Şimdi Ara

PS3'üm sarı ışık arızası verdi. Tamiri yapılabilir mi?? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YLOD olarak bilinen yellow light of death arızasından dolayı ps3'üm açılmıyor. Tamir edebileceğini düşündüğünüz yer var mı arkadaşlar?

Benim makine 60 GB NTSC ve garantisi yok.

• Üzgünüm ama o makine artık çöp benm bildiğim sadece trde bd tamiri yapılabiliyor
  • Bir tanıdığımdada var anakart yanması demişlerdi ona, aletide tamir ettirmedi öyle duruyor kenarda garantisizdi.
  • Geçmiş olsun dostum. İnşallah bi çözüm bulursun..
  • Nanay Benim ps3un basina gelen olay iste buydu..Bunun tamiri yok gecmis olsun benim makine garantili.Swap mal verdiler Oda bazi sorunlar cikardi simdi bu Swap i verip baska swap alacam..Ugrasiyoruz boyle iste..Yeni makine yolu gozuktu 2010dan once alma bence
  • Xboxta Kırmızı ISIK

PS3 te Sarı ISIK

buneya boyle bir ışıktır gidiyor ps3 te boyle yaparsa yuhh artık.
  • Peki bu sarı ışık olayına bir önlem var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Voltaj regülatörü veya ups belki bir çare olabilir diye düşnyrm!!
  • Pek rastlanan bir durum değil PS3 için. Genelde BD bozulmaları gerçekleşir. Hatırladığım kadarıyla Hard disk yada Anakart'tan dolayı oluşan bir sorun. Mesela oyun sırasında save yaparken yahut update yaparken PS3'ü kapamanın sonucunda bu hatayı görme olasılığınız yüksektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugsymaloone

Peki bu sarı ışık olayına bir önlem var mı?

Ps3'ün her tarafını kapatmadığınız sürece bu sorunun kolay kolay görüleceğini sanmıyorum.
  • youtube sarı ısık hatalarıyla dolu ve yorumların cogu tamırı ımkansız yonunde gecmıs olsun uzerıne 1 bardak su ıcebılırsın
    garantısız olması kotu olmus + 100-200 lira verıp garantılı alsaydınız keske
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake_1988

youtube sarı ısık hatalarıyla dolu ve yorumların cogu tamırı ımkansız yonunde gecmıs olsun uzerıne 1 bardak su ıcebılırsın
    garantısız olması kotu olmus + 100-200 lira verıp garantılı alsaydınız keske

Şans işi aslında ya bu garanti, en azından bana öyle denk geliyr yada.. Ne zmn garantili bir ürün alsam hiç arıza çıkarmaz, garantisiz aldgm üründe hemen bozulur :(
  • Evet kısmet meselesi biraz da böyle arızalar. Fakat önlemleri alıyorum elimden geldiğince. Şimdiye kadar PS olayında hiç başım ağrımadı hatta ps1 hala çalışıyor. Ps2 bir kez lens değişti. PS3 için bakım yaptırma gibi bir olay var mı? Sonuçta toz olayı var. Ne kadar temiz kullansanda illa ki bir yıl sonra o fanlar aynı performansla çalışmaz. Mesela fanları yenileme gibi bir olay var mı?
  • gecmis olsun hocam .... tahtakalede bi sorustur belki duzelir
  • Geçmiş olsun benim cihazda 60gb ntsc sistem ve garantisiz umarım benim başımada gelmez aynı sorun.Umarım çözebilirsin sorununu tahtakalede var o tarz sorunlarını çözebileceğin yerler sanıyorum
  • ışıklı next-gen konsollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 3 Mart 2009; 15:21:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerring

ışıklı next-gen konsollar

• quote:

Orjinalden alıntı: powerring

ışıklı next-gen konsollar

Yanar donerli

Gecmis olsun arkadasim bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Mart 2009; 16:13:53 >
  • geçmiş olsun, benim 1 haftalık ps3'de bu hata yüzünden çöpe gitti
  • En buyuk Cimbom

quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon

geçmiş olsun, benim 1 haftalık ps3'de bu hata yüzünden çöpe gitti

fake
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.