Şimdi Ara

PS3'üm sarı ışık arızası verdi. Tamiri yapılabilir mi?? YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
23.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Esayar07

Metroda 40 gb ps3 de kampanya var kaçırma derim en uygun garantili ps3 fiyatı 40gb ps3+fifa2009 799 lira hem ps3 içinde en sağlamı ve en az ısınan modeli 40 gb dir

bende onu düşünüyorum ben konulara yabancı olduğumdan dolayı bu harddisk artısı nedir bizlere
  • sevgili arkadaşlar bi problem olmaya başladı;

indirdiğim demo oyunlardan Quit game dediğimde makinadan 'bibibip' diye bi sinyal geliyor ve siyah ekranda öylece kalıyor, sarı ışık yanmayarak, joystiğin de ışığı yanarak bekliyor.

(son yazılım yüklü ve ortalama 60 gb boş alan var)

Bi not; diğer oyunlarda kontrol etmedim fakat GT 5 in başlangıcındaki introsunu takıla takıla oyntıyor mesela (cd tertemiz), loading süreleri çok uzun sürüyor aynı zamanda hem bu oyunda ve PES 09 u oynarken.
    Fakat oyunun içinde, oynarken hiçbir takılma yok.

Nedir problemimin adı ve ne yapmalıyım arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejalotto -- 17 Eylül 2009; 10:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunpa_ltd

Yaptığım araştırmalar sonucu gördümki o çok acayip, şöyle böyle dediğimiz 60 gblık PS3'ler en çok sarı ışık hatasını veren cihazlar.... 60 GB ps3 mü?
    quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

bu aralar tanıdığım 60lık ps3 sahibi kim varsa ya sarı ışık görüyor yada fanının çok hızlı çalışmaya başladığını söylüyor ve makinaları elden çıkarıyor .

yaptığın araştırmaların sonucunu yerim ben colgate total testi bence sana 60 lık Ps3 üme laf ettirmem endamı yeter onun her yeri pırıl pırıl nikeljlı gibi ben o kadar oynamama rağmen tıs bile yok alet iki senelik ucuz parça yok içinde ilk çıktı 1500TL den ''my precioussss'' lütfen olmuyo ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İvandrago -- 17 Eylül 2009; 13:32:19 >

• 60 gb ps3 mü? aman ha! gördüğün yerde kaçacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 17 Eylül 2009; 14:14:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunpa_ltd

Yaptığım araştırmalar sonucu gördümki o çok acayip, şöyle böyle dediğimiz 60 gblık PS3'ler en çok sarı ışık hatasını veren cihazlar.... 60 GB ps3 mü?
    quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

bu aralar tanıdığım 60lık ps3 sahibi kim varsa ya sarı ışık görüyor yada fanının çok hızlı çalışmaya başladığını söylüyor ve makinaları elden çıkarıyor .

Evet sarı ışık olayı en çok 60 ve 80 Gblık ps3lerde görülüyor diye duydum/biliyorum. Bende 40 Gb Ps3'ü alalı 2-2,30 sene oluyor şuana kadar hiç küçük sorun çıkmadı. Ve ps3 açık yerde durmuyor 6 tarafından 4 tarafı kapalı. Ve altında Digitürk, sağında ise Wii duruyor. Allah mı koruyor napıyor. Neyse büyük ihtimalle 40 Gb olduğu için sorun çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 17 Eylül 2009; 14:01:50 >

• bu forumun tek kötü bu ya korkutuyor insanı :S:D neyseki benimki 40 lık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

bu forumun tek kötü bu ya korkutuyor insanı :S:D neyseki benimki 40 lık :D

Kork kork malına daha iyi bakarsın
  • ya arkadaşlar Quit game dediğimde makina 'bibibip' yapıp niye kapanıp açılıyor? bunun anlamı ne?
  • bazen bana da oluo eyvellah diorum laf demey gelmio baksana sarı beyaz ışık veriri gösteriri günümü die
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

ya arkadaşlar Quit game dediğimde makina 'bibibip' yapıp niye kapanıp açılıyor? bunun anlamı ne?

