Şimdi Ara

PS4 geliyor ama ya fiyatı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

1100 tl den fazla olacagını dusunmuyorum, amd apu kullanmıslarsa zaten çok karlı şekılde 1100 e satarlar kanısındayım

Yurtdışında 300$ bile olsa satış fiyatı, yeni ürün olacağı için o fiyat Türkiye'de 1,5 - 2 bin lira olur.

acaba ps4 ler apu lu olursa aplu lu bılgısayarlar ıcın bır + olur mu ? oyunlar apu desteklı cıkarmı hem ps4 hemde pc ıcın, aldık kullanamadım daha tam performans

• quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

o kadar pahalı olmaz bence. oyunların fiyatlandırılmasındaki değişikliklere bakın. mesela psn deki oyunların avrupa ile türkiye arasındaki euro-tl farklarına bakarsanız artık öyle eskisi gibi vergi bahanesiyle çok yüksek değil fiyatlar. avrupada ps4 muhtemelen 400 euro gibi bi fiyattan çıkacağı için türkiye' ye 1500 tl ve üstü bi fiyat koymazlar eskidendi o. 1000-1200 tl arası bi fiyat bekliyorum ben.

Keşke sizin dediğiniz gibi olsa ama ps3 slim 500gb modeller paralel ithalat bile olsa 650-700tl'ye satılıyor. Bu durumda ABD çıkış fiyatı muhtemelen 500-600USD olacağı göz önünde bulundurulursa 1200tl civarı bence hayal gibi gözüküyor. Tahminim 1800-2000 banddında fiyatlandırılacağı yönünde. Çıkışından bir süre sonra kampanyalarla 1400-1500 bandına düşer belki.

• 1.400 den aşağı olmaz 1.700 den yukarı olmaz.Tabi kazıkçılar için söylemiyorum.
  • PS4 amerika da 450$ dan çıkar. 800TL yapıyor, yaklaşık 350tl vergiler olsa, 200tl de satan firma fark koysa, 1350TL ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Hala evkurdan alışveriş yapan varmıdır ya

Kredi kartı ve kefili olmayan gidiyordur Olizvel reis.
  • Ben baştan 1.000.-TL'yi geçmez diye ümit ediyordum ama imkansız gibi en az 1.250.-TL'den gelir lakin spotçulardan belki 1.000.-TL gibi rakamlardan temin edilebilir. Oyunların fiyatları ise 10$ civarı daha yüksek olur yani 49.99$ standart fiyattı bu nesilde 59.99$ yeni nesilin standart fiyatı olur oyunlarda.
  • Arkadaslar son gelen dev-kit haberlerinde PS4 SKU'sunda Çift Kamera ve LCD ekrana sahip Tablet tabanlı gamepad olacağı konuşuluyor. Eğer bu haberlerinde doğrusa en az 599$ PS3 E3 2005 gibi. Türkiyedeki fiyat en az 1500, 1700 TL demedi demeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında en ucuz 1500 Tl olur daha sonra 1-2 yıl içerisinde ise fiyatı 800 Tl`ye kadar düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi çıksın da en az 1 yıllık bi süreçten bahsediyoruz.

• Yeni konsollar 1300 liranın aşağısında olmayacaktır. Her ne kadar 22 nm teknolojisi ile düşük guc ve maliyetle üretilecek olsalar da güçlü donanımlar ve AMD nin bu konuda ilk deneyimi olacağından dolayı pahalı olacaktır. Zaten ne Microsoft ne de Sony 2-3 senelik bir konsol üretmez. Gelecegi düşünerek çok iddialı olacaklardir. Ben Microsoft'tan tam entegre Kinect bekliyorum. Sony'i hala kestirebilmis değilim. Dualshock yerine dokunmatik ekranli yeni bir kol beni baya geriyor. Umarım Sony böyle bir hataya düşmez.

Yine Sony pahalı olacaktır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

PS4 amerika da 450$ dan çıkar. 800TL yapıyor, yaklaşık 350tl vergiler olsa, 200tl de satan firma fark koysa, 1350TL ediyor.

en az 500 dolardan çıkar oda 950 civarı. Vergiler + firma falan filen derken 1800 TL iyi yine
    oyunlarıda 180 Olur ama plus ve psn kardeşlik olursa sorun yok çakarız psnden hepsini
  • 1450 TL olur.

