Şimdi Ara

PS3 ü Dik Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece bir öneri size kalmış insan nasıl seviyosa öle kullanmalı benimki sadece bir yorum kendi önerim

2008 de aldığımda ps3 ü 4 ay gibi bir süre zarfında lens okumama yaptı yatay kullanmıştım hiç dik kullanmadım Fan deli gibi dönüyodu hissettim bişey olucak diyodumki lens göçtü sonra garantiden 0 cihaz geldi hala kullanıyorum ne fanda ses var ne bişey nazar deymesin 2 sene boyunca ps3 ü halen
    dik kullanıyorum bi ara wifii iyi çekmiyodu yatay kullanıyım dedim 1 saat kullandım sonra tekrar dik çevirdim bir de baktım ps3ü koyduğum yerin altına
    yumurta atsan kızarcak derecede ısınmıştı tahta yer ısınıyo fan çalışsa bile yer sıcak oradaki sıcaklık duruyo ama dik koyduğunuzda daha iyi randıman alırsınız yer ısınmıcak hiç bir şekilde bir tavsiye

PS3 ü Dik Kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_ATHENA_- -- 21 Mart 2010; 4:36:45 >

• Slim alanlar dik kullanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 21 Mart 2010; 4:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Slim alanlar dik kullanmasın.
    fat kullanıyorum slimler hakkında fazla bir bilgim yok malesef yorum yapmiyim
  • quote:

Slim kullananlar dik kullanmasın.

neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

quote:

Slim kullananlar dik kullanmasın.

neden?

Alıntıları Göster
    dik yatık her türlü kullanabilirsiniz.yeter ki hava sirkulasyonunu etkileyecek ve kapalı ortamlarda ps3 bulunmasın.yazın 41 derecelik bir ortamda ps3(fat) yatık şekilde 9 saat sürekli oyun oynattı ve bütün yaz aynı şekilde oynandı.hala daha (maşşallah) oynuyor.ne yumurta kızarttı nede bozuldu içiniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

dik yatık her türlü kullanabilirsiniz.yeter ki hava sirkulasyonunu etkileyecek ve kapalı ortamlarda ps3 bulunmasın.yazın 41 derecelik bir ortamda ps3(fat) yatık şekilde 9 saat sürekli oyun oynattı ve bütün yaz aynı şekilde oynandı.hala daha (maşşallah) oynuyor.ne yumurta kızarttı nede bozuldu içiniz rahat olsun.

Bencede ps3'ün bulunduğu ortamla ilgilidir sıcaklığı çünkü ps3 kafelerde makineler hep yatay çoğuda fat nerdeyse bütün gün açıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

Bencede ps3'ün bulunduğu ortamla ilgilidir sıcaklığı çünkü ps3 kafelerde makineler hep yatay çoğuda fat nerdeyse bütün gün açıklar

Alıntıları Göster
    Slimler dik tam oturmuyor.Dşüşme tehlikesi var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Slimler dik tam oturmuyor.Dşüşme tehlikesi var sanırım.

Alıntıları Göster
     PS3 ü Dik Kullanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_ATHENA_-

PS3 ü Dik Kullanmak

Alıntıları Göster
     PS3 ü Dik Kullanmak

slim de dik standıyla güzel duruyomuş

ps3 slim vertical stand yazarsanız değişik varyasyonlarına bakabilirsiniz

• quote:

PS3 ü Dik Kullanmak

slim de dik standıyla güzel duruyomuş

ps3 slim vertical stand yazarsanız değişik varyasyonlarına bakabilirsiniz

Alıntıları Göster
    bana göre dik kullandığında cd yi okumada zorlanır düşüncesindeyim diyer türlü içim rahat ,zaten cdyi okurken devamlı bir ses geliyor diyer türlü gözüm hep cihazda olur,bence ps3 ısınmadan çok gözden gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fridaycoffee

bana göre dik kullandığında cd yi okumada zorlanır düşüncesindeyim diyer türlü içim rahat ,zaten cdyi okurken devamlı bir ses geliyor diyer türlü gözüm hep cihazda olur,bence ps3 ısınmadan çok gözden gidiyor

Alıntıları Göster
    Ben bütün konsollarımı dik kullanıyorum. Daha karizma duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Ben bütün konsollarımı dik kullanıyorum. Daha karizma duruyorlar.

Alıntıları Göster
    Peki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id

Peki..

Alıntıları Göster
    Neyin randımanını daha iyi alıyoruz açıklar mısınız lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Neyin randımanını daha iyi alıyoruz açıklar mısınız lütfen?

Alıntıları Göster
    Mesela yan koyduğunuz zaman aleti fatlerde masanızın üzerine koyun bir saat sonra veya 2 saat masadan aleti kaldırın oraya elinizi koyun
    aşırı sıcak olduğunu elinizi orda tutamicanız uzun süre bir sıcaklık olucak orda o şekilde saatler oynadığınızı düşünün makinenin fanları çalıştığında
    işlemci ekran kartı soğuyo ama koydunuz yer hala sıcak kalıyo dik koyduğunuzda yere teması olmadığı için o sıcaklık havaya gidiyo yani bi arada
    kalmıyo nasıl diyim koyduğunuz yerin sıcaklığını fanlar soğutmiycak o sıcaklık orda olucağı için soğuması gecikiicek cihazın anlatabişimdir umarım
    deneyin görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_ATHENA_- -- 21 Mart 2010; 4:32:55 >

• quote:

Mesela yan koyduğunuz zaman aleti fatlerde masanızın üzerine koyun bir saat sonra veya 2 saat masadan aleti kaldırın oraya elinizi koyun
    aşırı sıcak olduğunu elinizi orda tutamicanız uzun süre bir sıcaklık olucak orda o şekilde saatler oynadığınızı düşünün makinenin fanları çalıştığında
    işlemci ekran kartı soğuyo ama koydunuz yer hala sıcak kalıyo dik koyduğunuzda yere teması olmadığı için o sıcaklık havaya gidiyo yani bi arada
    kalmıyo nasıl diyim koyduğunuz yerin sıcaklığını fanlar soğutmiycak o sıcaklık orda olucağı için soğuması gekicek cihazın anlatabişimdir umarım
    deneyin görün

Olabilir aslında,bilgisayar kasalarıda dik sonuçta.

• quote:

quote:

kalmıyo nasıl diyim koyduğunuz yerin sıcaklığını fanlar soğutmiycak o sıcaklık orda olucağı için soğuması gekicek cihazın anlatabişimdir umarım
    deneyin görün

Alıntıları Göster
    Anlatmak istediğim şey gayet mantıklı

• quote:

quote:

deneyin görün

Alıntıları Göster
    PS3'ü Xbox 360 zannettiniz herhalde. 1, 2 derece ısı farkından hiçbir şey değişmez. Dik kullanmayanlar endişelenmesin.

• quote:

PS3'ü Xbox 360 zannettiniz herhalde. 1, 2 derece ısı farkından hiçbir şey değişmez. Dik kullanmayanlar endişelenmesin.

benimki biraz totem gibi oldu bir öneri sadece
  • Arkadaslar rahat olun dik kullanilacak olsa adamlar tasarimi dik yapardi yahu :))
    tabi herkesin kendi tercihidir saygi duyarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Arkadaslar rahat olun dik kullanilacak olsa adamlar tasarimi dik yapardi yahu :))
    tabi herkesin kendi tercihidir saygi duyarim
    fatlerin tasarımı dik altında dik koymanız için özel çentikler mevcut
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.