Bildirim
ps3'ü , dvi lı notebook ta çalıştırmak mümkünmü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o dvi çıkışı olmasın laptop'daki görüntüyü başka ekrana aktarmak için ? -
"out" olabilme ihtimali yüksek , "in" değil sanırım. -
Laptop ekranlarından ps3 görüntüsünü almak şu anda mümkün değil.Dvi çıkış yerine bakın üstünde dışarıya doğru ok vardır. -
bildiğim kadarı ile öyle bir şey yhok ama hp nin bi notebook unda yapmışlardı ama modelini hatırlayamadım -
quote:
Orjinalden alıntı: Sheva24
bugün teknosada hp nin hdmi girişli laptopını gördüm acaba ps3ü buraya bağlarsam hd görüntü alabilirmiyim.deneyeniniz varmı?
Yok dostum olmaz o iş. Notebook'taki hdmi çıkış olarak ayarlanmıştır. Oradan gelecek görüntüyü işleyeyip notebook monitörüne gönderecek chip, yazılım vs. olması gerekir ki olsun. -
dostum bir tane tv kartı işini görür... -
evet onlar dışarı bağlantı yapmak için konulan bağlantılar. kullanamazsın. vivo tipi ekran kartları vardı eskiden. o özelliğin adı vivo. video in video out. o tip özelliğe sahip ekran kartlarına görüntü aktarabilirsin. fakat kalite adına birşey aramamak gerek :) -
Desktop bilgisayarındaki en son model ekran kartının DVI veya HDMI çıkışlarından da böyle birşey yapamazsın !! ancak monitör üzerinden bağlama şansın var.... -
benim de laptop umda hdmi cıkıs var bende ps3 u baglamak istedim ama laptop üzeridneki çıkış olduğundan mümkün olmadı. illede laptop ekranında görmek istiyorsan video input u olan bi tv kartı gerekyor sanırım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X