Şimdi Ara

ps3 oyunlarda fiyat indirimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drejtc

iyide yeni oyunları 99 tlye satmıyolarki eski oyunlardır onlar 40 50 tl ye en fazla arada yine 50 60 tl fark var 10 tl değil yani

Daha ilk mesajı okursan adam gittim sordum o fiyata dedi ya kardeşim ben de onun yalancısıyım, benim burda dikkati çekmek istediğim nokta eğer fark 5 10 lira OLURSA öyle yerlerden almak fikrini desteklemekti...

Kimseye yok kardeşim 180 Liraya oyun alacaksınız diyemeyiz ki...Ben de almam zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

beyler devlet size 150euroya kadar belli kriterler dogrultusunda alabilirsiniz yurtdışı serbest diyor.al kullan doya doya. fakat bu oyunu alıp satmaya kalkarsan orda ensene binerler. ticari amaçlar dogrultusunda alındıgını söyle bakim gümrüğe napıyolar.

Altını çizdiğim yerler önemli. Çünkü bazı arkadaşlar yurtdışından oyun getirtmeyi kaçakçılıkla karıştırıyorlar. Belli sınırlar dahilinde devlet gümrük vergisi almaz.

Ayrıca yurtdışından posta ile gelen her ürün gümrükte denetlenir. Kaçak girmesi diye birşey söz konusu olmaz

Şahsen en yeni oyunları bile en fazla 80-90 liraya yurtdışından getirtebilme imkanım varken 1-2 senelik oyunlara sırf devlet ve aral kazanacak 180 tl ödemek benim mantığıma aykırı.

o yüzden mi tırsıyor millet aman gift yazsınlar gümrüğe takılmasın falan filan diye. o aldıgın oyunun yarın bi gün satılacak oldugunu anlasa gümrükteki memurlar! (bişeyden anladıklarını sanmıyorum cogunlugu torpille geliyor oraya) görürdüm sizi :) isterseniz şöyle bişey yapalım. bilgilendirme yasası diye bişey var atsın bir arkadaşımız oraya sorumuzu görelim cevabı susalım hepberaber sonra.

desin ki ben internetten ingiltereden bir ps3 oyunu getirttim. fiyatı da 25 pound. gümrük vergisi ödemedim. ben bu oyunu satmaya kalkarsam kaçak mal mı satmış olurum. diye bir sorsun bakalım ne dicekler :)

diğer arkadaşlarımız var birde enayi miyim falan filan demişler. 700 lira asgari ücret demişler. ps3 ün ülkemizde bir lüks oldugunu unutmayalım arkadaşlar. gülü seven dikenine katlanır. tıpkı bir işçinin gidip 5 tane kredi kartı cıkartıp sonra kart maduruyum diye yakınması gibi. sonuçta ps3 oyunu almak la ekmek su ya da ilaç almak arassında bir tercih farkı var. ve baz aldıgınız asgari ücretin dışında bu ülkede bir gecede 2 milyarı çar çur eden insanlar da var. 1milyon dolarlık villalarda kalanlar da var. bunu da hesaba katın.

garibanın oyun oynamaya hakkı yokmu? var elbette ama yasalara karşı gelerek degil. durumun varsa alırsın yoksa almassın olay bu.

korsanla kaçak malı da ayıralım arkadaşlar. birbirine karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 13 Ocak 2010; 2:56:03 >

• Bazı arkadaşlar yok siyaset yok vergi konularına girmiş zamanında ps3 oyunları türkiye pahalı diye yakınan kitle bunların arasında bende varım.Niye 100 tl satılan oyunları görünce hemde türkiye içinde yasal olarak satılan oyun fiyatlarına pahalı demeye başladı.Onu çok merak ettim açıkcası.Kimseye yaranılmaz bu ülkede
  • pahallı oyunlar
  • konuyu burada bitirecek söz şudur parası olan gider bandrollü alır parası az olan ise gider yurt dışından getirtir kimseye hesap verme gibi bi sorumluluğuda yok o kadar bazı arkadaşlar gülü seven dikenine katlanır diyor merak etme ben o gülün dikenini koparıp öyle seviyorum işim olmaz diken acısıyla anlayan anlar
  • ^Jail^ xbox360'a çıkan korsan oyunların dağıtımı ilk olarak yurt dışı siteler üzerinden yapılıyor Türkiye'den değil, bizi adam yerine koymayan microsoft gitsin kime neyi nasıl satıyorsa satsın, biz millet olarak her şeyi ucuza almaya alışık olduğumuz için orjinal oyuna para vermeye cesaret bile edemiyoruz.

1 ps3 oyun parasına bilmem kaç tane boş double layer, 3-4 tane ps3 oyun parasına xbox360 satın alıyorum ben düşüncesi bizde hapsolmuşken kim ne yapsın aral'ın 180tl'sına sattığı oyunu mantığı devreye giriyor.

Elimde 3 tane orjinal ps3 oyunu var, mw2 ve fifa 10 : 170tl/5 taksit olarak satın aldım bir de gta 4 var onu da forumdan 40tl'ye eder 210tl, az daha fark verip ne yapmalıydım daha ucuz bir oyun konsolu mu almalıydım.

Bizim ülkemizde yaşayan kaç kişi böyle bir odaya sahip acaba?
    http://forum.donanimhaber.com/m_37021338/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar dün Media Markt a gittim oyunlara bir baktım oda ne !!! fiyatlar hala aynı seviyelerde en ucuz oyun 79 TL oda saçma sapan birşey..
    en basitinden Shopto ile Disney Sing It High School Musical 3 Senior Year+ 2 Microphones bu set yaklaşık 35-40TL arası birşeye geliyor MM fiyatı ise 160TL felan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
    http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3DI06-Disney%20Sing%20It%20High%20School%20Musical%203%20Senior%20Year%20with%202%20Microphones.html

yani şuan için herhangi bir fiyat değişimi söz konusu değil..

• 200 TL ye oyun saçmalığına oyun alan kişiler olarak bişi yapsak mail falan atsak nereye atıyoruz maliye bakanlığına mı kültür ve turizm bakanlığına mı ?? 200 tl yi görünce soy sop gidiyorum adamlara şahsen. biraz düşük olsa ikinci el fiyatlarına da yansır böylece daha ucuz oyun alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maranello

Bu hükümet kendi yandaşlarını zengin etmekten başka ne iş yaptiki ben bu hükümete destek olcam.....Dünyanın en pahalı benzini bu ülkede satılıyor...Fabrikadan x fiyata çıkan oto 2x fiyatina satılıyor....Oyunlar ve diğer şeyler desen öyle....Ne desteğinden bahsediyorsun sen...Milletin malina zorla el koy, amcanın oğluna, dayının oğluna sat ucuza....Oğluna gemicik al...Karına hastane al....OH NE ALA MEMLEKET YAA.....

Ağzına sağlık. Aynen katılıyorum sana.
  • aga o bu değilde valla türkiyede oyun harbiden çok pahalı.ben daha yeni ps3 aldım ama alınacak uygun(fiyatlı) oyun bulamadım 175 Lira Oyunu 675 Lira Sistemi...

Allah'tan Fifa 2010 ve Need For Speed Shift Oynanmayan Bi Salondan Bu İki Oyuna 100e Anlaştımda Paramın Gelmesini Bekliyorum Alacağum Oni (Hemide Oyunlar Sıfır!)

edit : bilgi değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antony_costa -- 16 Ocak 2010; 16:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antony_costa

aga o bu değilde valla türkiyede oyun harbiden çok pahalı.ben daha yeni ps3 aldım ama alınacak uygun(fiyatlı) oyun bulamadım 175 Lira Oyunu 675 Lira Sistemi...

Allah'tan Fifa 2010 ve Need For Speed Shift Oynanmayan Bi Salondan Bu İki Oyuna 100e Anlaştımda Paramın Gelmesini Bekliyorum Alacağum Oni (Hemide Oyunlar Sıfır!)

edit : bilgi değişimi

Usta bence iki oyun toplam 100 değil 100er TL ise hiç bulaşma yurtdışından al, ikisini 150ye alırsın 50 TL cebinde kalır en azından

• yok baba 2si 100 lira yani tanesi 50ye geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

dr de dün gordm avatarın special editionu 250 tl ydi.babam al istersen dedi ama kıyamadım 250tlyi bi oyuna vermeye

senin babada para bol galibadeğil 250 lira 30 lira olsa baba izin vermez hep gizli alıoz

paradan ziyade ben pc oyunu almak için girmistim.oda pc oyununa para verene kadar.bunu alim dedi.ama normal avatarı kadikoyden 110a almstm.demekki oralarda hep kazık.bu arada oralardaki fiyatlar oyunun ne zaman cıktıgına gore fiyatı düsmüyor.türkiyedeki insanların hangi oyunlara eğilimi fazlaysa o oyunlar yüksek fiyattan satılıyor.

• 85-90 a kaçakçılara kazandıracağıma 110 tl veririm bu marketlerden alırım ..ztn arkadaşın dediği fiyatlarda 179 tl lerden bahsetmemiş.99 liraya alırım mw2 yi..hem taksit yaptırırım ..daha ne olsun.
  • oyunları alıcaksan mediamarkt,teknosa bimeks gibi yerlerden almak yerine ebay, shopto gibi sitelerden alıcaksın. Yabancı sitelerdeki oyun fiyatları burdaki mağazaların 3 te biri kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

85-90 a kaçakçılara kazandıracağıma 110 tl veririm bu marketlerden alırım ..ztn arkadaşın dediği fiyatlarda 179 tl lerden bahsetmemiş.99 liraya alırım mw2 yi..hem taksit yaptırırım ..daha ne olsun.

80 tl ye sıfır bulursun kaçak arada yine 30 tl fark var kaldıki ikinci elde dahada ucuz ben yinede o 30 tl farkı vermem e zenginler için burada konuşması kolay az birazda bizim tuvalete gelsinler bizede para lazım
    not:son sözüm alıntı yaptığıma değil dr de 200tl ye oyun alıp bizim gözümüze sokanlara

• DnR'dan kim 200 TL'ye oyun alıyor.. adam iletisinde demiştki babası al demiş oda aldırmamış !
    sende tuvalete gidip görme organlarının yerini değiştir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 24 Ocak 2010; 17:01:36 >
  • Media Markt broşüründe şu an gördüğüm kadarıyla Dirt 2, MW2, PES 2010, NBA Live10, Smack Down vs. Raw 2010 99 TL düşünen arkadaşlar, kaçak alacaklarına buradan alsınlar. MW2 nin kaçağı bile neredeyse bu fiyattan pahalı, keza PES 2010 da bu fiyata satılıyor kadıköyde falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Media Markt broşüründe şu an gördüğüm kadarıyla Dirt 2, MW2, PES 2010, NBA Live10, Smack Down vs. Raw 2010 99 TL düşünen arkadaşlar, kaçak alacaklarına buradan alsınlar. MW2 nin kaçağı bile neredeyse bu fiyattan pahalı, keza PES 2010 da bu fiyata satılıyor kadıköyde falan

Dirt 2, MW2, PES 2010 için gerçekten güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

DnR'dan kim 200 TL'ye oyun alıyor.. adam iletisinde demiştki babası al demiş oda aldırmamış !
    sende tuvalete gidip görme organlarının yerini değiştir bence

sen asıl anlama organını değiştir eğer öyle bi organ varsa benim o çocuğa laf ettiğimi nereden çıkartıyorsun ben bu forumda 200tl ye oyun alıp kaçak ucuza oyun alanları küçümseyen bir çok insan gördüm benim lafım onlara tabii bunuda anlıyabilirsen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.