Şimdi Ara

PS4 DAYZ H1Z1 VS. SURVİVAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay önce Ps4 aldım ve şuana kadar pes15, AC Black Flag, BF4 ve Gta5 oyunlarını aldım.Gta5 hariç hepsinden sıkıldım. Malum bunlar biten oyunlar.Gerçi Bf4 online arada oynuyorum ama bir zaman sonra oda sıkıyor.Bir oyuna 150 lira verip 4-5 günde bitirip kenara atmak açıkçası canımı sıkmaya başladı. Ben de geçen merak ettim araştırdım acaba Pcdeki gibi dayz,h1z1 gibi online survival oyunlar çıkacak mı diye.DayZ'nin çıkacağı kesinmiş ama çıkış tarihi daha kesin olarak açıklanmamış,sadece bazı siteler kasım ayında çıkacağını yazmışlar.Daha sonrasında h1z1'in de konsol platformuna geleceğini gördüm. The forest'ta çıkacakmış. Rust'ın ise çıkma ihtimali varmış.Yani uzun lafın kısası Steam'in en çok oynanan oyunları yavaş yavaş konsol platformuna gelirse on numara olacak gibi görünüyor.Bu konuyla ilgili fikri olanlar varsa belirtsin veya anlatsın...

• H1Z1 playstation'a ücretsiz olacak diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben h1z1e mail atmıştım böyle birşey düşünmüyolarmış. dayz olabilir

• h1z1 zaten sony yapımı bir oyun. Tamamlandıktan sonra konsola gelecek day z'de aynı şekilde.
  • Boyle oyunlarin gelmesiyle yeni bir cag baslar konsollarda... Hem parasinin hakkini verir hem de sureklilik kazandirilmis olunur oyunlara.

• kanov K kullanıcısına yanıt
    Nereye mesaj attin ya da ne zaman attin merak ettim.Bu ara herkesin dilinde cunku konsola gelecegi.

• soesupport@soe.sony.com 1ay once

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.