Şimdi Ara

Ps3 ü aldık, monitör ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ucuz, kaliteli, 19 inç monitörleri burada paylaşalım...

Projeksiyon mu? Tv' mi? Monitör mü?

Şu marka şu model olmalı, bu marka bu model olmamalı topic' i olsun burası. Bir de klavye ve mouse vs... tüm aparatlar nereden bulunur? Ne kadardır falan...

Bir de tüm monitörlere Ps3 ü bağlayabiliriz değil mi? Konu hakkında bilgim yok, o yüzden soruyorum.

Yani şimdi doğubank' a gittim herhangi bir 19 inç monitör alıp eve gelip lak diye bağlayabiliyor muyum Ps3' ü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidivarempiğüçvar -- 4 Mart 2007; 22:57:07 >

• Öncelikle PS3 için monitör alırken dikkat etmen gereken noktalar var.

1-Monitörü Widescreen almalısın.
    2-Monitörün HDCP desteği olması lazım.

Ben 22 inç bir monitör almanı tavsiye ederim.600-700 YTL arası fiyatları geneld.Wievsonic'in var mesela bir monitörü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Öncelikle PS3 için monitör alırken dikkat etmen gereken noktalar var.

1-Monitörü Widescreen almalısın.
    2-Monitörün HDCP desteği olması lazım.

Ben 22 inç bir monitör almanı tavsiye ederim.600-700 YTL arası fiyatları geneld.Wievsonic'in var mesela bir monitörü....

Wievsonic? Markası bu mu? Yoksa serinin adı mı bu? Marka model verirsniz daha faydalı olur da hepimiz için.
    Bu arada çoğu forumda Sony Bravia önermediklerini farkettim dünya genelinde. Neden acaba? Çok şaşırdım...
  • Viewsonic'in 22" monitörü hdcp destekli değil diye biliyorum.. 20" olanı destekli idi. Yanlış biliyorsam düzeltin.. 19" olarak Samsun 940bw alabilirsin ama 22" Samsung 225bw veya 226bw öneririm.. 226bwler 3 hafta sonra Türkiye'ye geleceği söyleniyor ama geleceği gibi tükenecek sanırım. Birde Benq 24" olanı bekliyoruz ama onunda ne zaman geleceği belli değil.
  • Sony monitörlerine bravia ismini vermiyor.Zaten monitör konsuunda ortak oalrak çalışıyor çünkü pazarı çok düştü.PS3 için monitör beğenmez istiyorsan açtığım topicde pişyasadaki tüm monitörler var ordan seç beğen.Bakamn gereken HDCP olması ve wide olması.Her modelde HDCP yok.Mesela viewsoinclerde çok az var.
  • sony lcd tv satımında dünya 1.si

bu arada ben benq fp241wv yi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

sony lcd tv satımında dünya 1.si

bu arada ben benq fp241wv yi bekliyorum

Biz monitörlerden bahsediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Viewsonic'te HDCP desteği yok.Samsung 22'' 226BW gelecek.Şubat sonu gibi Türkiye'de olacak.3000:1 kontrast oranı ve 2ms tepkime süresi ile PS3' te kullanabilirsin.
  • 3000:1 değil 1000:1 olacak gerçek kontrast değeri.
  • Aaa kötü o zaman.O zmana mutlaka HDCP destekli monitörleri bekle.Aama gene 22 inç tavsiye ederim....
  • 24" Benq lar gelecek 1080p destekli ama söylenilen fiyata 32" lg lcd tv alınabilir. Samsung 226bw yi beklemek en güzeli ama o da gelir gelmez tükenecek gibi o zaman 225bw ye doğru kayacağız.
  • Arkadaşlar samsung 226BW monitörü çıktı 22" ve ve tepkime süresi 2(iki)ms son derece hızlı.Ayrıca monitörün dış görüntüsüde çok güzel.Siyah renkli olanlarından alındımı ps3 le takım olur..Şuan 650-700 civarlarında ama verdiği paraya gerçekten değecek monitörlerden..
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: tomahawk085

Arkadaşlar samsung 226BW monitörü çıktı 22" ve ve tepkime süresi 2(iki)ms son derece hızlı.Ayrıca monitörün dış görüntüsüde çok güzel.Siyah renkli olanlarından alındımı ps3 le takım olur..Şuan 650-700 civarlarında ama verdiği paraya gerçekten değecek monitörlerden..
  • Peki şu projektörlerden alsak nasıl olur bu arada? Ama aynı olmaz değil mi görüntü kalitesi? Ps3 ü cd kalitesinde seyrederiz ışklı ortamda. Karanlıktada olsaolsa sinema kalitesi olur. Ama asla blue ray i direk geçtim, bir dvd kalitesi bile olmaz herhade...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

24" Benq lar gelecek 1080p destekli ama söylenilen fiyata 32" lg lcd tv alınabilir. Samsung 226bw yi beklemek en güzeli ama o da gelir gelmez tükenecek gibi o zaman 225bw ye doğru kayacağız.

Samsung 226bw güzel de, çözünürlüğü 1080p olmadığından acaba kırılmalar olur mu merak ediyorum. Yani 720p 1080p arası bi çözünürlükte monitör almak ne kadar doğru bir hareket sizce?
  • Kırılma olmuyormuş öğrendiğim kadarıyla. Ama 1080p de görüntü alamıyorsun.. En azından her iki monitörün fiyatlarını karşılaştırınca bana samsung 226bw daha makul geliyor.
  • arkadaşlar peki 1080p destekleyen ve 600 - 800 ytl civarında lcd monitor varmı? ya da ne zamana bulabiliriz? mart 23 e az kaldı sabırsızım ve monitor konusunda kararsız olduğum için tutuşuyorum....
  • tak tvye oyna ya ne kasıosunz bu kadar
  • Monütör alınca birde HDMI-DVI dönüştürücü kablo lazım.Bu kabloyu Bilgisayar satan yerlerden bulmak mümkün mü?

Şu anda PS3 için Tavsiye edeceğiniz HDCP destekli 19’’ LCD Monütör Wide Screen özellikli Hangisi? Tam 720P destekli???
  • 19" Samsung 940BW widescreen ve HDCP destekli.
    4ms tepki süresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3r Panda -- 7 Mart 2007; 14:19:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.