Şimdi Ara

PS3 ten Birde Fransa rekoru geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Sony nin Fransı çıkarması hüsran diye nitelendirilmiş ve hatta rakip konsol tarafından baltalanmaya çalışılmıştı.Ama bunların hiçbiri PS3 ün Fransa çıkarmasına engel olmadı ve açıklanan rakamlara göre Sony PS3 Fransa'da 2 günde 78.000 adet satmış ve rekor kırmış aynı süre içersinde (çıkış baz alınarak) x360;49.000 Wii ise 75.000 satmış. Ayrıca PS2 de 63.000 satmış. Yani şu ana kadar 100.000 lik stok ermiş durumda yeni stok hafta sonuna yetişecekmiş.Görünen o ki %5 satmış olayı sadece dedikoduda kalmıştır
    Kaynak :http://www.cnetfrance.fr/news/home-cinema/39368222-3800004062t/demarrage-en-trombe-pour-les-ventes-de-la-ps3-de-sony.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerFCI -- 28 Mart 2007; 16:16:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TylerFCI

Bildiğiniz gibi Sony nin Fransı çıkarması hüsran diye nitelendirilmiş ve hatta rakip konsol tarafından baltalanmaya çalışılmıştı.Ama bunların hiçbiri PS3 ün Fransa çıkarmasına engel olmadı ve açıklanan rakamlara göre Sony PS3 Fransa'da 2 günde 78.000 adet satmış ve rekor kırmış aynı süre içersinde (çıkış baz alınarak) x360;49.000 Wii ise 75.000 satmış. Ayrıca PS2 de 63.000 satmış. Yani şu ana kadar 100.000 lik stok ermiş durumda yeni stok hafta sonuna yetişecekmiş.
    Kaynak :http://www.cnetfrance.fr/news/home-cinema/39368222-3800004062t/demarrage-en-trombe-pour-les-ventes-de-la-ps3-de-sony.htm

Bombalar bir bir gelmeye başladı PS3 bu diğer konsollara benzemez tabiki rekorlar kıracak,bunun aksini düşünmedik zaten hiçbir zamanBunlar başlangıç,şu exl.bir gelsin peşpeşe o zaman asıl hüsranı yaşayacak diğer rakip konsollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 28 Mart 2007; 16:21:13 >

• ehehehe söylediklerimizin doğru çıkması çok hoş oluyor. ilk satış rakamlarının yüksek olacağı aşıkarken bir velvele olmuştu fakat sonuçlar durumu izah ediyor. O zaman demiştik resmi rakamlar çıkınca konuşalım isterseniz diyerek. Bakalım benim asıl merak ettiğim ve bence durumu en net gösterecek olan şey ay sonu rakamları.

Haber için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

ehehehe söylediklerimizin doğru çıkması çok hoş oluyor. ilk satış rakamlarının yüksek olacağı aşıkarken bir velvele olmuştu fakat sonuçlar durumu izah ediyor. O zaman demiştik resmi rakamlar çıkınca konuşalım isterseniz diyerek. Bakalım benim asıl merak ettiğim ve bence durumu en net gösterecek olan şey ay sonu rakamları.

Haber için teşekkürler...
    İlginç dimi, US ve japonyada bu başarı devam edememiş ama avrupada sürekli olacakmış gibi konuşmanız ?
    Ebay de kaç tane PS3 var satışta şu an ? Oyun olmadıkça boyle sürmez satışlar.Markası ne olursa olsun.
    Millet çıkışta her zaman alır, mesele bunun devam edip etmeyeceği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

İlginç dimi, US ve japonyada bu başarı devam edememiş ama avrupada sürekli olacakmış gibi konuşmanız ?
    Ebay de kaç tane PS3 var satışta şu an ? Oyun olmadıkça boyle sürmez satışlar.Markası ne olursa olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

İşte bu söylediklerin ay sonu satışlar ile belli olacak. Amerika ve japon ya çıkışında oyun avrupa çıkışına göre daha azdı. Oyun sayısı artıyor ve bu ay sonunda toplam satış bence konu ile ilgili daha net bilgi verir.

Fakat şunu da unutmadım. Burada resimler ile hatta bazıları dükkanlara giderek heryerin boş olduğunu söylemişti. Şimdi rakamların gelmesi ile söylenenlerin velvele olduğunu görüyoruz.

• quote:

quote:

İşte bu söylediklerin ay sonu satışlar ile belli olacak. Amerika ve japon ya çıkışında oyun avrupa çıkışına göre daha azdı. Oyun sayısı artıyor ve bu ay sonunda toplam satış bence konu ile ilgili daha net bilgi verir.

Fakat şunu da unutmadım. Burada resimler ile hatta bazıları dükkanlara giderek heryerin boş olduğunu söylemişti. Şimdi rakamların gelmesi ile söylenenlerin velvele olduğunu görüyoruz.

Alıntıları Göster
    Satışın sürekliliğini sağlayabilmesi için hevesle beklenilen oyunların iyi çıkması şart.Ayda bir yada 2 ayda bir gelebilecek hit oyun satışın sürekliliğini sağlayacaktır.Ben bu konsolu oyunsuz aldım ama Motorstorm için bile alınırmış bu konsol ve işin güzel yanı bu daha bir başlangıç.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    UK ve bu rakamlar sony tarafından verildi deniyor.
    Onceki olayda oldugu gibi "shipped" rakamı vermiş olmasın yine sony :)
    resmi bagımsız istatistiklerle daha kesin rakamlar çıkar ortaya

• quote:

Alıntıları Göster
    imzama bakın diyorum....
  • quote:

Alıntıları Göster
    @korayg
    Abi nedir bu güvensizliğin Sony'ye karşı Rakamlar dalavereli olmaz ya da en azından belirtilirdi. Ay sonunda bir sürü rakamımız olacak ve katılıyorum o zaman daha kesin belli olur işin ne renk olduğu.

