Şimdi Ara

PS4 geliyor ama ya fiyatı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps2'yi hatırlamıyorum ama ps3 ilk çıktığı zamanda 1400-17000 arasındaydı buda belki 1100-1600 arası olacaktır diye düşünüyorum ancak 2-3 yıla 900 tl altına iner ilk çıktığında alınmaz heralde alınması için en az 10-20 oyun ile gelmeli
  • 1500 liraya kadar geldigi an alirim ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1299 dan giriş yapar bence. Çok mu makul oldu
  • En az 1500 olur ya. Şuanki ps3 500 tl'ye bile bulunuyosa eğer bu üçe katlar fiyatı. Sonra düşer yavaş yavaş.

Bir de oyun durumu ne olucak? Hemen oyunlar da hazır mı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

1500 1750
    her sene çıkan akıllı telefonlar vs 2.5 milyardan çıkarken 10 yıl civarı giden konsolun bu fiyat olması normal zaten oyunların fiyatı falanda var ama plus akar

Bu fiyatlara ciksin Turkiyeden hayatta almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Garantili Resmi rakamı tahminimce ilk 6 ay 1500 olacaktır. Spotçularda ise 1200e bulunabilir gibime geliyor. 1500 den düşük beklemeyin artık en dandik cep telefonu 1000 liraya havada kapışılıyor

Büyük ihtimalle oynanacak ps4 oyunu bile olmasa gidip ilk çıktığı gün alacağım.Eğer türkiyeye hemen gelmez ise gidip spot alırım.
    Aldıktan sonra kutusunu açıp ona sarılacağım.Ve sabaha kadar beraber uyuyacağız sabahleyin tv ye bağlarım

imza mesaj uyumsuzluğu

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

PS3 gibi bir çok yenilikleri getiren cihaz bile 2007 yılında 700-800TL'ye alınıyordu. *

Bu elektronik piyasasının bu kadar pahalı olmasının tek sebebi, bu bilinçiz ve herşeyi pahalı olunca fazla hava atılacağını sanan kullanıcılar yüzündendir.

En fazla 1000TL'ye çıkar.

*Blu-Ray, kablosuz gamepad, full hd desteği, dahili hdd vs...

en fazla 1000 liraya mı çıkar?

2007'de ps3 700-800 lira mıydı?

bu mesajı yazarken kullandığın uyuşturucunun cinsi nedir?

Benim de hayirladigim 2008 de 1100 tl civariydi. Ps3 su an 500-700tl civarinda.

Yorumlari okuyorumda pek iyimser. 1200-1300tl fiyatlar. 1 sene sonra 900-1000tl diyenler. Bana pek olasi gelmedi.

2008 de 1100-1200TL olabilir 2007 ye göre arada 1 sene var.

ps3 11 kasım 2006'da $499 etiketle piyasaya çıktı. 2006 kasım'da dolar kuru 1,45TL yani amerikaya göre türk lirasıyla 723TL yapar.

elin amerikalısının asgari ücretiyle 2 tane alabildiği bu alet türkiye'de asgari ücretlinin maaşının 2 katından daha fazlaya yani 1500TL+KDV ile piyasaya çıktı.

şimdi ps4 te $499 ile amerika'da satışa çıksın. şu anda dolar kuru 1,76TL bir kere burdan kaybediyoruz. 1000-1300TL diyenler neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum.

hesaba devam edelim:

$499*1,76TL=878TL amerika'ya göre türk lirası karşılığı.

yani sonytr ye maliyeti 878TL'yi geçen (878TL nin içinde ne navlun var ne gümrük masrafı var) bi makinayı 100-200TL kârla mı satacak güldürmeyin adamı

etikette 1899TL yi görürseniz öpün de başınıza koyun.

• Biliyorsunuz Türkiye'de bir adet vardır eskisi ile aynı fiyatta çıkan cihazlara yeni olduğu için ekstra kar payı konur + dolar faktörü + vergilerde 2007'den bu yana en az %20 artmış olduğuna eminim ülkede sabit kalan bir şey yok her yıl 5'er 10'ar artıyor vergiler. Makinanın sunduğu teknolojiyede bakıcak olursak maliyetide artmıştır bütün bu faktörleri düşündüğümüzde yukarda 355GTS arkadaşımızında söylediği gibi 2000 TL civarı olucağını düşünüyorum hatta 2000TL'nin altında çıkarsa 1700-1800 gibi kendi adıma sürpriz olur,şaşırırım. Yurt dışında yaşayanlar yine aşağı yukarı ps3 aldıkları fiyata alıcak iken biz 3 makina parası vereceğiz hatta 4 bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

PS3 gibi bir çok yenilikleri getiren cihaz bile 2007 yılında 700-800TL'ye alınıyordu. *

Bu elektronik piyasasının bu kadar pahalı olmasının tek sebebi, bu bilinçiz ve herşeyi pahalı olunca fazla hava atılacağını sanan kullanıcılar yüzündendir.

