Şimdi Ara

PS3'üm sarı ışık arızası verdi. Tamiri yapılabilir mi?? YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
23.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Anar

En buyuk Cimbom

quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon

geçmiş olsun, benim 1 haftalık ps3'de bu hata yüzünden çöpe gitti

fake

ister inan ister inanma ırmak toysland'den almıştım 1 haftalık olduğu için paramı iade ettiler, bundan sonra garantisiz ps3'mü asla

• Geçmiş olsun, nasıl oldu acaba birden bire açmak istediniz bu hatayımı verdi? Yoksa önceden elektrik kesintisi voltaj düşüklüğü vs. yaşandı mı?? Yada yakın zamanlarda elektrik kesilmeleri oldu mı? Eğer böyle bir durum var ise bizlerde ups ile önlemimizi alırız
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Anar

En buyuk Cimbom

quote:

geçmiş olsun, benim 1 haftalık ps3'de bu hata yüzünden çöpe gitti

fake

ister inan ister inanma ırmak toysland'den almıştım 1 haftalık olduğu için paramı iade ettiler, bundan sonra garantisiz ps3'mü asla

Arkadaşı hatırlıyorum unutmam mümkün degil zaten ps3 te başımıza gelen en kötü olaydı 1 hafta sonra makina sarı ışık veriyor hiç açılmıyordu tamir edemedik ederim diyenlerede yolladık ama sonuç alamadık arkadaşın parasını iade ettik makinanın parçalarını kullandık.
    Geçmiş olsun arkadaşım nadir olan bişey ama bindebirde olsa oluyor işte.

• merhaba arkadaşlar son günlerde sıkça rastlanan ps3 te kırmızı ışık hatası diye adlandırılan hatayı firmamız 25 senelik tecrübesi ve deneyimli teknik servis elemanları ile çözüme ulaştırdık artık ps3 lerinizde açılışta kırmızı ışık hatasından korkmayın irtibata geçin gerekli bilgileri verebiliriz.
    simge_elektronik@windowslive.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: apexforce

merhaba arkadaşlar son günlerde sıkça rastlanan ps3 te kırmızı ışık hatası diye adlandırılan hatayı firmamız 25 senelik tecrübesi ve deneyimli teknik servis elemanları ile çözüme ulaştırdık artık ps3 lerinizde açılışta kırmızı ışık hatasından korkmayın irtibata geçin gerekli bilgileri verebiliriz.
    simge_elektronik@windowslive.com

ekledim bakalım tahtakalae çakalları gibi yapalım görürsün diyecek misiniz
  • Evet Mustafanın ilgi alanına giren ve uzmanlık sahibi olduğu bir konu. Hadi bakalım sonucu bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsol_dunyasi

merhaba konsol dünyası tamir ekibimiz tarafından da arızalı sarı ışık hatası veren konsollarınınızın tamiratı yapılmaktadır bilgilerinize iletişim ilgilerimiz web sitemizde ps3 satış tamir satış ve geliştirme merkezi
    www.konsoldunyasi.com

hobaaaa kafayı sıyıracaz ailecek..abicim geçen benim ps3 ü satmam için açtığım ilanda sarı ışık kesin tamir edilemez diyen sizdiniz 3 günde ne değişşti.çağmı atladık bilmeyerekten
    cevap bekliyorum mantıklı inşallah cevaplarsınız oraya ayrı buraya ayrı yazıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 18 Mayıs 2009; 23:51:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rds

Evet Mustafanın ilgi alanına giren ve uzmanlık sahibi olduğu bir konu. Hadi bakalım sonucu bekliyoruz.

şimdi konuştum gayet ilgili ve düzgün şekilde cevap verdi ..kesinlikle ısı uygulamadıklarını ve ısı uygulamanın boarda arıza verdiğini ve yutup taki videolardan bakıpta (benim yaptığım salaklık gibi)kesinlikle anakarta ısı uygulamamız gerektiğini anlattı ve mantıklı geldi..nasıl tamir ediyorsunuz peki dediğimde tamirin kolay olmadığını ve işlemci ve entegre kalıplarının değiştirilmesi yada ona benzer birşey söylediler.yani şu yakında çıkacak kimsenin yapamadığı kalıp olayına geçmişler anladığım kadarı ile yarın daha ayrıntılı konuşacağız .şimdilik bu kadar

• Sanırım o mesajı başka bir yetkili yazmış Mustafa. :))
  • quote:

Sanırım o mesajı başka bir yetkili yazmış Mustafa. :))

hangisini ne oluyo abi kafa gitti benim gelmeyin üstüme hangi mesaj yetkili kim ner de bu devlet hopp laaayn
  • Tamam Musatafa sakin, olacak senin iş.
  • quote:

Tamam Musatafa sakin, olacak senin iş.

inşallah hocam eğer dedikleri gibi kalıp olayına girdiyseler halloldu bu iş diyebiliriz sarı ışıklı makina kalmasın hadeee
  • yaa ben bu sarı ışık sorununun termal macunu filan yeniledikten sonra düzeldiğini duymuştum bi yerlerden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: razorc

yaa ben bu sarı ışık sorununun termal macunu filan yeniledikten sonra düzeldiğini duymuştum bi yerlerden..

kardeş termal macun eğer işlevini kaybetmişse zaten fan dellenir 10 dakika içinde .eğer satlerce oynarsan işlemcin fazla ısınır ve sarı ışık alırsın yani sarı ışık vermeden önce fanın çok gürültülü çalışıyorsa termal macunu yenilemekte fayda var.tabi her sarı ışık aynı sebepten oluşmuyor.denemekte fayda var en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 18 Mayıs 2009; 20:59:40 >
  • koray abi gecmiş olsun çok üzüldüm valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: 44Serkan44

Xboxta Kırmızı ISIK

PS3 te Sarı ISIK

buneya boyle bir ışıktır gidiyor ps3 te boyle yaparsa yuhh artık.

tetristen başka oyun makinası alma.
  • konsol_dunyasi
    mantıklı bir cevap bekliyorum sizden..ben makinayı satmaya karar vermeden önce msn den konuştuk ve sarı ışığı yaptığınızı söylediniz.sonra ben ilan açtım ve makinayı almak isteyen arkadaşlara yapılyormuş sorunsuz dedim ve siz konuya sarı ışık kalıcı olarak yapılmıyor dediniz.şimdide buraya adresinizi verip yapıyoruz diyorsunuz .sizce bir yerlerde yanlış yapmıyormusunuz?
  • Full format at . hdd kablolarının temassızlıgı sonucu birşeyler olabiliyor .
  • sarı ışık problemi garanti kapsamı içinde mi arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.