Şimdi Ara

Ps4 hakkında bir kaç sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amerika'dan cihaz getirtmeyi düşünüyorum. Fakat bir kaç arkadaşım update konusunda sıkıntılar olacağını, Türkiye'den alcağım oyunları açmayacağını falan söylediler. Bende araştırdım yeni nesil konsollarda bu tarz sıkıntılar olmadığını öğrendim. Ama hala kuşkularım var. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• Bildigim kadariyle ps4 oyunlari region locked olmayacak yani sikinti cikmamasi gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsın takarsın , Updateleri cihaz PSN hesabın üzerinden yapar yani amerika , türkiye cihazı olduğu fark etmez ,

Oyunlarda sorun çıkmaz , rahat rahat alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Alırsın takarsın , Updateleri cihaz PSN hesabın üzerinden yapar yani amerika , türkiye cihazı olduğu fark etmez ,

Oyunlarda sorun çıkmaz , rahat rahat alabilirsin.

Az bir miktar olmadığı için rahat olamıyorum kardeşim ya o yüzden her yere soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgitmez

Bildigim kadariyle ps4 oyunlari region locked olmayacak yani sikinti cikmamasi gerekir

sağolasın :)
  • Bazi bolge kodlu bluray filmleri calistirmak haricinde hicbir sorunun olmaz. Turkiye'den almis gibi istedigin sekilde kullanirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Bazi bolge kodlu bluray filmleri calistirmak haricinde hicbir sorunun olmaz. Turkiye'den almis gibi istedigin sekilde kullanirsin.

Oyunlar konusunda sıkıntı yaşamiyim de gerisi sorun değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okancel1k

quote:

Bazi bolge kodlu bluray filmleri calistirmak haricinde hicbir sorunun olmaz. Turkiye'den almis gibi istedigin sekilde kullanirsin.

Yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okancel1k

quote:

Yaşamazsın.

sağolasın kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.