En fazla 1000TL'ye çıkar.

*Blu-Ray, kablosuz gamepad, full hd desteği, dahili hdd vs...

rüyandamı aldın 700 TL'ye?
    ps3 ilk çıktığında 1.5 M'di
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

PS4 geliyor ama ya fiyatı?

10 şubatta ps3 alcam ya sony yavaş biraz

Almayın hocam bekleyin biraz. En azından 20 Şubat'ı bekleyin. Önemli birşeyler açıklanacak o tarihte. Bekleyin. Görün. Ondan sonra gene karar verirsiniz. Ben erteledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500 civarı banko diyorum çıkacak yeni konsollar için..
  • 1500 bence çok naif bir rakam imkanı yok 1500'den çıksın. 8 GB yada 4GB ram kaç GB hafıza , kontrolcü falan değişmiş o kadar özellikli konsolun imkanı yok yani 1500 TL'den çıkmasının.PS3 fat 60 GB'ler ilk çıktığında 1600 civarıydı. Bu konsol minimum 320 yada 240 ile geleceğine göre hayal kurmayın. 1899 Çıkış fiyatı diyorum ben
    zaten alamıcam sorun yok ben 2 sene sonra alırım . Ama korkmayın ps3 gibi ilk senesinde oyun falan çıkmaz diye bir şey yok kaç senedir adamlar oyun hazırlıyoruz falan diyolar watch dogs star wars 1313 bunlar kesinlikle yeni nesil oyunu.
    konsolu aldığınızda bu liste olur büyük ihtimal

killzone 4
    uncharted 4
    modern warfare 4
    battlefield 4
    fifa 14
    gta 5 Port
    star wars 1313
    watch dogs
    metal gear solid ground zeroes
    little big planet 3
    Mortal kombat 10/Street Fighter5/Tekken7'den biri

gelecek yılada dövüş oyunl
    böyle bir liste gelir eski ps3 zamanlarına benemez sony feci akıllandı ps3'ü çıkardılar bir resistance ile bir şey olacak sandılar sonra ellerinde patladı tabi hemen oyun yapmaya başladılar imkanı yok böyle çıksın ganji lair gibi oyunlarla haze falan

• Artık 1500TL lere kıytırık cep telefonları satılıyor. 2005 ve 2006 yıllarında mevcut konsollar çıktığın da 1500TL lere cep telefonları falan yoktu, daha ortada akıllı telefonlar yoktu.

Şimdi 1500TL ye küçücük cep telefonunu veriyorlar. Bence yeni nesil konsollar piyasaya girdikleri ilk sene, cep telefonlarından daha pahalı olurlar diye düşünüyorum. 1900TL ile 2500TL arası bir fiyattan çıkacaklar diye tahmin ediyorum. Çünkü yıl 2005-2006 değil ve dünya o zaman ki dünya değil, piyasa o zamanki piyasa değil. Sony de bunu çok iyi biliyor.

Bir yıl emek harcadığı Xperia Z telefonuna Türkiye pazarında 1900TL isteyen Sony, 5-6 yıldır emek harcadığı yeni nesil konsoluna en az 2000TL ister diye düşünüyorum. Çünkü bu cihazın ömrü 10 yıl
  • Hala xbox 360 almayı dusunuyorum. Ayrıca ilk 1 sene alınmaz sorunlu oluyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

PS4 geliyor ama ya fiyatı?

10 şubatta ps3 alcam ya sony yavaş biraz

hiç düşünmeden al ps3de tonla oyun var oynanıcak

• 1799 2000 Tl bile olabilir bence

• 1700'ye ancak spotunu satarlar. Bize de abd'den getirtmek düşer.
  • Bende 1000-1500 TL arasında olacağını düşünüyorum.1500 TL'yi geçmez.Yurt dışında fiyat daha uygun olur tabii ki ama burası Türkiye.O vergisi bu vergisi derken 1500 TL'ye merdiven dayar PS4.Yüksek donanımlar,yeni teknoloji haliyle bu parayı düşünmeden veririm herhalde.Aldıktan sonra beklentilerimi karşılamazsa işte o zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve cihazı elden çıkartırım.
  • 2000 den çıkar piyasaya 1 ayda 1300 e düşer
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.