Şimdi Ara

PS3 ü Dik Kullanmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla dık kullanıodum bende kıs geldı yatırdım cocugu hıc sorun yok ısınmıoda ama yaz gelsın dıkkecem yıne
  • ben çapraz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

ben çapraz kullanıyorum

süpersin

• Yan kullanmaktan bi farkı yok
  • Bu ısınma sorununa çok taklıyo millet adamlar yıllardır bu işteler ben sıcaktan bozulan ps e rastlamadım
  • Değişik bir konu olmuş,bende bi ara dik kullansammı diye düşündüm ancak sonra vazgeçtim.Dik veya Yatık,önemli olan arkadaki sıcak havayı dışarı üfleyen bölgeyi acık bırakın.Mantık Pc'de de aynı,mümkün olduğunca kasayı cok duvara yakın tutmam.
  • Ps 3 e kolay kolay bişey olmaz Allahın izniyle canınızı sıkmayın
  • quote:

Ps 3 e kolay kolay bişey olmaz Allahın izniyle canınızı sıkmayın

• İsteyen olursa slim icin dikey stand satabilirim 35 liraya standın yanındada 6 bluray koyabilme imkanınız var
  • arkadaşlar bende fat kasa için 3 tane dikey stand var 15 cdlik kapasite alanı var isteyene tanesi 25 Tl den satabilirim pm atmanız yeterlidir...
  • kafanıza göre kullanın sakındığınız göze çöp batarmış.
  • slimleri yatay kullandığınızdada çok ısınıyor.slim e bir dik stand alınması gerek.valla elim üşüdüğü zaman gidip makinenin arkasına elimi uzatıp ısıtıyorum
  • Devrilme olasılığı yüksek değil mi?
  • Arkadaşlar bir bilgi vereyim; sakın ola kablolu joistikle dik kullanmayın. Kablosuzun keyfine alışmışken mazallah devirebilirsiniz konsolu. Başıma gelmedi ama geliyordu o ayrı.
  • Yorumuna saygılıyım biraz mantıklı da ama dik yatay hiç farketmez Sony salak değil ya adamlar her iki pozisyon içinde uygun yapmışlar 2-3 dereceden o konsola birşey olmaz.Çok birşey de farketmiyor.Hatta bence dezavantajı var çünkü dik kullanımda sürücü cd yi daha zor okuyor. (( Şimdi denedim daha gürültülü bir ses çıkıyor ))

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar bir bilgi vereyim; sakın ola kablolu joistikle dik kullanmayın. Kablosuzun keyfine alışmışken mazallah devirebilirsiniz konsolu. Başıma gelmedi ama geliyordu o ayrı.

Aman yüreğimi ağzıma getirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Mart 2010; 20:59:25 >

• bende sağa yatık kullanıyorum. bomba duruyor. albenisi ortaya çıkıyor.
  • Yatırıp kullanın işte boşuna riske girmeyin
  • yatık'ta kullandım dikte, yatık kullandığımda altı biraz daha fazla ısınıyor,dik kullandığımda nispeten altı daha az ısınıyordu,onun haricinde performans anlamında (10 saat bad company2 oynadığım zaman olmuştur..) pek bir fark göremedim açıkcası.. iki kullanım arasında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

yatık'ta kullandım dikte, yatık kullandığımda altı biraz daha fazla ısınıyor,dik kullandığımda nispeten altı daha az ısınıyordu,onun haricinde performans anlamında (10 saat bad company2 oynadığım zaman olmuştur..) pek bir fark göremedim açıkcası.. iki kullanım arasında..

Bence dik kullanmak uzun vadede ps3'ün ömrünü uzatır
  • Beyler bunlar biraz şehir efsanesi gibi geliyor bana veya tesadüftür bilemem. 2008 Ocak tarihinde PS3 aldım 40 gb lık model. Hep yatay kullandım hala taş gibi birşeyi yok nazar değmez inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.