Bildirim
ps3 ses sorunu acil
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Temayı değiştirdiniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: savas tanrisi
ps3 de oyun oynarken ses veriyor fakat ana menüde sağa sola falan giderken tık tık sesi çıkmıyor ayarlardan acaba bu ses kapalı mı diye baktım ama açık gözüküyor yinede ses vermiyor bunu düzeltmek için ne yapmalıyım
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bende de o tıklama sesi bir ara kesilmişti ayarlar normal olmasına rağmen.
Bayağı uzun bir süre de böyle kaldı.
Sonra kendiliğinden düzelmiş olduğunu farkettim.
Hala çözebilmiş değilim.
Ekleme: Yabancı forumlara da bakındım da bir-iki dakika, bazılarının başına da gelmiş fakat sebep gösterene denk gelmedim.
Sevgiler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 27 Temmuz 2010; 2:41:21 > -
temayı değiştirmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: savas tanrisi
ps3 de oyun oynarken ses veriyor fakat ana menüde sağa sola falan giderken tık tık sesi çıkmıyor ayarlardan acaba bu ses kapalı mı diye baktım ama açık gözüküyor yinede ses vermiyor bunu düzeltmek için ne yapmalıyım
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
o bahsettiğin olay bendede oluyor fakat şu şekilde ben ps3 ü ses sistemine optikten bağlıayıncadediğin gibi menüde sağa sola tıklayınca gelen sesler çıkmıyor bunun nedenide sesin anfi ile arasındaki gecikmeden kaynaklandığını farkettim tabi bu markadan markaya ses sisteminden ses sistemine değişiklik gösterebilir belkide sadece benim sinema sistemimde bu gecikme yaşanıyordur
not:oyunlarda müziklerde hiç bi sorun yok sadece menüde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X