@ygultekin82

Bildiğimiz kadarı ile zaten öyle olacak gibi. Eğer geçikmeler yaşanmazsa oyun çıkışlarında. Zaten bir çok oyun multiplatform olarakta çıkıyor. Oyun sıkıntısı aşılıyor diye düşünüyorum ben. 3 ay sonra ise bu problem olmaktan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Adventure

imzama bakın diyorum....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

imzama bakın diyorum....

Hocam al buda benden olsun,100.000.001

• quote:

Orijinalden alıntı: rashamon

quote:

imzama bakın diyorum....

Hocam al buda benden olsun,100.000.001

Alıntıları Göster
    fransizlar salak derlerdi dogruymus

• quote:

Orijinalden alıntı: teamgsi

Alıntıları Göster
    fransızlar düne kadar akıllıydı ama yahu..

rashamon,

100.000.000 = ps1 + ps2 genel satışı
    100.000.000 = 2010 yılına kadar ps3 ün tek başına elde edeceği satış rakkamı, benim tahminim.

yani 100.000.000 rakamı çok şey ifade ediyo ps için

• quote:

rashamon,

100.000.000 = 2010 yılına kadar ps3 ün tek başına elde edeceği satış rakkamı, benim tahminim.

Alıntıları Göster
    Bu rakamlarda tabi ki çıkış olmasının payı yok değil ama alan kişilerde ps3ün şu anki oyunlarının az oluşunu bilerek almışlardır. Herhalde kimse aleti aldıktan sonra "aaa bunun oyunu yok" dememiştir. Oyunu az olan bir aleti çok kişininde almayacağını ve ileriki zamanlarda oyunlarında artacağını düşünürsek ps3 satışları ileri ki zamanlarda daha da artacaktır. Ama bir Lair ve Heavenly Sword çıkana kadar bu denli yüksek satışlar göremeyebiliriz fakat hiç belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Bu rakamlarda tabi ki çıkış olmasının payı yok değil ama alan kişilerde ps3ün şu anki oyunlarının az oluşunu bilerek almışlardır. Herhalde kimse aleti aldıktan sonra "aaa bunun oyunu yok" dememiştir. Oyunu az olan bir aleti çok kişininde almayacağını ve ileriki zamanlarda oyunlarında artacağını düşünürsek ps3 satışları ileri ki zamanlarda daha da artacaktır. Ama bir Lair ve Heavenly Sword çıkana kadar bu denli yüksek satışlar göremeyebiliriz fakat hiç belli olmaz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, oyun endüstrisi belli, bu çıkış la birlikte gözleri "$ $" olan firmaların bu gözleri PS3 ün üzerinde duracak. Oyunlar gelecek korayg, sen merak etme. Senin düşüncen sanırım "PS3 e birdaha asla bir açıklama gelmeyecek" diye bir düşünce sanırım. X360 çıktığındada ortada oyun yoktu, hatırlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: OTACON

arkadaşlar, oyun endüstrisi belli, bu çıkış la birlikte gözleri "$ $" olan firmaların bu gözleri PS3 ün üzerinde duracak. Oyunlar gelecek korayg, sen merak etme. Senin düşüncen sanırım "PS3 e birdaha asla bir açıklama gelmeyecek" diye bir düşünce sanırım. X360 çıktığındada ortada oyun yoktu, hatırlatırım

Alıntıları Göster
    bu arada koray, UK satış numaralarını SONY değil, Chart Track verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Alıntıları Göster
    Ha bi de bizim gibi son baharı bekleyen adamlar var daha. Yani belki de bi o kadar almayn var. Unutmayınız bunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: teamgsi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: teamgsi

Herkesi zan altında bırakacak şeyler söyleme. Kötü söz sahibine aittir. Salak dediğin adamlar kurdukları medeniyeti bize dayatacak kadar kendilerine güveniyor. Bu kadar ters tepki vermeni beklemezdim teamgsi yakışmadı...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: teamgsi

Herkesi zan altında bırakacak şeyler söyleme. Kötü söz sahibine aittir. Salak dediğin adamlar kurdukları medeniyeti bize dayatacak kadar kendilerine güveniyor. Bu kadar ters tepki vermeni beklemezdim teamgsi yakışmadı...

Alıntıları Göster
    gözümüz aydın beyler erken konsolu alanlardan bir olarak aklımda hep ACABALAR İLE DOLU sorular ve yanıtlar dolaşıyordu benim teorim bi ingiltere birde fransada bu cihazın heybetiydi,yani eğer burda iyi bir sükse yaparsa tüm geri cekilen oyun firmaları harala gürele canla başla ps3 taraftarı olacaktı!!İLK DAMPİNG İNGİLTEREDEN GELDİ VE ARDINDAN BAZI SİTELER BAŞKA FİRMALARIN OYUN TRİALLERİNİ YAYINLADI ve FRANSADAN ikinci dampingde geldi bakalım şimdi neler olacak asla pişman olmadım aldığıma helal olsun yürü koçum benim beaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edimcace -- 28 Mart 2007; 22:40:46 >

• quote:

rashamon,

Alıntıları Göster
    quote:

rashamon,

dostum zaten 100.000.000 adet satamayan konsola konsol demem ben
    olsa olsa konsolcuk olur

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sevgili koray sana geçende yazdım sen ps3 alana kadar birçok hit oyun çıkacak relax ol lütfenşunu garanti ediyorum sana gerçek nextgene doyuracak seni sonyama bazen sabırsızlığınıda anlıyorum geçmiş versiyonları 100 er milyonu geçmiş ps3 ü oynayamamak dokunamamak sana olduğu gibi banada acı veriyor şu anda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.