merhaba .. 3G VIN almaya düşünüyorum.bu yazlıkda hafta sonları PS3 de kullanmayı düşünüyorum.bu konuda yaorumlarınız veya varsa deneyimlerinizi ögrenebilirmiyim....
çalışmaz vın ps3 te sanırım
Bende bi aralar düşünmüştüm o olayı. Mobil Modem çalışmak için bilgisayara yazılım yüklüyor ve yazılım üzerinden internete bağlanıyor. Doğal olarak o yazılımı PS3'e yükleyemez ve de internete mobil modemle bağlanamazsın.
Ama desteklese çok güzel olurdu o ayrı konu.
aslında ps3e linux yükleyip yazılımda linux versiyonu varsa olabilir
Ama sonuç olarak yine de oyun oynarken kulanamaz modemi. (Tabii oyun oynamak amaçlı almış ise..)
aslında 3g avrupada yaklaşık 2 senedir var japonyada bildiğim kadarı ile 5 yıl belki daha uzun belki de uyumludur. denemek lazım
Çalışmaz büyük ihtimal. Sürücü yüklemek isteyecektir. Bu sebeple usb'den bağladığında "bilinmeyen bir usb aygıtı bağlandı" hatasını alırsın. Yukardaki arkadaşın dediği gibi linux ile olursa iş değişebilir. Ama bunların dışında xmb'de kullanmak için sadece ethernet ve wireless seçeneğin var.
Bende 3g li hp mini 700 notebook var , bunu ps3 e baglıyorum fakat oyunlarda istediğim verimi alamıyorum özellikle peste adslle cok daha iyi . Port acmayı denedim arayüzü bulmadım ne turkcell nede HP servisi bilmiyor.Bide upnp destelemiyor galiba bu konuda bilginiz varmı teşekkürler.
3G modei PC ye baglayıp, PC üzerinden interneti paylaşlamayı deneyen olmadımı aranızda?
quote:
Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles
3G modei PC ye baglayıp, PC üzerinden interneti paylaşlamayı deneyen olmadımı aranızda?
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
quote:
????
quote:
mumkun bır işlem,pc yı server olarak ayarlarsınız, hatta yazılımsal firewall kurup kullanıcı basına bw bıle ayarlarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: adnanerguder
Bende 3g li hp mini 700 notebook var , bunu ps3 e baglıyorum fakat oyunlarda istediğim verimi alamıyorum özellikle peste adslle cok daha iyi . Port acmayı denedim arayüzü bulmadım ne turkcell nede HP servisi bilmiyor.Bide upnp destelemiyor galiba bu konuda bilginiz varmı teşekkürler.
3g modemli pc'yi bagladık baglamasına ama adsl kesinlikle ps3te oyun oynamak için daha iyi
3 haftadır 3G bağlantı ile online oyun oynayan biri olarak şunları söyleyebilirim. Birincisi bağlantı kalitesi ttnet ten çok daha iyi. PES2009 u bile rahatlıkla oynuyorum. Tabi pes2009 serverlarından kaynaklı takılmalar bazen oluyor. Diğer oyunlarda hiçbir sorunla karşılaşmadım. 4GB kotam var ve hala yarısını kullanmadım. Ben 2 günde bir 4 saat civarı oyun oynuyorum online olarak. TTnet kullanıcısı ve 4GB paket kullanıp kotayı aşmayanlar 3G de de kotayı aşmaz, sonuçta mantık aynı... 3G daha yeni olduğunu düşünürsek ileride hem şebeke genişlemesi, hemde dahada kuvvetlenmesi muhtemel. Her zaman yanımda taşıyacağım bir internet bağlantımda oldu böylece. Telekoma her ay kullanmadığım telefonun parasını vermektende kurtuldum. Bilgisayar üzerinden bağlantı yaparsanız bağlantınızda mutlaka yavaşlama olacaktır. Router kullanmanızı tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme