Merhaba 10 gün önce falan little big planet 2 indirdim ( FULL PARALI ) download ilk gün %10 falan oldu. Sonra Pending demeye başladı ayrıca PS Network'a da bağlanamıyorum PS3'ü açarken otomatik sign in yapar bende sign in yapmıyo. Go to Network Settings falan diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
modemde bi sorun olabilr
Bağlantı yoksa pending der.Bağlantınız var mı kontrol edin.Network settingse girip internet ayarlarınızı yapın.
quote:
Orijinalden alıntı: Aegean_09
Merhaba 10 gün önce falan little big planet 2 indirdim ( FULL PARALI ) download ilk gün %10 falan oldu. Sonra Pending demeye başladı ayrıca PS Network'a da bağlanamıyorum PS3'ü açarken otomatik sign in yapar bende sign in yapmıyo. Go to Network Settings falan diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
psn'e xmb'den gir cunku yeni sozlesme kabul etmen lazim.
Şöyle açıklayayım , 3 problem olabilir. 1-)Psn'ye otomatik bağlanmıyorsa , arayüzden gireceksin. Ps3 açılacak logo felan gelicek. User seçeceksin ( 1 den fazla ise ) sonra gelen ekranda psn home login yapıp gireceksin.Devam etmesi gerek. Eğer etmiyorsa 2-)Oyun inerken , Online bir oyunu oynamaya çalışıyorsan pending der ve indirme işlemini bir süreliğine durdurur. ( sen oyundan çıkana kadar ). Çözümü ise indirme işlemi devam ederken , Online bir oyun OYNAMA! 3-)İnternet bağlantının kurulamamış olmasıdır ki en yüksek olasılık bu. İnternet bağlantının kurulu olduğundan emin ol bir sorun kalmayacaktır.