• O değil de, bin lirayı ben nereden bulacağım.Malum öğrenciyiz. Sanırım çalışma vakti geldi.
  • Fiyatı ne olursa olsun ilk çıktığı gibi alınmamalı, beklenmeli bence bir süre.
    Tabi FanBoy'lara diyecek sözümüz yok ama konsol piyasası öyle ki bi bakıyorsun birkaç ay içinde inanılmaz indirime gidilebiliyor. (Bkz. PS Vita)
    Not: PsVita ön siparişi verenlerdendim.
  • şu an bile fiyatlara bakınca içinde 2. gamepad + dandirik bir oyunlu paketler 1000tl civarı satılıyor neredeyse. ps4 1900 - 2100 arası diyorum ben. spot fiyatları ne olur bilinmez tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

1500 psikolojik sınır olur diye tahmin ediyorum.

Aynen 1499 TL derler ittirirler. Zaten ufak tefek bir alet olmaktan çıktı. Buzdolabı tv gibi bir yeri kullananların gözünde. Cep telefonunu bayıla bayıla 1500-2000 liradan alan adam konsoluda alır.

O kadar türk kafasıyla konuşuyorsunuz ki ifrit oluyorum. Ne demek abi cep telefonuna 2000-3000 veren adam ps4 de de o parayı verir mantığı. Nedir yan? Millet eve 500 bin lira veriyor tırt bir olaya o kadar vermek hakkıdır o zaman demek gibi bir şey bu. Telefon başka bir olay konsol başka bir olay. ps4 ü ben cebimde mi taşıyacağım da 2 bin lira olsun 3 bin lira olsun tv min yanına mahkum çakılı 1500 lira deseler bile iğrenç bir fiyat olur 1000-1400 lira maksimum bekliyorum fiyat olarak ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

Fiyatı ne olursa olsun ilk çıktığı gibi alınmamalı, beklenmeli bence bir süre.
    Tabi FanBoy'lara diyecek sözümüz yok ama konsol piyasası öyle ki bi bakıyorsun birkaç ay içinde inanılmaz indirime gidilebiliyor. (Bkz. PS Vita)
    Not: PsVita ön siparişi verenlerdendim.

ps vita örneği harici haklısınız hocam. Bugün bir arkadaşta söyledi forumda ilk çıkan ps ler pilot kasa olarak çıkyor slimlerle hatta ultra slimlerle daha iyiye ulaşmaya çalışıyolar ilk çıkan fat kasa fiyatlarıyla bu konsollardan 3 tane alınır neyse. Ps vita içinde o iş yalan olduğu için battığı için fiyatları öyle ucuza çektiler yani tahmin ettikleri satış rakamlarını yakalamayı geçtim istiare yapıp gece rüyalarında bile göremediler o yüzden fiyatlar o kadar düştü. Ps vitayı hiç katmayalım olaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam

O kadar türk kafasıyla konuşuyorsunuz ki ifrit oluyorum. Ne demek abi cep telefonuna 2000-3000 veren adam ps4 de de o parayı verir mantığı. Nedir yan? Millet eve 500 bin lira veriyor tırt bir olaya o kadar vermek hakkıdır o zaman demek gibi bir şey bu. Telefon başka bir olay konsol başka bir olay. ps4 ü ben cebimde mi taşıyacağım da 2 bin lira olsun 3 bin lira olsun tv min yanına mahkum çakılı 1500 lira deseler bile iğrenç bir fiyat olur 1000-1400 lira maksimum bekliyorum fiyat olarak ben.

ayfon'a 2000 lira para bayılan detected.

quote:

1100 tl den fazla olacagını dusunmuyorum, amd apu kullanmıslarsa zaten çok karlı şekılde 1100 e satarlar kanısındayım

ps3'ün kaç paradan satıldığını unuttun sanırım.

ps4'ün fiyatı 3 basamağa inmeden almam. ps3'ten memnunum. ekstra masrafa gerek yok.
    benim fiyat tahminim ise 1899TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 1 Şubat 2013; 22:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

ps3'ün kaç paradan satıldığını unuttun sanırım.

ps4'ün fiyatı 3 basamağa inmeden almam. ps3'ten memnunum. ekstra masrafa gerek yok.

her gecen yıl urun fıyatları dusuyor apple urunlerı harıç,
    kaldı kı amd kullanılırsa fıyatlar şısmez o kadar, sunuda unutmamak gerek dunyada p3 tr fıyatından satılmıyor,
    artık rekabet var, teknosa vatan bımeks 3lusu yok kullanıcıların çogu ınternetten alıyor ve bu da rekabetı olusturuyor, ben 1300 u geçmez dıyorum kampanyalarla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.