oyunu oynarken ps tuşuna basıp çıkmamak lazım.oyunun ana menüsüne dönüp ps tuşuna basıp çıkınca o problemi yapmıyor.ama öyle yapmasıda sorun değil.sadece oyundan çıkamıyor kendini restart yapıyor.
  • ula bukadar problemli olduğunu bilmiyordum bende ps3 almayı düşünüyordum acaba jasper360mı alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

ula bukadar problemli olduğunu bilmiyordum bende ps3 almayı düşünüyordum acaba jasper360mı alsam

Doğru kullanırsan ve de şansın da yaver giderse hiç bir şey olmaz inşaALLAH PS 3 ' üne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

ula bukadar problemli olduğunu bilmiyordum bende ps3 almayı düşünüyordum acaba jasper360mı alsam

Doğru kullanırsan ve de şansın da yaver giderse hiç bir şey olmaz inşaALLAH PS 3 ' üne.

yaw aslinda bitane almak icin hazirlaniyordum parasi bile hazir ama burda okudum simdi korktum valla basim agrir diye zaten bitek gow3 icin alcam... bu sari isik makina cok isinincami oluyor
  • Sorun hdd ise hddyi pcye tak dene. Olmadı hdd değiştir. Çünkü savelerken elektrik giderse badsector oluşabilir ümitsizliğe kapılma.
  • benimkinin 7 ay sonra garantisi bitiyor ne yani ozaman bu arizayi verirse copemi aticam garantili alsan ne olur sadece 2 sene kullanabiliyorsun ozaman
  • 40 gb ps3 de ve slimlerde hiçbir problem olmuyor.ama diğer ps3 lerde yok sarı ışık yok blue ray gibi arızalar çıkıyor.özellikle ps3 fat almayı düşünenler seri nosunun chech** ve h den sonraki alfabede olan (misal checf**,chechj** gibi)serileri alsınlar ve 60 gb liklardan uzak dursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

quote:

ya arkadaşlar Quit game dediğimde makina 'bibibip' yapıp niye kapanıp açılıyor? bunun anlamı ne?

oyunu oynarken ps tuşuna basıp çıkmamak lazım.oyunun ana menüsüne dönüp ps tuşuna basıp çıkınca o problemi yapmıyor.ama öyle yapmasıda sorun değil.sadece oyundan çıkamıyor kendini restart yapıyor.

peki arkadaşım bu problemin nedeni ne olabilir? :
    diğer oyunlarda kontrol etmedim fakat GT 5 in başlangıcındaki introsunu takıla takıla oyntıyor mesela (cd tertemiz), loading süreleri çok uzun sürüyor aynı zamanda hem bu oyunda ve PES 09 u oynarken.

(makinam cechk04)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejalotto -- 22 Eylül 2009; 17:34:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

quote:

peki arkadaşım bu problemin nedeni ne olabilir? :
    diğer oyunlarda kontrol etmedim fakat GT 5 in başlangıcındaki introsunu takıla takıla oyntıyor mesela (cd tertemiz), loading süreleri çok uzun sürüyor aynı zamanda hem bu oyunda ve PES 09 u oynarken.

(makinam cechk04)

sistem restore yapınca bu problem düzeliyor biliyorum.olmadı sistemi fabrika ayarlarına getirin(ama yedeklemeyi unutmayın.)

• quote:

Orijinalden alıntı: 44Serkan44

Xboxta Kırmızı ISIK

PS3 te Sarı ISIK

buneya boyle bir ışıktır gidiyor ps3 te boyle yaparsa yuhh artık.

bi yeşil ışık eksik oda oldumu tamam. trafik lambalarını tamamlayacaz.(hadi wii bekliyoruz yesil ışığı)
  • ps3 alıcam 60 gb anlastım gibi sarı ısk davasından onada olmus yenisini vermişler ..dogrumudur..garantisi e bitmiş arkadaslar ne diyosunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.