Şimdi Ara

ps3 oyunlarda fiyat indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedoim

bencede fiyatlar yüksek,ülkemizde nefes alıp vermek bile vergi iken bir oyuna 179 tl veya daha fazlasını vermek insanları zorluyor,zaten milletin vergi ve zamlardan beli bükülmüş.

Vergiymiş falan hepsi palavra. Buna hırsızlıktan başka bir şey denmez,. 179TL nedir yahu ? hani Modern Warfare 2 daha yeni sayılan bir oyun. Geçen gün D&R'da neredeyse 1 senelik oyunlara baktım onlar bile, 110-120TL fiyatında satılıyor. O yüzden Ülkeye destekmiş bilmem neymiş bunlar kendini kandırmak olur, hırsızlığın neresini destekleyeyim ? göz göre göre kazık atıyor o ARAL falan. Yemin ediyorum 1 trilyon param olsun, Türkiye'den oyun falan yine almam.

Yurt dışından almaya devam, kimse kusura bakmasın. İmkanınız oldukça Yurt dışından oyun almaya çalışın. Veya gidersin Sirkeci-Kadıköy taraflarına, ora da uygun fiyata oyun satan esnaflar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 10 Ocak 2010; 18:18:03 >

• aralın sitesinden GÜNCEL fiyatlar

tekken6 189.9
    WWE SMACKDOWN 2010 189.9
    CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 179,9
    COLIN McRAE DiRT 2 170,9
    KILLZONE 2 170,9
    MINI NINJAS 170,9
    PRO EVOLUTION SOCCER 2010 170,9
    BATMAN ARKSYUM 170,9
    UNDHARTED 2 170,9
    NBA 2K08 170,9
    MIDNIGHT CLUB 170,9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Ocak 2010; 18:32:33 >

• dr de dün gordm avatarın special editionu 250 tl ydi.babam al istersen dedi ama kıyamadım 250tlyi bi oyuna vermeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

dr de dün gordm avatarın special editionu 250 tl ydi.babam al istersen dedi ama kıyamadım 250tlyi bi oyuna vermeye

senin babada para bol galibadeğil 250 lira 30 lira olsa baba izin vermez hep gizli alıoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

dr de dün gordm avatarın special editionu 250 tl ydi.babam al istersen dedi ama kıyamadım 250tlyi bi oyuna vermeye

Forumdan alsan daha ucuza gelmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Allahına kurban kardeşim süper söylemişsin, kesinlikle katılıyorum. Kaçak ve korsana hayır. Devletimiz de kazansın, insanlar aç kalmasın.

O kazanan devlet sanada kazandırıyomu acaba? Memur zamları hakkında bilgin varmı? Yada doğalgaz zammı? Yada elektirk zammı? Yada ......

Uzar gider dostum. Verginizi verin vermeyin demiyoruz. Vergilenmiş kazanç kutsaldır eyvallahda vergiden kazanıp geri iadesini yapmayan devlet yada hükümette kutsalmıdır?

Bu kadar gümrük vergisi car curt vergisi olan bir ülkede illegal ticaret gayet doğal. Bunu tartışmak için yanlış ülkedesiniz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Eğer bu fiyatlardan güncel oyunları satarlarsa kesinlikle oradan alırım sahtekarlar kazanacağına mediamarkt ve devlet kazansın 10 tl fazla vereyim

Arkadaşlar benim bahsettiğim fiyat 99 tl yani bencede 179tl baya yüksek bir miktar, bazı arkadaşlar konuyu okumadan yorum yapmış başlığı açan arkadaş da 99tl fiyattan bahsediyor,
    Bu arada devletin kazanması bana geri döner mi?
    Ama en azından yetim hakkı yemiyorum (Unutmayın ki böylelikle vergi kaçırmıyoruz ama kaçıranlara destek oluyoruz)

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

adamlara bak ya yok devlet kazanıyormuş yok vergiymiş yok kaçakçılarla iş yapmammış ben alıyorum arkadaşım başlarım bandrolüne beyfendilerin tuzu kuru para ishali olmuşlar utanmasalar bizi vatan haini ilan edicekler

