Şimdi Ara

PS3'üm sarı ışık arızası verdi. Tamiri yapılabilir mi?? YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
23.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isis1982

quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

quote:

ya arkadaşlar Quit game dediğimde makina 'bibibip' yapıp niye kapanıp açılıyor? bunun anlamı ne?

oyunu oynarken ps tuşuna basıp çıkmamak lazım.oyunun ana menüsüne dönüp ps tuşuna basıp çıkınca o problemi yapmıyor.ama öyle yapmasıda sorun değil.sadece oyundan çıkamıyor kendini restart yapıyor.

peki arkadaşım bu problemin nedeni ne olabilir? :
    diğer oyunlarda kontrol etmedim fakat GT 5 in başlangıcındaki introsunu takıla takıla oyntıyor mesela (cd tertemiz), loading süreleri çok uzun sürüyor aynı zamanda hem bu oyunda ve PES 09 u oynarken.
    Fakat oyunun içinde, oynarken hiçbir takılma yok.

(makinam cechk04)

sistem restore yapınca bu problem düzeliyor biliyorum.olmadı sistemi fabrika ayarlarına getirin(ama yedeklemeyi unutmayın.)

arkadaşım restore yi seçip ok dediğimde mevcut save dosyalarım silinecek mi acaba?
    silinecekse silinmemesi için nasıl bir yol izlemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

YLOD olarak bilinen yellow light of death arızasından dolayı ps3'üm açılmıyor. Tamir edebileceğini düşündüğünüz yer var mı arkadaşlar?

Benim makine 60 GB NTSC ve garantisi yok.

yeni bi yöntem çıkmış özel aletlerle yapılıyor 100 tl falan sony ye verirsen 400 tl ye içini değiştiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

YLOD olarak bilinen yellow light of death arızasından dolayı ps3'üm açılmıyor. Tamir edebileceğini düşündüğünüz yer var mı arkadaşlar?

yeni bi yöntem çıkmış özel aletlerle yapılıyor 100 tl falan sony ye verirsen 400 tl ye içini değiştiriyorlar

4 sene gecmis hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakda çıksın artık yeni yöntem ps4 çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

4 sene gecmis hocam

olsun kaç kişi ps4 çıkınca alacak 5-6 yıl daha oynamanın planını yapanlar var

• quote:

ya arkadaşlar Quit game dediğimde makina 'bibibip' yapıp niye kapanıp açılıyor? bunun anlamı ne?

oyun HDD de mi yoksa disc mi çünkü oyun kapanırken HDD ye ve RAM e yazıyor islemci full olduğu için başka birşey yapmaya kalkarsan (cd tuşuna bile basmak olur) bip leye bilir ama belki de anakartta veya HDD de devre sorunu olabilir
  • bende de 60 gb ps3 var sarı ışık hatası verdi yaptırdım 1 ay sonra yine aynı hatayı verdi.şimdi tamire götürmüyom kendim yapıyom komple açıyom işlemciyi ısıtıyom yeniden macun çekiyom çalışıyor.ama 1-2 ay sonra yine aynı hatayı veriyor bende ps4 çıkana kadar böyle idare edeceğim artık yenisini almayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface005

bende de 60 gb ps3 var sarı ışık hatası verdi yaptırdım 1 ay sonra yine aynı hatayı verdi.şimdi tamire götürmüyom kendim yapıyom komple açıyom işlemciyi ısıtıyom yeniden macun çekiyom çalışıyor.ama 1-2 ay sonra yine aynı hatayı veriyor bende ps4 çıkana kadar böyle idare edeceğim artık yenisini almayacağım

Isıtma işlemini neyle yapıyorsun? birde hangi macun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 9 Nisan 2013; 3:02:54 >
  • dostum , bence onu parça niyetine sat ya 2.el slim al yada ps4ü bekle.

Ps3 ün çalıştığı yer genelde televizyon altındadır.Biz göremesekkte hep toz vardır.Çevresini , sehpa , masa vs nemli bezle silersen en azından yerleşik tozları içine çekmez.Bu sadece ps3 için geçerli değil.Tüm fanlı aletler için.

7 yıllık Pc kasam , kaldırdıgı oyunlarda bile kasıyordu.FPS hep düşük format oldugu halde sorun gitmedi.En sonuna Anakarttaki fanın söküldüğünü farkettim.Anakarttan ayırıp içini temizledikten sonra çok daha iyi oldu.

Kısaca Ps3ü servisinde yada kendi beceriniz varsa içini açıp temizleyin.Anakartındaki fanın sökülerek temizlenmesi şartı.Yoksa ısınır sarı , kırmızı hatalar verir.
  • O-Z-G-U-R O kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BEN ELEKTRONİKÇİYİM TÜM SARI IŞIK HATALARINI YAPIYORUM SAKIN ÇÖPE ATMAYIN PS 3 LERNİZİ YÜKSEK KASA VEYA SLİM HEPSİNİ YAPIYORUM 1 GÜNDE GARANTİSİ VARSA MAKİNANIZIN GARANTİYE GÖNDERİN EĞER YOKSA BEN YAPIYORUM CİHAZINIZI GÖNDERMENİZ YETERLİ TAMAMEN GÜĞVEN Lİ BİR ŞEKİLDE SORUNUNUZU ÇÖZERİM.ÜSTELİK YÜKSEK MİKTARLARDA ÖDEMENİZE GEREK YOK MERSİN AYRICA PS3 SİLLİM MODELLERE OYUN DA YÜKLÜYORUM 2013 ÜN EN SON ÇIKAN OYUNLAR DA MEVCUTTUR .....

(murat.suzer33@gmail.com) ADRESİNDEN ULASABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_suzer -- 10 Eylül 2013; 0:28:58 >
  • Arkadaşlar Niyazi diye bir arkadaş Türkiye garantili PS 4 ü 1450 ye verecekmiş. Elinde 2 adet varmış.

Numarası.

0541 890 80 20

Elçiye zeval olmaz arayıp görüşmekten de zarar çıkmaz.

Bu Ankara da.

Yanlış yere yazmışım pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sortom -- 17 Aralık 2013; 11:19:37 >
  • Eski makine yani Fat modelleri %100 bu hatayı verir. alana geçmiş olsun derim. fat almayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.