Şimdi Ara

PS3 Satın alıcağım bi soru sorucaktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 300 liraya PS3 1 KOL +1 Oyun diyorlar dükkanda satıyorlar sizce ucuzmudur? almalı mıyım?

• GhostUltio G kullanıcısına yanıt
    Slim mi fat mı kaç gb temiz mi hiç bir bilgi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa 40 GB
  • yeni kasa 40 nasil oluyor
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Şimdi fotoğraflarına baktım gördüğüm evet slim kasaydı HDD Sormadım ama gidipte 500 GB lık satacak değil 40 GB HDD takmışlardır diye tahminim
    bir sikintisi yoksa ve oyunlari da dijital almiycaksan alabilirsin o zaman fiyat iyi
  • Slim en son cikan degil ama Slim 40 GB ise iyi fiyat normal yani alinabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Yok CD Orjinal veriyor 1 2 ay sonra da GTA 5 50 60 liraya 2. el satarım diyor
  • Birde en iyi olanı elden almam, görmem ve dükkanı olması Almak isteyen olursa TEKİRDAĞ/ÇORLU STARION PLAYSTATION CAFE ESKI HISMAR'IN tarafında kalıyor uğrayıp almak isteyen olursa eğer ki
    Vereceği orjinal oyun muhtemelen eski oyunlardan birisidir.
    Digital olarak 1 tane güncel oyun indirdiğinde kapasitesi dolar.

Birde genelde 2 ay sonra veririm falan denilir oyunlar sonra 2 ay sonra unutulur gider o:) Yani pek güvenme eğer tanımıyorsan alacağın kişiye.
    Fiyat olarak iyi ama.
  • birde cafe mali dikkat et patlamasında 3 gün sonra arıza verebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın bir arkadaşım almış gittiğim yerden ve malın iyi olduğunu söyledi ve hala kullanıyormuş
  • spotçudan alma bu bir, sahibinden kullanıcısından al buda ikii spotcular neler yapıyor bi görsen..
  • Playstation kafeden almam mantıklı olmaz mı sizce 300 lira ucuz geliyor çok internetten bakıyorum 500 liradan aşağı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostUltio

Playstation kafeden almam mantıklı olmaz mı sizce 300 lira ucuz geliyor çok internetten bakıyorum 500 liradan aşağı yok

kardeş insanlar senin istediğin cevabı vermiyor. Bende olsam fiyatı düşük olsa bile cafe tarzı yerlede kullanılmış olan aletleri almam. Alırsın sonra arıza çıkarır ne satıcıya derdini anlatabilirsin nede aldığından zevk alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.