Şimdi Ara

PS4 Disc Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir anda oldu konsol diski almıyor.Daha önce karsılasmıstım ama cözülmüstü simdi tekrar olmus yok mu bi çözümü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam garantisi varsa ver garantiye çünkü bende de ilk yaptı sonra 3-4 ay hiç yapmadı en sonda tamamen gitmişti bluray.Garantiden yenisini verdiler cihazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye ver sıklasıcak ve çözümü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Garantiye ver sıklasıcak ve çözümü yok

İnternette baktım normalde cd atma sorunu varmış bide cd yi almayıp ses cıkartıyormus bende hiçbiri olmuyor ses yok almıyo cihaz.Bimeks den aldım cihazı Sony Centerlara götürsem olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

İnternette baktım normalde cd atma sorunu varmış bide cd yi almayıp ses cıkartıyormus bende hiçbiri olmuyor ses yok almıyo cihaz.Bimeks den aldım cihazı Sony Centerlara götürsem olur mu

Sony Eurasia Garanti belgesi,fatura ve cihazı götür aksesuarlarını götürmene gerek yok sony servise
    Edit:sony yetkili servisine götürmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 11 Mayıs 2015; 20:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

quote:

Sony Eurasia Garanti belgesi,fatura ve cihazı götür aksesuarlarını götürmene gerek yok sony servise
    Edit:sony yetkili servisine götürmeniz lazım

Çok Teşekkürler.Geçen sene aldım cihazı garanti kapsamında,anında değişim mi oluyor yoksa cihazı 1-2 hafta inceleyip öyle mi değiştiriyolar.Tamir istemiyorum

• G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz 3.gününde değişim aldı ama değişimi 1 ay süren arkadaşlar da var forumda şans işi galiba.Bu arada ps4 lere tamir yapılmıyor şu anda cihaz da sorun varsa yenisini veriyorlar

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorum için.Yarına kadar bekliyim o zaman düzelmezse veririm servise.

• Altındaki minik platik ayakları tırnağınla sök problem gidiyor internette gördüö bende işe yaradı

• quote:

Arkadaslar bir anda oldu konsol diski almıyor.Daha önce karsılasmıstım ama cözülmüstü simdi tekrar olmus yok mu bi çözümü

Bundan birkaç ay önce bende de disk almama sorunu olmuştu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine
    PlayStation 4'ün arkasındaki güç adaptörünü çıkardım. Birkaç dakika beklettim bağlı olmadan.
    Daha sonra tekrar taktım güç adaptörünü. Bir daha da sorun yaşamadım. Fakat yine de garantiye
    vermek istiyorsan, verebilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • piyanistyasin35 kullanıcısına yanıt
    Sorun bu gün de düzelmeyince verdim şimdi garantiye şansıma servisi hemen evimin yanında.Cihaz fatura ve garanti belgesini aldılar,inceleyip dönecekler.Üründe tamir olmuyo dediler değişim yapılıyormuş Ps4 lere.Bekliyoruz bakalım,yorumunuz için çok teşekkür ederim

• quote:

Sorun bu gün de düzelmeyince verdim şimdi garantiye şansıma servisi hemen evimin yanında.Cihaz fatura ve garanti belgesini aldılar,inceleyip dönecekler.Üründe tamir olmuyo dediler değişim yapılıyormuş Ps4 lere.Bekliyoruz bakalım,yorumunuz için çok teşekkür ederim

Rica ederim. Ne demek. En azından değişimin olması iyidir onarım yapılmadan. Sonuçta yep yeni cihaz alacaksın.
  • piyanistyasin35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle :) Sony Eurasia garantisinin ne kadar önemli olduğu açık.100-200 tl ucuz verip garantisiz alsaydım başım çok ağrıyacaktı

• Evet arkadaşlar yarın 2 hafta oluyor servise vereli cihaz hala sony nin değişim merkezindeymiş incelemede.Bakalım ne zaman gelicek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.