Şimdi Ara

PS4 HAKKINDA ÖNEMLİ SORULARIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 hakkında kafama takılanlar varda bana yardımcı olur musunuz ?

1) Eğer PS4 ü kırdırırsam hem orijinal hemde korsan oyun oynayabilir miyim, yine ps4 ayrıcalıklarından faydalanabilir miyim ve bana bir zararı olur mu kırdırmanın ?
    2) Mesut abinin 2si1 adı altında ps4 geniş incelemesi vardı. Onların anlattıkları ayrıcalıkları (oyunu %50 indirimli alma olayı v.b) PS3 kullanan arkadaşımla yapabilir miyim ?
    3) Ve arkadaşımın PS3 sürümündeki oyunları benim PS4 ümde (varsa PS4 üme uyarlamak gibi olabilir) oynama şansım var mı ?
    4) Son olarak; evde PS4 ü takacak TV yok 42'' inç gibi bi TV yi 900 TL ye felan arıyorum kaliteli tabiki :S TV önerebilir misiniz ? (markası LG ve ya SAMSUNG)

Sorularım bu kadar LÜTFEN hepsini cevaplar mısınız ?

• - Genelde Sony TV öneriliyor. ama tabi Samsung ve LG de kaliteli markalar.

- PS4'te kırdırma yok.

- Diğer konuda belirttiğim gibi oyunları Spot'tan veya ikinci el olarak uygun fiyata alabilirsin ve bitirince de takaslayabilirsin. arada oyunlarda indirimler de oluyor.

- PS3 oyunları ilerde Bulut teknolojisi ile PS4'te oynanabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Ağustos 2014; 18:47:41 >
  • emnylmzr kullanıcısına yanıt
    1-) soru kurallara aykiri.ama ps4 u kirdiramazsin.
    2-)ps3 degilde ps4 kullanan arkadasinla kardeslik yaparak yari yariya alabilirisin oyunlari.
    3-)oynama sansiin yok.
    4-)tv hakkinda bilgim yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim 2 nizede . Venomstr çok katkın oldu sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.