Şimdi Ara

PS4 geliyor ama ya fiyatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar linkteki (http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=71085538 ) konudan da, konunun içinde paylaşılan linklerden de anlaşıldığı üzere PS4 geliyor. Peki ya fiyatı ne olacak? İlk tahmin benden gelsin: artı eksi 100 TL ile 1500 TL diyorum.

Not: Link verdiğim konuda gayet iyi bahsedildiğinden ötürü PS4'ün geldiği yönündeki alametleri burada yazmadım.

E hadi buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 1 Şubat 2013; 6:40:03 >

• 1500 1750
    her sene çıkan akıllı telefonlar vs 2.5 milyardan çıkarken 10 yıl civarı giden konsolun bu fiyat olması normal zaten oyunların fiyatı falanda var ama plus akar
  • 1.500 asagisi zor gorunuyor.. Telefon pazarina asla kullanmayacaklari ozellikler icin bu kadar para yatiran bi guruh varken PS4 neden ucuz olsun ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

1.500 asagisi zor gorunuyor.. Telefon pazarina asla kullanmayacaklari ozellikler icin bu kadar para yatiran bi guruh varken PS4 neden ucuz olsun ki :)
    1500 altı makuldür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

1500 altı makuldür.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum Iphone 5 gibi bir telefona 3.300 TL veren bile gördükten sonra PS4 bence 2.500 tl bile olabilir ki istenilen özelliklerde gelsin 2.500 bile olsun yani alırız ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Katılıyorum Iphone 5 gibi bir telefona 3.300 TL veren bile gördükten sonra PS4 bence 2.500 tl bile olabilir ki istenilen özelliklerde gelsin 2.500 bile olsun yani alırız ;)

Alıntıları Göster
    1000 tl seviyesine düşünce alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

1000 tl seviyesine düşünce alırız

Alıntıları Göster
    1 milyon dolar.
  • 2 Kagıt
  • 1,399,99

marketci fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 1 Şubat 2013; 13:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

1,399,99

marketci fiyati

Türkiye'de resmi fiyat 1500 TL olur gibi geliyor. Ama bazı uyanıklar 2000'e satmaya çalışır. PS3 çıktığında da çok gördük böylelerini.

Evkur 2500-3000 TL'ye satar. (Kefil ve kredi kartı istemiyorlar diye de insanları böyle soymaya hakları yok, haram iş. )

Teknoloji marketler (Electro World, Media Markt vs) PS4 çıktıktan bir süre sonra da indirim yaparlar.

Evkur = Grand Theft House.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

1,399,99

marketci fiyati

Türkiye'de resmi fiyat 1500 TL olur gibi geliyor. Ama bazı uyanıklar 2000'e satmaya çalışır. PS3 çıktığında da çok gördük böylelerini.

Evkur 2500-3000 TL'ye satar. (Kefil ve kredi kartı istemiyorlar diye de insanları böyle soymaya hakları yok, haram iş. )

Teknoloji marketler (Electro World, Media Markt vs) PS4 çıktıktan bir süre sonra da indirim yaparlar.

Alıntıları Göster
    Çıktıktan 1-2 sene sonra alacağım, o zamana kadar 1000 TL falan olur heralde.

• Dün gece çıkacağı yönündeki haberleri okuyunca PS3 alma girişimimi erteledim. Fiyatı kabul edilebilir düzey olarak gördüğüm 1500'lere kadar olursa alırım. Tabi onun yanında alınması gereken oyunlarla birlikte kaç para harcayacağım da önemli.

Not: Elin oğlu 400-500 $ verip keyfini sürecek, bizler de vergiler sayesinde taksitleri hesaplayacağız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Dün gece çıkacağı yönündeki haberleri okuyunca PS3 alma girişimimi erteledim. Fiyatı kabul edilebilir düzey olarak gördüğüm 1500'lere kadar olursa alırım. Tabi onun yanında alınması gereken oyunlarla birlikte kaç para harcayacağım da önemli.

Not: Elin oğlu 400-500 $ verip keyfini sürecek, bizler de vergiler sayesinde taksitleri hesaplayacağız!
    Kaç paraya çıkar bilmiyorum ama slim'i çıkana kadar bekleyeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Dün gece çıkacağı yönündeki haberleri okuyunca PS3 alma girişimimi erteledim. Fiyatı kabul edilebilir düzey olarak gördüğüm 1500'lere kadar olursa alırım. Tabi onun yanında alınması gereken oyunlarla birlikte kaç para harcayacağım da önemli.

o kadar pahalı olmaz bence. oyunların fiyatlandırılmasındaki değişikliklere bakın. mesela psn deki oyunların avrupa ile türkiye arasındaki euro-tl farklarına bakarsanız artık öyle eskisi gibi vergi bahanesiyle çok yüksek değil fiyatlar. avrupada ps4 muhtemelen 400 euro gibi bi fiyattan çıkacağı için türkiye' ye 1500 tl ve üstü bi fiyat koymazlar eskidendi o. 1000-1200 tl arası bi fiyat bekliyorum ben.

• quote:

quote:

1,399,99

marketci fiyati

Hala evkurdan alışveriş yapan varmıdır ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

quote:

quote:

1,399,99

marketci fiyati

Hala evkurdan alışveriş yapan varmıdır ya

Alıntıları Göster
    1500 psikolojik sınır olur diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Aynen 1499 TL derler ittirirler. Zaten ufak tefek bir alet olmaktan çıktı. Buzdolabı tv gibi bir yeri kullananların gözünde. Cep telefonunu bayıla bayıla 1500-2000 liradan alan adam konsoluda alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Aynen 1499 TL derler ittirirler. Zaten ufak tefek bir alet olmaktan çıktı. Buzdolabı tv gibi bir yeri kullananların gözünde. Cep telefonunu bayıla bayıla 1500-2000 liradan alan adam konsoluda alır.

Alıntıları Göster
    1100 tl den fazla olacagını dusunmuyorum, amd apu kullanmıslarsa zaten çok karlı şekılde 1100 e satarlar kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

1100 tl den fazla olacagını dusunmuyorum, amd apu kullanmıslarsa zaten çok karlı şekılde 1100 e satarlar kanısındayım

Yurtdışında 300$ bile olsa satış fiyatı, yeni ürün olacağı için o fiyat Türkiye'de 1,5 - 2 bin lira olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Yurtdışında 300$ bile olsa satış fiyatı, yeni ürün olacağı için o fiyat Türkiye'de 1,5 - 2 bin lira olur.

Alıntıları Göster
    1300 - 1600 arası

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.