,onu bile ne kadar becerebildikleri tartışılır.. Crytek'i görsün örnek alsınlar..

• @Slayer King

Cumhuriyet tarihinde hiç olmadığı kadar toplumlar arası gelir eşitsizliğinin bu zaman ki kadar açılmadığını veya 3 yıl içinde iç ve dış borcun ikiye katlandığını görebilecek durumda mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

@Slayer King

Cumhuriyet tarihinde hiç olmadığı kadar toplumlar arası gelir eşitsizliğinin bu zaman ki kadar açılmadığını veya 3 yıl içinde iç ve dış borcun ikiye katlandığını görebilecek durumda mısınız ?

Bunun üstüne söylenebilicek bişi yoktur!! Bugün konuşmamız gereken konu bu olması gerekirken suni gündemlerle hala uyutuluyoruz.
  • @slayer king

Lütfen söylediklerinize inanarak söyleyin. Milli gelirin artması demek refah düzeyinin artması demek değildir. Alım gücünü artırabildiyse takdir ederiz. Ancak benim 7 sene evelki gelirim ile şu anki gelirim arasında 4 kat fark yok. Zenginlerin milli geliri 20 kat arttıysa bu da bize 4 kat olarak yansır belki. Benim ülkemde üniversite mezunlarının yarısından çoğu işsiz ise, dış siyasette gidip kabadayılık yapmak değildir. Dış siyaset dediğiniz, ABye bağımlıyız, ABDye bağımlıyız tabi ki dış siyasette durumumuz iyi olacak. Atatürk döneminde batıya karşı çıktığımızda batı bizi sevmiyordu. Nedense hep bu tarz teslimiyetçi hükümetler geldiğinde batı bir anda bizi öz çocuğu gibi seviyor, biraz karşı çıkan olunca tu kaka oluyoruz. Zamanında Ecevit varken batı bize karşıydı, Özal döneminde batı bir anda bizi çok sevdi, nedendir acaba diye sormadan edemiyor insan.

Ayrıca Aral hala PS2 ve PC oyunlarını 100TL'nin altında bir fiyata satıyor. Hatta CM2010 u 25 TL ye sattı buna ne diyeceksiniz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın diye boşuna denmiyor. PS3 oyunundan alınan vergiler çok üst düzeyde. Aral İthalat'ı "ben bilmem beyim bilir" mantığıyla savunma gibi bir durumum olsa idi üzülerek söylüyorum evimdeki oyunların hepsi kaçak olmaz idi

Ayrıca üreticilerden kastım geneldi. Tekstil de buna dahil tarım da. Tarımda benzine ve gübreye, ilaca uygulanan vergiler yüzünden buğdayı ithal eder konuma geldik. Çiftçi 3 lira vergi ödüyor devlet gel senden bu malı 2.5 a alayım diyor. Bırakın arkadaşlar bu işleri. Millet artık ölüm oruçlarını düşünmeye başladı. Ülkede ne zaman devletin işçisi memuru devlete karşı ölüm orucu tuttu.

Edit: Şu an en düşük emekli maaşı 550 TL civarında. AKP hükümete geldiğinde 364 lira imiş. demekki aradaki 200 TL 4 kat farka eşitmiş. Asgari ücret mi 2003te 318 miş şimdi 576 hmm bu biraz fazla artmış evet düşürmek lazım. Hem saçmalığa bak 15 sene çalışan hayatını veren adam, 2 günlük adamdan daha az para alıyor. İşte bizim devletimizin vatandaşına verdiği değer bu (Tüm hükümetlere bu sözüm) ekmek 40 kuruşmuş 2004 te şu anda 1 TL ancak bizim maaşlar 4 kat arttı ya o yüzden dolayı koymaz bize. Ha benzin mi 2-3 sene evel 1.5 lira falandı şimdi 4 liraya dayandı. ama aradaki fark ne de olsa 4 kat değil... koymaz bize. Zamlar aynen uygulanır, indirimler hiç uygulanmaz nedense bizim ülkemizde ...

Ayrıca eksi ve artıları bir deftere yazsak eksiler başka sayfaya, sayfalara geçeceğinden arka sayfalarda kalan + lar gözükmeyecektir. Tüm doğrularını silip süpürecek o kadar çok yanlışı var ki güzel Türkiye'min hükümetinin. Dört yanlışın bir doğruyu götürdüğü bir sistem bize dayatılmışken, farklı bir politika izlememizi istemesin hükümet bizden. Ben de onun dört yanlışında bir doğrusunu götürürüm arkadaş. Kendilerinin yanlışı o kadar çok ki eksilere düştüler malesef.

Her şey güzel, güllük gülistanlık ama bu kadar adam boşuna bunları yapıyor değil mi. Bakın size bir hikaye anlatayım Can Ataklı'nın köşesinde okuduğum
    quote:

Polisin “Tekel” hassasiyeti

Ankaralı dostlarımdan Kadri Ergin aradı. Eksik olmasın sık sık arar. Şimdi torunu da var, her şeyi bir kenara bırakıp torun muhabbeti yaparız.

Bu kez de torunun son numaralarını anlattıktan sonra beni hüzünlendiren bir olay anlattı. Tekel işçilerinin direnişi sırasında aynı yerde işi varmış. Karnı acıkmış, bir simitçiye girmiş.

“Hani geldiğinde yemiştik ya işte orası” dedi. Derken bir polis de gelmiş içeri. Simitini çayını almış, ama oturacak yer yok, Kadri Ergin işaret etmiş ve masasını paylaşmış. Derken laf açılmış haliyle. Ergin “Nasıl gidiyor?” sormuş. Polis “İyi değil, canım sıkılıyor” karşılığını vermiş.

Kadri Ergin “Hayrola nedir bu sıkıntın?” diye sorunca polis anlatmaya başlamış. “Şu anda Tekel işçilerinin eyleminde güvenlik görevlisiyim. Geçenlerde işçilere su sıktık, cop vurduk, gaza boğduk. Şimdi de olacak diye ödüm kopuyor.”

Ergin “Ne yaparsın, sizin işiniz de böyle” diyecek olmuş, polis sözünü kesmiş “Öyle deme ağabey, benim derdim başka” diyerek devam etmiş.

“Babam ben çocukken öldü. Annem İstanbul Cevizli Tekel tesislerinde çalışarak tek başına bana baktı, okuttu, polis olmamı sağladı. Yani ben hakları alınan Tekel işçisinin maaşıyla büyüdüm. Şimdi salladığım her copta annem gözümün önüne geliyor.”

Sizin de yüreğiniz hüzünlenmedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 25 Ocak 2010; 0:25:49 >

• bunlardan sipariş vermek mümkünmüdür?_
  • www.hkofferhouse.com

giriniz alınız, kendi kendinizi kazıklatmayınız sayın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: husmenus
    slm' lar Ankara kentpark media markt' ta ps3 oyunlarında nerdeyse %50 indirimli fiyatları görünce nutkum tutuldu düşünsenize call of duty modernwarfare2 99Tl. 2 mt. ilerisinde 360 standında aynı ürün 189tl. Bolüm sorumlusuna sordum açılışa özel indirim mi diye aldığım cevap hayır tüm türkiyede fiyatlar artık aynı seviyede bundan sonra böyle gidecek dedi. ps3 Standına gittim nerdeyse bütün çıkan oyunlar vardı en ucuz fiyat v79TL. en pahalı fiyatta 109Tl. idi. yaşasın rekabet

zaten oyunun fiyati okadar ben yuz tlden fazla para verdimi bilmem. gidip teknosa dnr gibi yerden asla almam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.