Şimdi Ara

Ps4 den Pc ye gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar oncelikle sunu fark etdim ps4 umde sadece rainbow six ve fifa serileri oynuyorum ex oyun oynamiyorum bende bu iki oyunu ultrada acan veya highda acan bir bilgisayar toplamak istiyorum ama tam set monitor vesayri ps3 den beri konsolcu oldugum icin bilgisayar bilesenlerine fazla uzak kaldim gittigidiyorda toplama bilgisayarlara baktim ama emin olamadim kac fps alirim rahat oynatirmi yuksek ayarlarda diye onerilerinizi bekliorum bu konuda ustalasmiş kisilerden toplanmis olarakda link atabilirsiniz ps4 den pc te gecmek isteyenler icinde ana konu veya oneri konusu olabilir iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Net bütçe belirtirseniz iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1080 p de mi oynayacaksın 2k mi yoksa 4k mi? fiyat bunlara göre değişecek ayrıca piyasada ekran kartı yok boşuna fazla para verme 1-2 ay daha konsola devam et bence.
  • 1500 ile 2000 tl diyebiliriz 1080 p gayet yeterli benim için acelem yok ps plusa yapilan zamdan sonra iyicie bitti sony benim için

Bu ekran karti piyasada yok meselesi madenlerlemi ilgili

• Switch1234 kullanıcısına yanıt
    Evet madenle ilgili.2000TL'ye her şey dahil sistem söyledğin oyunları high'ta açmaz.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar ne zaman normal seviyelere gelir bu madencilik işi başımıza dert oldu.
  • Sistem:Ps4 den Pc ye gecis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stackman kullanıcısına yanıt
    Maden'e özel ekran kartları piyasaya çıktığı vakit düzelir.
  • Hocam gittigidiyorda toplamalar gordum 4gb ekran karti falan diodu 1500 1700 fiyatlari vardi ben de cok uzak kaldigimdan anlamadim 2000 tlye sadece kasa bu ozelliklerde açmazmi

• Switch1234 kullanıcısına yanıt
    Hepsi çok kötü sistemler. Kesinlikle kendiniz toplayın yada teknobiyotikin topladığı hazır bilgisayarları inceleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.