Bu laflar biraz da bana olduğu için cevap vereyim, benim orada kastettiğim tüm oyunlarda indirim var ise %50 indirimle en kral oyun bile 100-110 TL civarına gelir ki bu da kaçak satış yapan firmalarla aynı paraya denk geliyor demektir. Eğer öyle bir durum var ise ve siz de 10 TL için ( 99 yerine 109) vermiyorsanız bandrol parası kusura bakmayın sizin düşündüğünüz şeyle itham edilirsiniz. Kimse bana 10 liram yokta bıdı da bıdı demesin 100 TL verebiliyosanız bi oyuna 3 gün daha bekleyip 10 lira daha verebilirsiniz. Kimse 3 gün oyun oynamadı diye ölmez. Ayrıca ben bugüne kadar Aral'dan hiç bir oyun almadım, memur çocuğuyum öyle para ishali gibi bir durum da yok. Konuşurken biraz ölçüp tartarak konuşun. Bir yazıdaki kelimeleri cımbızla çekmek yerine tümünü anlayıp yorum yapın. Evet bandrollü oyun 10 lira fazla ve siz de o parayı vermeyip kaçağa yöneliyosanız vatan hainisiniz. Sonra kimse de Türkçe oyun yok diye ağlamasın. 190 TL iken almıyosanız kimse bişey diyemez fakat %50 indirimliyken 190/2=95 hatta kaçakçılardan daha uygunken almıyorsanız vatan hainisiniz.

Olayı çarptırıp vatan haini falan demek istesem, kaçak oyunların parası, korsanın parası yok teröre gidiyor yok amerikaya gidiyor onlar da bize silah olarak geri döndürüyolar yok bilmemne falan derdim. Fakat maksadım o değil. Kişi başkasını kendisi gibi görürmüş. Sizin niyetiniz kötü ise benim de niyetimi kötü anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 10 Ocak 2010; 19:41:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

adamlara bak ya yok devlet kazanıyormuş yok vergiymiş yok kaçakçılarla iş yapmammış ben alıyorum arkadaşım başlarım bandrolüne beyfendilerin tuzu kuru para ishali olmuşlar utanmasalar bizi vatan haini ilan edicekler

Olayı çarptırıp vatan haini falan demek istesem, kaçak oyunların parası, korsanın parası yok teröre gidiyor yok amerikaya gidiyor onlar da bize silah olarak geri döndürüyolar yok bilmemne falan derdim. Fakat maksadım o değil. Kişi başkasını kendisi gibi görürmüş. Sizin niyetiniz kötü ise benim de niyetimi kötü anlarsınız.

arkadaşım diyeceğini dedin zaten.ben buradaki kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.sadece belli bir parayla geçinen ve hergününün sıkıntı ve stresle boğuşan insanların nasıl ucuz bir şekilde evimde eğlenirim diye düşündüğünü görüyorum.hepsi bu

• Yurt dışından cd almak ne zaman korsanlık olmuş? tamamen yasalar dahilinde geliyor Türkiyenin gümrüğünden geçiyor.
    Almayın yurt içinden, dışarıdan alınki ithalatçılar sizi yolunacak kaz olarak görmesin ve fiyatlarında indirime gitsin..
    Hiç biriniz soruyormu "neden dünyanın en pahalı oyunu ülkemde satılıyor" diye? Acaba oyunları dışarıdan alanlara korsan diyen kişiler dünyanın en pahalı benzinini satın almaktanda memnunmu? dibimizdeki ülkenin vatandaşı evini 10 tlye ısıtırken ben 300 tl ye ısıtıyorsam kızmayayım devletmi kazanıyor diyeyim? devlet vatandaşını düşünsün sonra bakarız.. Ezbere korsan demek kolay tabi..
    Ebayde 15 yaşındaki sermayesiz çocuk bile bana bu oyunları daha ucuza satabiliyorsa ortada bir hırsızlık var.
    Kendinizi ülkeme katkı sağlıyorum diye avutmayın arkadaşlar, sizi yolanın tarafını nasıl tutarsınız.
    Yurt dışından oyun alanlar sonuna kadar haklı.
    Ülkemizdeki paranın dışarıya kaçmasına göz yuman devletin ve ithalatçının hatasını cebini düşünen tüketiciye maledemezsiniz.

