Şimdi Ara

PS3 ü Dik Kullanmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blacktower35

havaların ısınmasıyla fan hızında artıs yasayan varmı arkadaslar..

bugün bayağı sıcaktı 2 3 sat ps3ü açtım sonra oyun dondu kapadım altına bi baktım elim yandı resmen makinada normalinden daha fazla sıcaktı
  • Ben dik kullanmayı pek tavsiye etmiyorum, ilk ps3'üm fat 40 gb pal ve dik kullandıktan kısa bir süre sonra lens gitti, şu anda slim kullanıyorum ve bir süredir dik duruyordu..bd kısmından çat çut sesler geldi ve bd'yi okumadı..fan sesi de abartı derecedeydi..yan çevirdim ve öyle kullanıyorum şu anda bir sorun yok gibi..

Şansta olabilir ama başıma bunlar geldi korktum ne yalan söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuT-oF-CoNTrOL06

Ben dik kullanmayı pek tavsiye etmiyorum, ilk ps3'üm fat 40 gb pal ve dik kullandıktan kısa bir süre sonra lens gitti, şu anda slim kullanıyorum ve bir süredir dik duruyordu..bd kısmından çat çut sesler geldi ve bd'yi okumadı..fan sesi de abartı derecedeydi..yan çevirdim ve öyle kullanıyorum şu anda bir sorun yok gibi..

Şansta olabilir ama başıma bunlar geldi korktum ne yalan söyleyeyim

benim ilk ps3üm yatay olduğu halde lensi gitmişti buda ayrı mesele
  • Bu alttan destekleyen şeylerin bide şarj edenleri var.Elli litaya falan.Onlardan almayı düşünüyom.
  • Yan yatır
  • Dik kullansamizda birsey olmaz ama bozulma riski yataya gore daha fazladir slim alanlar zaten aparat ister dik kullanmaya cunku fat kadar agir olmadigindan boyutundanda dolayi dikdura,iyor ben yatay kullanmayi oneririm dik lullaninca daha az isiniyor ama yataydada problem cikarmiyor cok sicak havalarda dik kullanmak daha iyi ama bunun yaninda hem carpip dusurme tehlikesi var hemde cok yuzli donuyor bd dik kullanmak daha yipratici ve tehlikeli bu yuzden daha hizli bozulabilir yataya gore ve daha riskli o yuzden yatay oneriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dik kullanmanın yanındayım bu sıcak havalarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dik çok itici geliyor bana nedense,PS1 yüzünden belki,PS1 zamanında yatay dik mi vardı yahu
  • Yukarida yazdigim gibi suanda oldugu gibi cok sicak havalarda ps3u uzun oynayanlar mutlaka dik kullansin daha saglikli olacaktir.Normalde ise yatay kullanmanizi oneririm yukarida yazdigim dik kullanmanin eksileri yuzunden ancak sicak havalarda uzun sure yatay kullanmayin normal sartlarda kullanin sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 30 Haziran 2012; 5:43:32 >
  • Dik kullanmak ile yatay kullanmak arası nasıl bir fark var ki ? Söylendiği kadar fark eder mi ömür açısından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Dik kullanmak ile yatay kullanmak arası nasıl bir fark var ki ? Söylendiği kadar fark eder mi ömür açısından ?

Omur acisindan fark etmez hatta dik kullanildiginda blu ray surucusu daha cok yipranir o yuzden cok asiri oynamazsiniz 7-8 saat gibi kapamadan gunde surekli yatay kullanmak daha mantiklidir daha uzun omurlu olur ama cok sicak havalarda mutlaka dikey kullanin imaniniz varsa cunku o omrunu arttiri cunku makine cok isiniyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.