Şimdi Ara

PS4 geliyor ama ya fiyatı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

1100 tl den fazla olacagını dusunmuyorum, amd apu kullanmıslarsa zaten çok karlı şekılde 1100 e satarlar kanısındayım

ps3'ün kaç paradan satıldığını unuttun sanırım.

ps4'ün fiyatı 3 basamağa inmeden almam. ps3'ten memnunum. ekstra masrafa gerek yok.

her gecen yıl urun fıyatları dusuyor apple urunlerı harıç,
    kaldı kı amd kullanılırsa fıyatlar şısmez o kadar, sunuda unutmamak gerek dunyada p3 tr fıyatından satılmıyor,
    artık rekabet var, teknosa vatan bımeks 3lusu yok kullanıcıların çogu ınternetten alıyor ve bu da rekabetı olusturuyor, ben 1300 u geçmez dıyorum kampanyalarla

her geçen sene düşecek tabii ki ama konumuz bu değil. çıkış fiyatı.

ps4 çıkış fiyatı için 1500 liranın altında rakam düşünmek hayalden öteye gitmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1100 tl den fazla olacagını dusunmuyorum, amd apu kullanmıslarsa zaten çok karlı şekılde 1100 e satarlar kanısındayım

ps3'ün kaç paradan satıldığını unuttun sanırım.

ps4'ün fiyatı 3 basamağa inmeden almam. ps3'ten memnunum. ekstra masrafa gerek yok.

her gecen yıl urun fıyatları dusuyor apple urunlerı harıç,
    kaldı kı amd kullanılırsa fıyatlar şısmez o kadar, sunuda unutmamak gerek dunyada p3 tr fıyatından satılmıyor,
    artık rekabet var, teknosa vatan bımeks 3lusu yok kullanıcıların çogu ınternetten alıyor ve bu da rekabetı olusturuyor, ben 1300 u geçmez dıyorum kampanyalarla

her geçen sene düşecek tabii ki ama konumuz bu değil. çıkış fiyatı.

ps4 çıkış fiyatı için 1500 liranın altında rakam düşünmek hayalden öteye gitmez.

pekı tr gırışınde vatan %25 ıle bakalım ne kadar olacak bırlıkte görelım

• quote:

pekı tr gırışınde vatan %25 ıle bakalım ne kadar olacak bırlıkte görelım

vatan ve indirim mi? bak şimdi güldüm işte

vatan'ın %25 indiriminden önce yaptığı %26 lık bindirimden haberin yok senin.
  • Cok iyimser rakamlar goruyorum ama hic sanmiyorum bu pazarin boylesi bi aleti 1500 lira asagidan satacagini ki bu da en alt limit bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2499 var mı arttıran?
  • İlkgün alıcağım , uçağa atlayıp giderim amerikada erken çıkarsa.ps3 ü ilk çıktığı gün 2100 tl ye almıştım , ntsc-j idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 1 Şubat 2013; 23:07:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

İlkgün alıcağım , uçağa atlayıp giderim amerikada erken çıkarsa.ps3 ü ilk çıktığı gün 2100 tl ye almıştım , ntsc-j idi.

O kadar yorulmayin bence nasil olda konsol cikar cikmaz gittigidiyorda fahis fiyata satislar baslar

• Gittigidiyor yerine ebay den alırız, gümrük filan demeyin , gümrük profesörüyüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

İlkgün alıcağım , uçağa atlayıp giderim amerikada erken çıkarsa.ps3 ü ilk çıktığı gün 2100 tl ye almıştım , ntsc-j idi.

O kadar yorulmayin bence nasil olda konsol cikar cikmaz gittigidiyorda fahis fiyata satislar baslar

Neler hissetmiştin hocam anlatsana
    2100 ytl vermenin acısımı(türkiye fiyatları için konuşuyorum) yoksa ilk defa gördüğün grafiklerle oyun oynamanın zevki mi
    Bu arada ilk oyunun neydi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

quote:

quote:

2100 ytl vermenin acısımı(türkiye fiyatları için konuşuyorum) yoksa ilk defa gördüğün grafiklerle oyun oynamanın zevki mi

Hocam isin rahatsiz eden kismi konsola cok para vermek degil. Zatwn cakal saticilar duduklemese devlet baba sagolsun. Vergiydi suydu buydu diye 500dolarlik aletleri 2000tlye aldiriyor bizlere

Ama butce uygun oldugu surece zevk icin biraz acilmanin yanlis oldugunu dusunmuyorum. Ps4 grafikleri cidden iyi olmali. Beklentiyi yukselttiler iyice.