@mcbtrcs dediği gibi.. 10 tl için yurt dışından alıyorsanız hatalısınız ben yazımı bunun dışındaki durumlar için yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Yurt dışından cd almak ne zaman korsanlık olmuş? tamamen yasalar dahilinde geliyor Türkiyenin gümrüğünden geçiyor.
    Almayın yurt içinden, dışarıdan alınki ithalatçılar sizi yolunacak kaz olarak görmesin ve fiyatlarında indirime gitsin..
    Hiç biriniz soruyormu "neden dünyanın en pahalı oyunu ülkemde satılıyor" diye? Acaba oyunları dışarıdan alanlara korsan diyen kişiler dünyanın en pahalı benzinini satın almaktanda memnunmu? dibimizdeki ülkenin vatandaşı evini 10 tlye ısıtırken ben 300 tl ye ısıtıyorsam kızmayayım devletmi kazanıyor diyeyim? devlet vatandaşını düşünsün sonra bakarız.. Ezbere korsan demek kolay tabi..
    Ebayde 15 yaşındaki sermayesiz çocuk bile bana bu oyunları daha ucuza satabiliyorsa ortada bir hırsızlık var.
    Kendinizi ülkeme katkı sağlıyorum diye avutmayın arkadaşlar, sizi yolanın tarafını nasıl tutarsınız.
    Ülkemizdeki paranın dışarıya kaçmasına göz yuman devletin ve ithalatçının hatasını cebini düşünen tüketiciye maledemezsiniz.

@mcbtrcs dediği gibi.. 10 tl için yurt dışından alıyorsanız hatalısınız ben yazımı bunun dışındaki durumlar için yazdım.

Kardeş burada 180 tlye oyun almayı savunan yok emin ol buradaki konu şu 100 tl olursa oyunlar internetten 90 tlye alacağıma buradan 100tlye alırım muhabbetti yoksa 180 tl verecek kadarda saf değilim

• sen galiba vergi oranlarını bilmiyorsun..ithalatçılar hu şartlar altında bu fiyatlarda indirim yapmaz
  • shopto playasiadan the hut sitelerinden oyun almanın neresi korsanlıkmış ben onu anlamadım.
    yahu zincir maerketlerden bandrollü oyun alıp niye daha fazla para vereyim ki. vergi vs kimse bana anlatmasın.
    ben almıyorum 2. el yada ydışından alıyorum. trden oyun alanlara da hiçbi dicek lafım yok.
    siz böle kaz oldukça yolunmaya devam edersiniz...en pahalı konsolu da sizin ülkenizde satarlar en pahalı benzini de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Yurt dışından cd almak ne zaman korsanlık olmuş? tamamen yasalar dahilinde geliyor Türkiyenin gümrüğünden geçiyor.

Kardeş burada 180 tlye oyun almayı savunan yok emin ol buradaki konu şu 100 tl olursa oyunlar internetten 90 tlye alacağıma buradan 100tlye alırım muhabbetti yoksa 180 tl verecek kadarda saf değilim

yazımın sonunda "@mcbtrcs 10 tl için yurt dışından alıyorsanız hatalısınız ben yazımı bunun dışındaki durumlar için yazdım." demişim.. Yani size birşey söylediğim yok merak etmeyin.

