Şimdi Ara

PS3 ü Dik Kullanmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keroooo

Beyler bunlar biraz şehir efsanesi gibi geliyor bana veya tesadüftür bilemem. 2008 Ocak tarihinde PS3 aldım 40 gb lık model. Hep yatay kullandım hala taş gibi birşeyi yok nazar değmez inşallah.

nazar değmez inşallah örneğin dik 7 yıl kullandın diyelim yatayda 6 yıl 1 ay
  • ya arkadaşlar millet alamıyo siz yatık mı dik mi kullanalım diktiretin nasıl hoşunuza gidiyosa öyle kullanın isterseniz salıncak yapın açmadan az sallayın sallanır ken hem yere temas olmaz hemde rüzgar gelidinden ısınma sorunu olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

ya arkadaşlar millet alamıyo siz yatık mı dik mi kullanalım diktiretin nasıl hoşunuza gidiyosa öyle kullanın isterseniz salıncak yapın açmadan az sallayın sallanır ken hem yere temas olmaz hemde rüzgar gelidinden ısınma sorunu olmaz

Eğer senin dediğin gibi düşünürsek ps3'ü hiç açmayalımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 22 Mart 2010; 23:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

ya arkadaşlar millet alamıyo siz yatık mı dik mi kullanalım diktiretin nasıl hoşunuza gidiyosa öyle kullanın isterseniz salıncak yapın açmadan az sallayın sallanır ken hem yere temas olmaz hemde rüzgar gelidinden ısınma sorunu olmaz

Eğer senin dediğin gibi düşünürsek ps3'ü hiç açmayalımda

yanlış anladın hocam açmayın demiyorum espirili bir dilde söylemek istedim nasıl hoşunuza giderse öyle kullanın sonuçta zevk olayı
  • quote:

Yatırıp kullanın işte boşuna riske girmeyin

dik kullanmada hardik kafa sıyırma sorunu olabilir diye düşünüyorum,(tam bilmiyorum ama tahmin)
  • Bu dik-eğik tartışmasını çıkarana helal olsun valla.Adamlar slim'i dik kullanmak gerekseydi ona göre yapardı.
  • benim sorununda cihaz çat çut sesler çıkarıyordu gg den slim stantı buldum şimdi dik kullanmanın olumsuz bir yönünü görmedim üstelik çatırdama sesleride kesildi artık
  • 80 gb pal fat kullanıyorum havalar henüz soğuk ısıda problem yok ama havalar ısınınca bilkmiyorum
  • Dik,yatay farketmez.Dik kullanıpda veya yatay kullanıpda sorun çıkan olursa, veya sebebinin bundan olduğunu anlarsak, o zaman konuşuruz.
  • Dostlar Ps3 slim kullanıcısıyım, ısınma sorununa Fat 2 adet ps3 sarı ışık verince kafayı çok takar oldum.. ps3 slim alınca da altına 10 liralık 3 fanlı mavi ledli notebook cooler koydum,ısınma ciddi derecede alt tarafta azaldı,üflediği hava da daha az ısınıyor. sabaha kadar açık bırakıyorum sorunsuz çalışıyor maaşallah :) ayrıca emin olun ışıgı kapatıp oynarken müthiş görüntü oluyor mavi ledler ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman

Dostlar Ps3 slim kullanıcısıyım, ısınma sorununa Fat 2 adet ps3 sarı ışık verince kafayı çok takar oldum.. ps3 slim alınca da altına 10 liralık 3 fanlı mavi ledli notebook cooler koydum,ısınma ciddi derecede alt tarafta azaldı,üflediği hava da daha az ısınıyor. sabaha kadar açık bırakıyorum sorunsuz çalışıyor maaşallah :) ayrıca emin olun ışıgı kapatıp oynarken müthiş görüntü oluyor mavi ledler ile :)

bir iki foto koyma imkanın var mı ledli karanlıkta çekilmiş...
  • FOtograf yukleme işini başarırsam olacak,ozelden mailini verirsen atabilirim fotoları dostum ;)
  • Benimmki Fat kasa çok sısnıyordu artık bende dik kullanıyorum garantisi de yok yanmayalım

Not: Isınması durdu gibime geliyor fakat psiklolkjik de olabilir
  • ben yatık kullanıyorum ,dikey bi .oka benzemiyor
  • en iyisi dik kullanmak. dik durduğunda en çok ısınan alt kısım birebir havayla temas ediyor ve dolayısıyla daha çabuk soğuyor.
  • Bende slim var, yatay kullanıyorum hem yerim müsait diye hemde evde kedi var değerse düşer diye çünkü ince olduğu için pek sağlam durmuyor..
    Ama dik olunca yere temas alanı küçüldüğü için ısınma sorunu daha aza iner diye düşünüyorum gayet mantıklı.. Ayrıca dik ve yatay kullanımın hiç bi zararı olacağını sanmıyorum hdd ve cd okumada, adamlar ona uygun yapmışlar çünkü..
    Benim alette çatır çutur sesler çıkarıyor, sanırım ısındığı için genleşiyor ve o yüzden öyle sesler oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Mart 2010; 19:28:37 >
  • ya ben rdr oynarken oyun dondu ps3e bi baktım altı yanıyor dik tutsam acaba bi faydası olurmu bu sıcakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ya ben rdr oynarken oyun dondu ps3e bi baktım altı yanıyor dik tutsam acaba bi faydası olurmu bu sıcakta

ps3ün altı bayağı sıcaktı ve makina dondu dik kullanmanın faydası gerçekten varmı bu sıcaklarda bazıları diyorki sony salakmı yatık olduğu zaman makina neden fazla ısınsın diyor bende diyorumki evet sony salak salak olmasa 60gb fat kasaların çoğu neden sarı ışık hatası veriyor varki bi salaklık sarı ışık verişyor varki bi salaklık yatık kullandığımızda fazla ısınma yapıyor
  • havaların ısınmasıyla fan hızında artıs yasayan varmı arkadaslar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.