Şimdi Ara

PS3'üm sarı ışık arızası verdi. Tamiri yapılabilir mi?? YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
23.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 44Serkan44

Xboxta Kırmızı ISIK

PS3 te Sarı ISIK

buneya boyle bir ışıktır gidiyor ps3 te boyle yaparsa yuhh artık.

boşunamı söylüyoruz "pc platformu en iyisi" diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Xboxta Kırmızı ISIK

PS3 te Sarı ISIK

Pcde kimsenin güç kaynağı, ekran kartı, ana kartı yanmıyor yani, hiçbir pc sorun çıkarmıyor.

Komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Xboxta Kırmızı ISIK

PS3 te Sarı ISIK

Pcde kimsenin güç kaynağı, ekran kartı, ana kartı yanmıyor yani, hiçbir pc sorun çıkarmıyor.

Komik

yılda 100 tane ps3 yada xbox bozuluyorsa ,güç kaynağı bozulan ekran kartı yanan bilgisayar sayısı taş çatlasa 2 dir.oturupta ekran kartını yakmak için uğraşmıyorsan oc idi volt mod idi,sen değiştirene kadar kolay kolay bi kart bırak yanmayı bozulmaz bile.fakat bu cihazlar bir kutunun içine sıkıştırılmış ağır donanımlardan oluşuyor.ha xbox 360 çok fazla hata veriyor,ps3 de 10 kişiden 2 si sarı ışık diyor.bu oran çokda abartılacak birşey değil.sonuç olarak zaten bu ağır donanımların bir kutu içerisinde çok fazla etkili olmayan soğutma yöntemleri ile çalışmalarından dolayı bu tarz hatalar normal karşılanmalı.zaten sony garanti kapsamında cihazı direk olarak değişim yapıyor.microsoftta öyle fakat garanti olduğu sürece.gidip spot ürün aldıktan sonra sarı ışık alırsanız çok da konuşmaya,sitem etmeye hakkınız yok derim.garantili aldığında zaten sony seni yarı yolda bırakmıyor.o yüzden çokda sorun edilecek birşey değil.

• Playstation'lardaki sarı ışık problemi %2-3 gibi bir oran, Xbox'daki 3 kırmızı ışığın ise %30 larda geziyordu en son. Açıkçası ben kapalı bir ortamda kullanılan ps3'ler dışında sarı ışık problemi yaşanacağını sanmıyorum.

Bir de bugüne bu hataları gördüğüm makinelerin hepsi 60 gb idi. 90 nm lik işlemciyle alakası olabilir diye düşünüyorum.
  • arkadaslar sıze tavsıyem eger bır oyunu oynuyorsanız ve o oyunu makınadan cıkartcaksanız ılk once menuden oyunu quit game yapın oyun kapansın sonra cıhazdan cd yı cıkartın vede makınayı kapatcagınz zman dırek olarak oyun oynarken arkadakı dugmesınden kapatmayın yıne oyunu quit yapın cıhaz cd yı durdursun sonra kapatın dugmesınden bunlar cıhaz ıcın cok onemlı unsurlardır her nekadar bızlere basıt seyler gıbı gelsede dırek cıhaza yansıyor etklılerı....
  • Mustafa bende onu dedim sana yetkililer farklı diye.
  • mıstık çabuk git özür dile konsol dünyasından
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Mustafa bende onu dedim sana yetkililer farklı diye.

şimdi anladım neyse olur arada özürde diledim yapcak bişey yok bu aralar yoğunluk kafa karışıklığı hayırlısı artık saat 12 den beri 7 pc tamir ettik

erol ps3 e de aıcı çıktı hadi bakim yaklaşıyoruz mutlu sona
  • Bu ne ya xbox360 kırmızı ışık ps3 sarı ışık.Yakında wiide yeşil ışık sorunu diye birşey çıkarsa hiç şaşırman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

erol ps3 e de aıcı çıktı hadi bakim yaklaşıyoruz mutlu sona

sevnidim kardeşimm.hadi hayırlısı

• quote:

Orjinalden alıntı: deleteextra

Bu ne ya xbox360 kırmızı ışık ps3 sarı ışık.Yakında wiide yeşil ışık sorunu diye birşey çıkarsa hiç şaşırman.

tr de oyuncular satın alacakları konsollarda 2 özellik arıyorlar:

1. ps3 gibi sağlam olsun
    2. xbox360 gibi kopya oyun oynatsın

bunu yapabilen sadece 3 makine var şu an piyasada. wii+ps2+pc. wii nin oyunları hardcore oyunculara hitap etmediği için bu özellikleri sayesinde tr de pc ve ps2, ps3 ve xbox360 a nazaran daha çok talep görüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Playstation'lardaki sarı ışık problemi %2-3 gibi bir oran, Xbox'daki 3 kırmızı ışığın ise %30 larda geziyordu en son. Açıkçası ben kapalı bir ortamda kullanılan ps3'ler dışında sarı ışık problemi yaşanacağını sanmıyorum.