Gerci gelistiricilere verilen ozelliklerin piyasa surumunde kirpilmis olacak olmasi cok muhtemel. Bakalim yine 5-6 sene gidecek bir konsol cikartabilecekler mi?

Bu arada ms da xbox ile tecrube kazandi. Rekabet olsun biraz.

Gelsin sony exclusiveler

• quote:

Ben de Türkiye'den önsipariş vereceğim. Önsiparişler açıldığı ilk gün :P

PS oyun müdürüne twitterdan sormuştum. PS4 ile ilgili bilgi gelmedi ama dünya ile aynıanda önsipariş almaya başlarız zamanı geldiğinde. demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

quote:

quote:

Fiyattan dolayı hiç içim gitmemişti, çünkü çok heyecanlıydım eve zor gitmiştim, ilk oyunum motorstorm ve resistance dı, grafikleri şaşırtmadı çünkü xbox360 vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

1300-1500 dolar olacaktır... HDD versiyonlar felan.

Bırak 1300'ü 599 dolardan fazla olsun camdan atlarım. (En alt modeli) Bu mesajımı unutmayın.
  • Öğrencileri hiç dusunmuyor SONY :(

•  PS4 geliyor ama ya fiyatı?

10 şubatta ps3 alcam ya sony yavaş biraz
  • Türkiye fiyatı Bin tl nin üstüne geçmeyecektir burayada yazıyorum ama bu endüşük modeli tahminimce.
  • Ps4 haberleri iyice sıklaşmaya başladığı için Vita almaktan vazgeçtim Ps4 için para biriktirmeye başladım. Yaza kadar biriktiririm artık. Benim istediğim fiyat ps3 ilk çıktığındaki gibi 1250 - 1500 tl arası olması. Ama o fiyat olurmu bilemeyeceğim. İnşallah olur temennim o yönde. Düşündüğüm fiyat ise 1500 - 1750 tl arası olcakmış gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Türkiye fiyatı Bin tl nin üstüne geçmeyecektir burayada yazıyorum ama bu endüşük modeli tahminimce.

PS3 ile PS4 arasında 200,300TL fark olmaz hocam, daha fazla olur mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Türkiye fiyatı Bin tl nin üstüne geçmeyecektir burayada yazıyorum ama bu endüşük modeli tahminimce.

PS3 ile PS4 arasında 200,300TL fark olmaz hocam, daha fazla olur mutlaka.

Hocam türkiyede sony el atacak bu konuya görürsünüz Yurt dışına özel fiyat düzenlemesi yapacaktır. Ps3 ilk çıktığında 1.500 tl idi sanırım. 4 ay sonra ben bin tl almıştım indirimle yani en geç 4 ay içinde düşecektir öyle düşünüyorum ama bu deidğim gibi 20gb felan bir model olursa. Yeni nesil konsolları merakla bekliyorum ama ilk çıktığı gibi almayacağım sarı ışık gördük dilimiz yandı Artık ps4 1 yıl beklerim bir sarı ışık felan varmı diye yada direk silm ps4 alırım

• Garantili Resmi rakamı tahminimce ilk 6 ay 1500 olacaktır. Spotçularda ise 1200e bulunabilir gibime geliyor. 1500 den düşük beklemeyin artık en dandik cep telefonu 1000 liraya havada kapışılıyor

Büyük ihtimalle oynanacak ps4 oyunu bile olmasa gidip ilk çıktığı gün alacağım.Eğer türkiyeye hemen gelmez ise gidip spot alırım.
    Aldıktan sonra kutusunu açıp ona sarılacağım.Ve sabaha kadar beraber uyuyacağız sabahleyin tv ye bağlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 2 Şubat 2013; 1:58:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.