• orjinalden alıntı
    quote:

SLaYeR KiNG
    aralın sitesinden GÜNCEL fiyatlar

tekken6 189.9
    WWE SMACKDOWN 2010 189.9
    CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 179,9
    COLIN McRAE DiRT 2 170,9
    KILLZONE 2 170,9
    MINI NINJAS 170,9
    PRO EVOLUTION SOCCER 2010 170,9
    BATMAN ARKSYUM 170,9
    UNDHARTED 2 170,9
    NBA 2K08 170,9
    MIDNIGHT CLUB 170,9

bunlarda donanim haber playstation kardeşliğinin fiyatları

tekken6 22,95+3,5 pound shopto.net =66,125 TL
    WWE SMACKDOWN 2010 18,95 zavvi.com kargo dahil=47,375TL
    CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 41 pound kargo dahil zavvi.com=102,5TL
    COLIN McRAE DiRT 2 41 pound kargo dahil zavvi.com=102,5TL
    KILLZONE 2 16 pound kargo dahil zavvi.com =40TL
    MINI NINJAS 13 pound kargo dahil zavvi.com=32,5TL
    PRO EVOLUTION SOCCER 2010 29+3,5pound shopto.net=81,25 TL
    BATMAN ARKSYUM 18,95 pound kargo dahil zavvi.com= 47,375TL( 31.12.2009 da siparisi verdim 1 haftaya elimde )
    UNDHARTED 2 37 pound kargo dahil zavvi.com=92,5TL
    NBA 2K08 10+3,5 pound=33,75TL
    MIDNIGHT CLUB 16+3,5pound shopto.net=48,75tl

Ewet biz ülkemizi seviyoruz ama bu yapılanlar ps3 kullanıcıları için Türkiye'de düzenbazlıktan ya da iş bilmezlikten başka birşey değildir.
    Şunu herkes kafasına yazsın biz PS3 KULLANICILARI KORSAN VE KAÇAK OYUN KULLANMIYORUZ(korsan oyun kullananlar kendilerini iyi bilir). Oyunları yurtdışından almamız kaçak oyun kullandığımız anlamına GE-LE-MEZ KORSAN oyun kullandığımız anlamına hiç GE-LE-MEZ. Ayrıca devlet izin veriyorsa (150euro ya kadar) herseyi almam benim için yasaldır.

Fiyat farkları ortada ben E-NA-Yİ deeğilim bir oyuna 170 TL vereyim.
    Bu fiyat farklılıklarının vergiden kaynaklanıyorsa aral çomağını alsın tekerin içine soksun ve desin ki efendim oyun alanların çoğu yurtdışı sitelerden
    oyun alıyor şu vergiyi makul bir meblağa düşürelimde ülkemizin parası yurtdışına gitmesin desin.
    AMA aralın yaptığı bu oyun çıkar oyunu getirir 180 lira fiyat çeker 6-7 sene ayn fiyat durur satsın diye bekler.
    Simdi soruyorum herkese; zaten herseye vergiden ötv den bilmem neden dolayı fazla para veriyoruz niye kazıklanayım.
    ikinci çözüm : bu vergiler artmaya devam ederse tütün şirketlerinin yaptığı gibi adamlar diyecek biz vergilerden dolayı Türkiye'de oyun satamıyoruz kar marjımızı düşürelimde orada oyun satmaya devam edelim.

• Ne vergisi kardeşim 180 lira 10 saate bitirilecek bir oyuna mı verilir En ucuz neredeyse oradan alırım

Bizim çakal türkiye böyle yaptıkça korsana kaçakçılığa devam..

Bana istediğinizi deyin...

Bakın arkadaşlar sizi yok vergi yok devlet ihtiyacı falan felan diye kandırıyorlar. Kanmayın şu devlet oyunlarına..

Vergiymiş... hıh 180 TL = bir oyun ...... komedi ya

Bu ülkemizin yaptığı bir dolandırıcılık bir düzenbazlıktır milleti kandırıyorlar vergi felan diye millet de yatıyor saf ayağına basıyor bir oyuna 180 lirayı

Zengin de olsam Bill Gates de olsam en ucuz neredeyse oradan alırım.Benn bir oyuna 180 TL verecek kadar enai değilim.. ( Sözüm meclisten dışarı alınmayın ))

Vesselam .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 10 Ocak 2010; 22:18:22 >
  • Yahu anlamak istemeyenler var sanırım. Ben diyorum ki zaten Aral'dan hiç bir oyun almadım bugüne kadar. Kimseye Aral'dan almıyor diye vatan haini diyecek değilim. Ayrıca yurtdışından gelen oyunun korsan statüsüne girmediğini pek tabi biliyorum genelleme yaptım orada.