Bir de bugüne bu hataları gördüğüm makinelerin hepsi 60 gb idi. 90 nm lik işlemciyle alakası olabilir diye düşünüyorum.

benim sarı ışık verip rahmetli eski makine (60 gb J) kapalı yerde durmuyordu ve fazla ısınacak kadar da açık durmuyordu, sarı ışık hatası tamamen raslantısal diyebilirim.
  • Ps3 teki sarı ışık hatası konsol alırken korkulacak bir problem değil.
    Oldukça az yaşanıyor sansınıza güvenmiyorsanız zaten garantili satış mevcut
    Eksi yanı su an için çözüm diyebileceğiniz bir tamiri yok..
    Yaptıgını söyleyen çok yer var fakat henuz net sonuç alınmış bir yer duymadık

xbox 360 daki 3k-e74 hataları ise çok yaygın
    Ps3ün aksine xbox çok ısınan bu ısı sonucu çok bozulan bir cihaz
    Üstelik resmi garantili satışı olmaması büyük problem
    ama su durum var bozulan cihazlar için kapsamlı tamirler ve çalışan ürünler için oldukça etkili önlemler almak mümkün
    tabi bunlar sorun oldugu gerçeğini değiştirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 22 Mayıs 2009; 12:13:13 >
  • bu aralar tanıdığım 60lık ps3 sahibi kim varsa ya sarı ışık görüyor yada fanının çok hızlı çalışmaya başladığını söylüyor ve makinaları elden çıkarıyor .
  • quote:

bu aralar tanıdığım 60lık ps3 sahibi kim varsa ya sarı ışık görüyor yada fanının çok hızlı çalışmaya başladığını söylüyor ve makinaları elden çıkarıyor .

Benimki de 60 gb lik ve şu son 2-3 gündür doğru düzgün "sign in" olamıyorum ve oyun esnasında "home" tuşuna bastığımda genelde ekran öylece kalıyor ; menü v.s. de gelmiyor.Sürekli doğrudan kapatmak zorunda kalıyorum.Umarım bir sorun olmaz.
  • Yaptığım araştırmalar sonucu gördümki o çok acayip, şöyle böyle dediğimiz 60 gblık PS3'ler en çok sarı ışık hatasını veren cihazlar.... 60 GB ps3 mü?
    quote:

bu aralar tanıdığım 60lık ps3 sahibi kim varsa ya sarı ışık görüyor yada fanının çok hızlı çalışmaya başladığını söylüyor ve makinaları elden çıkarıyor .
  • arkadaşlar bnde ps3 almayı düşünüyorum şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Metroda 40 gb ps3 de kampanya var kaçırma derim en uygun garantili ps3 fiyatı 40gb ps3+fifa2009 799 lira hem ps3 içinde en sağlamı ve en az ısınan modeli 40 gb dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

mıstık çabuk git özür dile konsol dünyasından

FİRMALARI KARIŞITRIMIŞ ARKADAŞ SANIRIM OLUR BÖYLE KARIŞIKLIKLAR :-)

magazamız teknik servisimizde arızalı sarı aşık hatası vermiş cihazlar 6 ay boyunca garantili şekilde onarılmaktadır tamir ücretleri ise 60 ila 250 tl aralıgında degişebilmektedir fiyat aralıgı nedeni ise
    sarı aşık hatasını vermesinin sadece bir nedeni olmaması degişik arızalar verebiliyor bunlarda basit arızalar 60 en agır arızalar 250 tl ye kadar çıkabiliyor şimdiye kadar 150 ye yakın ürünü onardık ve sahiplerine ulaştırdık onarım yüzdesi ise %95 dir
    bilgilerinize konsol dunyası
    www.konsoldunyasi.com
    msn= konsoldunyasi@hotmail.com
    0212 356 0 908
    konsol dünyası mecidiyeköy şubesi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.