Şimdi Ara

ps3 sorun ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 gb olan makinalarda ne gibi bir sorun var ogrenebilirmiyim....

daha dogrusu herhangi bir sorun varmı...

bu konuda bilgisi olan varmıdır

• niye sorun olsun xboxla karistirmayalim
  • neden sorun olsun kı 4 tane usb, kart okuyucu ps2 oyunlarını çalıstırabilmesi biz 40 gb sahipleri için sorun olusturuyor evet bi sorun var
  • arkadasımdan alıyorumda 800 liraya 3 tanede oyun yanında... uygunmudur sizce bi dukkana sordumda 60 gb yok diye elinde herhalde böle dedi sorun varmışta falan filan sogutma yapmıyomuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock34

arkadasımdan alıyorumda 800 liraya 3 tanede oyun yanında... uygunmudur sizce bi dukkana sordumda 60 gb yok diye elinde herhalde böle dedi sorun varmışta falan filan sogutma yapmıyomuş...

Güzel sallamış.. Valla şu havalarda bile ısınmıyor nerdeyse alet..
  • O dükkandan birşey alma.Sorun filan yok.Genel sorun olarak Ps3 lerde çok az rastlansa bile lensin bozulması gösterilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 8 Eylül 2008; 21:33:04 >
  • bende de var.Bence en güzel modeli bu.Al al hocam hiç ibr sorunu yok cihazın
  • saolun arkadaslar tsk ederim yardımlarınız için

800 liraya alıyorum sizce uygunmudur?yanındada 3 tane oyun var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock34

saolun arkadaslar tsk ederim yardımlarınız için

800 liraya alıyorum sizce uygunmudur?yanındada 3 tane oyun var...

sony garantiliyse almaya degebilir, ama garantisi yoksa alma derim 40 gb versiyonları (sony garantılı) sanslıysan 600-650'e bulursun..

tabi su da var oyunlar da ucuz degil 3 oyunu bugun 130 YTL ye aldım ki bu iyi bir fiyat..

650 makina desek (40 gb) 3 oyun de oyun alsan toplam 780'e patlar.. tabi daha asagı fiyata da bulabilirsin..

garanti onemli degil ps3 saglam makına, bisey olmaz diyebilirsin ama ya olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssolar -- 8 Eylül 2008; 22:52:32 >
  • aldıgım makina pal ve 60 gb ama arkadasım...
  • ben sahsen kullandıgım elektronik aletlere cok ozenerek bakmama ragmen garantisi bitmeye yakın satarım
    tabi garantili alıp almamak tercih meselesi kardes, neyse her ne alacaksan simdiden hayırlı olsun
  • 60gb PS3 lerde herhangi bi problem bulunmamakta.

Ayrıca 60gb pal + 3 oyun = 800 ytl çok güzel fiyat, kesinlikle almanızı öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.