Ayrıca konuda MM'de yapılan %50 indirimden bahsedilmiş. Bu da oyun fiyatlarını bandrolsüzlerle aynı seviyeye çektiğinde almamak için bir sebep yok dediğim bir şeydi. 1 ay sonra kampanya bitip de millet buraya vay efendim ben kaz değilim siz yolunun falan diye doluşuyor önce yorum yaptığınız şeyin bir tarihini okuyun, tamamını okuyun sonra anlayın sonra yorum yapın.

Kimseye Aral'dan al demiyorum. Ben de hiç almadım diyorum. Ayrıca işkembeden sallamak kolay. Türkiye'de Aral oyun satışı yapıyor evet pahalı ama ülkede konsol oyunlarına %70 e yakın oranlarda vergilendirme olduğunu biliyormusunuz. PC PES2010 shoptoda yaklaşık 50 TL Aral'da 90 TL yani yine pahalı lakin %25 ÖTV %18 KDV %bilmemkaç gümrük vergisi falan derken olay tamamen başka bir boyuta taşınıyor. Adamlar da biliyor bu fiyata satılmadığını ama yapacak bir şey yok diyorlar.

Bunu birebir Aral Game satış sorumluları ile yüzyüze görüşerek edindiğim bilgilerle söylüyorum. (Satamayacağımızı biliyoruz kısmı) Ülkemiz vergi sistemi böyle iken her şeyden kazık yemeye mecburuz. Ta ki şu başımızdakiler yerine adam gibi bir hükümet gelene kadar. Yapacağınız isyanı Aral'a değil vergi sistemini bu şekle sokan devlete, hükümete yapın.

• 08 yazında Malta'ya gittim. GTA 4 ve MGS 4 aldım ordan ve 75'er €'ydu fiyatlar. Burdan bir farkı yoktu. O yüzden biz yine teknosa bimeks mediamarkt'ı falan bırakıp özümüze dönelim kazık yemeyelim
  • Ben asla sıfır oyun almayı düşünmüyorum...UNCHARTED 1 ORJİNALİ SIFIRI 70 TL İKEN 2.EL KULLANILMIS 30-35 TL ARASI BİR CD'YE 70 TL VEYA 170 TL VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM...OLSAMDA VERECEGİMİ SANMIYORUM..30-35 TL OLSA BÜTÜN OYUNLAR...HEM PS3 COK SATAR HEM SÜRÜMDEN KAZANIRLAR..KİMSE TAKASA GİTMEZ BÖYLE OLSA...BİR OYUNA (TEKKEN=190 TL) BU KADAR PARA VERECEK ADAM HERHALDE GÜNDE LAVABO İHTİYACI İCİN HARCIYOR OLSA GEREK:)

Selametle
  • Burada 100 TL üzerinden satılan oyun (ki o da 2008 yılında falan çıktıysa) yurt dışında 20-30 TL üzerinden satılıyor, en kötü ihtimal 50 TL olsun. Bu nedir ? vergi falan bana kimse bahane uydurmasın. Hırsızlıktan başka bir şey değildir bu, başka bir tanımı yok. Yurt dışından oyunu alınıyor diye, Vatan haini ilan ediyorsanız, ben de sizi Türkiye'de oyun alıyorsunuz diye kazıklanmaktan hoşlanıyorsunuz derim. Kimse kusura bakmasın, evine gelen hırsıza çay ikram etmek gibi bir şey bu.

ARAL'da Tekken 6 = 161TL üzerinden satılıyor.
    Yurt dışında Shopt sitesinde fiyat 40 TL'den başlıyor. Kargo falan hadi diyelim 80TL.

Görünen köy klavuz istemez, burada istedikleri kadar indirim yapsınlar. Her türlü hırsızlık yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 10 Ocak 2010; 20:44:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.