ps3 teki grafiklerden sonra psp oynayabilmek zormu olur?ben oyunlarda genelde grafik ararım.şimdi gidip psp alsam 3-5 gün sonra sıkılırmıyım?bir ps3teki fifa gibi pspdeki fifa oynanısta farklımı?
quote:
Orjinalden alıntı: europs3
ps3 teki grafiklerden sonra psp oynayabilmek zormu olur?ben oyunlarda genelde grafik ararım.şimdi gidip psp alsam 3-5 gün sonra sıkılırmıyım?bir ps3teki fifa gibi pspdeki fifa oynanısta farklımı?
grafik açısından ps3 den sonra baya bir hüsrana ugrayablirsi mesela ben çok uzun zamandır acmıyordum şimdi açtım grafikler çok farklı gelmeye başladı arda güzel grafikli oyunlar war mesela god of war ama genel olarak çok fazla grafk bekleme ama şöyle bir şey war evde oynamak için alıcaksan kesinlikle alma eger diyorsan dısarda oynarın o zaman ps3 le grafik karsılastırması bile yanlış olur el konsolundaki en iyi grafik
PSP'den PS3'de ki gibi grafik beklemek yanlış olur çünkü PSP, PS3 kalitesinde bir konsol değil ama gece yattığın yerden oyun oynamak, film izlemek gibisi yok acayip keyifli oluyor. 4 GB MS'ye atıyorum filmleri canım sıkılana kadar izliyorum yada bi Tekken 5 Dark Resurrection açıyorum sabaha kadar...
yani bi medal of honor serisi yada bi manhunt oynasam sıkarmı grafikler?hadi fifayı geçtim oynanabilirlik ps3teki gibi değilse fifada zaten pes oynarım da şeyi sorucam ps2 gibimi grafikler?
karar anında %99' a geldiğinde iyi düşünmek lazım. Manhunt mesela ps2 versiyonundan daha iyi gözüküyor, grafikler bi el konsoluna göre gayet yeterli. Gow 3 mesela mükemmel.
quote:
Orjinalden alıntı: evo_4
karar anında %99' a geldiğinde iyi düşünmek lazım. Manhunt mesela ps2 versiyonundan daha iyi gözüküyor, grafikler bi el konsoluna göre gayet yeterli. Gow 3 mesela mükemmel.
ya her konuda sen takılıyon bana bu şekilde yeter ya
el konsolu için inanamayacağın kadar kaliteli grafikleri bence hiç grafik konusuna takma
Arkadasım her gun 1 saatin yolda geciyorsa ya da ne biliyim benim bi zamanlar yaptıgım gibi trenle falan okula gidip geliyorsan psp almak senin için eğlenceli olabilir. Ama evde ps3 varsa ve ben seyahat etmem sağda solda da fazla takılmam diyorsan psp almak bence mantıksız ve gereksiz masraf olur. Tabii ki karar senin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme