Şimdi Ara

PS4 geliyor ama ya fiyatı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opricnik

1500 bence çok naif bir rakam imkanı yok 1500'den çıksın. 8 GB yada 4GB ram kaç GB hafıza , kontrolcü falan değişmiş o kadar özellikli konsolun imkanı yok yani 1500 TL'den çıkmasının.PS3 fat 60 GB'ler ilk çıktığında 1600 civarıydı. Bu konsol minimum 320 yada 240 ile geleceğine göre hayal kurmayın. 1899 Çıkış fiyatı diyorum ben
    zaten alamıcam sorun yok ben 2 sene sonra alırım . Ama korkmayın ps3 gibi ilk senesinde oyun falan çıkmaz diye bir şey yok kaç senedir adamlar oyun hazırlıyoruz falan diyolar watch dogs star wars 1313 bunlar kesinlikle yeni nesil oyunu.
    konsolu aldığınızda bu liste olur büyük ihtimal

killzone 4
    uncharted 4
    modern warfare 4
    battlefield 4
    fifa 14
    gta 5 Port
    star wars 1313
    watch dogs
    metal gear solid ground zeroes
    little big planet 3
    Mortal kombat 10/Street Fighter5/Tekken7'den biri

gelecek yılada dövüş oyunl
    böyle bir liste gelir eski ps3 zamanlarına benemez sony feci akıllandı ps3'ü çıkardılar bir resistance ile bir şey olacak sandılar sonra ellerinde patladı tabi hemen oyun yapmaya başladılar imkanı yok böyle çıksın ganji lair gibi oyunlarla haze falan

Konsolu çıktıktan 1-2 sene sonra almayı düşüyordum ama eğer bu oyunlarla gelirse çıktığı gün gidip almayı düşünüyorum.

Özellikle şu oyunlarla gelirse kesin alacağım :

FIFA 14
    GTA 5
    Modern Warfare 4
    Watch Dogs
    Uncharted 4

• Ben ps4 tanıtımı için en uygun zamanın şimdi olacağını düşünüyorum ve yalnız değilim anlaşılan , abartmıyorum eğer 20 şubat günü ps4 tanıtılırsa , abartısız ilk ayında 10 milyon üzeri cihaz satılır , 7 yıllık ps3 fiyatları bile 650tl civarına satılan ülkemizde ps4 sanırım 1800 tl gibi bir rakamdan satılır .
  • 800 üstü veremem giderim pc toplarım yeni oyunlari ordan oynarım ve hala ps3 oynamaya devam ederim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingiltereden alacagim

kafa rahat
  • Oyunların fiyatları uçacak mı, yoksa aynı mı olacak?
  • öğrenci olduğum için 1-1.5 seneye anca alırım bu arada max 1900 tl min 1000 tl olur :)

• Bende bu fiyat belirsizliği yüzünden ps4 ü beklemek yerine biraz önce ps3 siparişi verdim zaten 1 sene çıkmasını bekleyecegiz 1 senede ucuzlasın oyunlarda cıksın diye beklersem ömrümüz varsa garantisinin bitmesine yakın ps3 'e de uyum saglarsam ps4 alırım .:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bende bu fiyat belirsizliği yüzünden ps4 ü beklemek yerine biraz önce ps3 siparişi verdim zaten 1 sene çıkmasını bekleyecegiz 1 senede ucuzlasın oyunlarda cıksın diye beklersem ömrümüz varsa garantisinin bitmesine yakın ps3 'e de uyum saglarsam ps4 alırım .:)

Hayirli olsun. Ben de aynisini yapmayi dusunuyorum. Wiideki harekat algilama sistemi hosuma gitti. Bir de PS move deneyelim. Sonucta PS3 zaten bir suru oyun ile dolu. Ayrica yeni konsolun ilk cikisi, hatalarinin giderilmesi (eger olursa), oyun kutuphanesinin zenginlesmesi ve fiyatlarin TR icin de insani seviyelere gelmesi icin en az 2 sene diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Şubat 2013; 14:54:32 >
  • Yurt dışı fiyatı 649 Dolar-Euro

Türkiye fiyatı 1849 TL.

Bence

Akıllı telefonların 1500 civarı olduğu düşünülünce fiyatlar normal. Slim i çıkınca alırız
  • İphone 5 alan bunu dünden alır. tahminim 1500 lira civari olur vergiler ile. hükümet vergi ile ayakta duruyor

• Saka maka FAT kasa almamak lazim askinda ama bekleyemem ciktigi gibi almaya giderim biliyorum kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Saka maka FAT kasa almamak lazim askinda ama bekleyemem ciktigi gibi almaya giderim biliyorum kendimi

Ben yeni nesil konsolların çürük olacağını düşünüyorum özellikle ilk çıkan sürümler bayağı arıza çıkartır

• tr satış fiyatı 1800 tl rahat olur.1 sene sonra alınası fiyata düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Saka maka FAT kasa almamak lazim askinda ama bekleyemem ciktigi gibi almaya giderim biliyorum kendimi

Ben yeni nesil konsolların çürük olacağını düşünüyorum özellikle ilk çıkan sürümler bayağı arıza çıkartır

öyle bir şey riskine girmezler. wii u yeni nesil konsol hatasız çıktı artık yemez öyle hatalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

1500 psikolojik sınır olur diye tahmin ediyorum.

Aynen 1499 TL derler ittirirler. Zaten ufak tefek bir alet olmaktan çıktı. Buzdolabı tv gibi bir yeri kullananların gözünde. Cep telefonunu bayıla bayıla 1500-2000 liradan alan adam konsoluda alır.

O kadar türk kafasıyla konuşuyorsunuz ki ifrit oluyorum. Ne demek abi cep telefonuna 2000-3000 veren adam ps4 de de o parayı verir mantığı. Nedir yan? Millet eve 500 bin lira veriyor tırt bir olaya o kadar vermek hakkıdır o zaman demek gibi bir şey bu. Telefon başka bir olay konsol başka bir olay. ps4 ü ben cebimde mi taşıyacağım da 2 bin lira olsun 3 bin lira olsun tv min yanına mahkum çakılı 1500 lira deseler bile iğrenç bir fiyat olur 1000-1400 lira maksimum bekliyorum fiyat olarak ben.

Evet telefon başka bir olay dediğin gibi. Hatta öyle bir olay ki maliyeti ile satış fiyatı arasındaki kazık buradan fezaya uzanır. Onu alırken gık demeyen adam bunu da alır ne var bunda. Telefon piyasasını bilmiyoruz sanki çekirdek başı 500-600 TL atıyor fiyat Kullanılan donanım malzeme vs. ile bir telefonun çok üstünde bir cihazdan bahsediyoruz. Bir telefon 1500-2000 ise bununda o fiyat olması normaldir. Onu alıp kafaya takmayan adam bunuda alır, İkiside özel tüketim malıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony mühendisleri ve ar-ge ekibi 5-6 senedir kafa yoruyorlar yeni nesil Playstation için, son 3 senedir kafa yormadan her sene birbirinin kopyası gibi üretilen akıllı telefonların 1500-2000 liraya satıldığı Türkiye de kusura bakmayın da Playstation 4 ü ilk etap da 2000TL altı adama yedirmezler. İSony Türkiye, Sony bayiileri ve Tekno marketler ilk bir sene piyasanın kaymağını toplayacaklar. Ha paralel ithalat garantisiz olan Playstation 4 ler illaki olacaktır. Gittigidiyor da yurtdışından getirilen bu garantisiz Playstation 4 ler ilk bir sene 1400TL-1800TL larası fiyattan satılır ama ilk seri Playstation' ını da kim garantisiz almaya cesaret edebilir orası ayrı konu, ilk seri kobay serisi oluyor
  • Yeni Tahminleri Alalım

1200-1500
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Katılıyorum Iphone 5 gibi bir telefona 3.300 TL veren bile gördükten sonra PS4 bence 2.500 tl bile olabilir ki istenilen özelliklerde gelsin 2.500 bile olsun yani alırız ;)

Bir konumda 2000 tl'ye yaklaşır deyince bazıları 1000 tl bile zor olur diyerek üzerime gelmişlerdi... 2000 TL'ye yaklaşacak zateni kimse aksini inkar edemez ama benim tahminim türkiye de 1600 tl olacağı yönünde.
  • 1500 tl civarı
  • 100tl
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.