Şimdi Ara

PS4 Hakkındaki Sorularım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben seneye yaz tatilinde PS4 almayı düşünüyorum. Lise'ye geçicem. Derslerim baya iyidir. Babam da Lise de takdir veya teşekkür alırsam PS4 alcak. Benim sorum şudur ki ;

Ben PS4'te eğer olursa korsan mı oynıyım yoksa orj. mi alıyım ?

Korsana yönelmeyi gerçekten istemiyorum. Fakat bütçemiz o kadar da iyi değil. Aslıda bütçemiz iyi de annem-babam oyun için para harcama mantığına alışkın değil

Devletin verdiği bi burs var ; 3 ayda 400 tl veriyolar bi sınavı kazanırsanız. İşte ben onu kazandımda ; Kitap tı , soru bankası vs. Elimde 200 tl kalıyo. Ve ben her 3 ayda bir oyun alabilirim mecburen.

Sizce ne yapıyım ? Korsan mı (söylerken bile kendime kızıyorum )
    Yoksa Orj. mi ?

Birde geçenlerde arkadşımda Last Of Us oynadık hayatımda bu kadar zevkle oyun oynamaşım demiştim O orj. CD'yi takışın filan o kutunun ambalajını açşın bambaşka bi his

• PS4'te oyunlar bulut sistemi üzerinden bedava sunulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PS4'te oyunlar bulut sistemi üzerinden bedava sunulacak.

Bedava derken oyunlar beleş mi ?
  • Battlefield 4 ve Fifa 14 aldın mı tüm sene idare eder seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

Battlefield 4 ve Fifa 14 aldın mı tüm sene idare eder seni.

Abi iyi güzel diyosunda BF'a alışabilir miyim ki ? Pes ve Fifa dışında oyun oynamadım PS'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Holland

quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

Battlefield 4 ve Fifa 14 aldın mı tüm sene idare eder seni.

Abi iyi güzel diyosunda BF'a alışabilir miyim ki ? Pes ve Fifa dışında oyun oynamadım PS'da

yok kardeş mümkün değil alışamazsın. bu kadar bf oyuncusu anadan doğma bf'ci zaten.
  • önce takdir al ondan sonra cevaplanır soruların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS4 korsan duyuruldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

PS4 korsan duyuruldu mu?

Yok crysis.

Pardon yanlış oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4'te korsan olayı yokki

• Benimdi derslerim çok iyidi.Liseden sonra herşey değişti.Bence sene içinde asla ps4ü düşünme derslerını çalış.

• İlk olarak konsol çıktığı gibi korsan olmaz zaten.Yani mecbursun orjinale.

İkinci olarak ps plus ile(2-3 oyun verecek her ay) idare edersin bir süre 2. el pazarı oluştuğunda da 2. el alırsın oyunları.

Bir de merak ettim kaça gidiyorsun ? Eğer lise ise yazı bekle,hem 2. el pazarı az da olsa oluşmuş olur,hem de malum lise,derslerinde dalgalanma olursa ailen tepki göstermesin.Hele bir de Anadolu ya da Fen lisesiyse sene ortası alma.Aslında çok etkilemiyor ama ailen onun yüzünden oldu sanıyor,tecrübe ile sabittir bunlar.

Edit : Lise yazmışsın.Görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokuchi Toua -- 22 Temmuz 2013; 17:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

İlk olarak konsol çıktığı gibi korsan olmaz zaten.Yani mecbursun orjinale.

İkinci olarak ps plus ile(2-3 oyun verecek her ay) idare edersin bir süre 2. el pazarı oluştuğunda da 2. el alırsın oyunları.

Bir de merak ettim kaça gidiyorsun ? Eğer lise ise yazı bekle,hem 2. el pazarı az da olsa oluşmuş olur,hem de malum lise,derslerinde dalgalanma olursa ailen tepki göstermesin.Hele bir de Anadolu ya da Fen lisesiyse sene ortası alma.Aslında çok etkilemiyor ama ailen onun yüzünden oldu sanıyor,tecrübe ile sabittir bunlar.

Beyler konuştum babamla almadığı takdir ghediyelerine alıcak seneye yaz tatilinde.

Bir de bir şey sorucam. Şu ps plus ücretli mi ? ne kadar ? ve ps aldığında örn 3 ay hediye ps plus üyeliği filan veriyolar mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

İlk olarak konsol çıktığı gibi korsan olmaz zaten.Yani mecbursun orjinale.

Beyler konuştum babamla almadığı takdir ghediyelerine alıcak seneye yaz tatilinde.

Bir de bir şey sorucam. Şu ps plus ücretli mi ? ne kadar ? ve ps aldığında örn 3 ay hediye ps plus üyeliği filan veriyolar mı ?

Plus ücretli. 3 aylık 29,1 yıllık 99 TL. Şuan PS3 ve Vita alındığında Plus üyeliği hediye etmiyor ama bu 4te edilmicek anlamına gelmez

• Konu ibretlik olsun diye kapatılmıyor sanırım. Admin bile mesaj attığına göre.
  • Arkadaşlar son bi sorum olucak. Teşekkürler her şey için.

Benim oynayabileceğim Tv 32" Full HD LCD Tv sizce bu yeter li midir ?
  • quote:

Arkadaşlar ben seneye yaz tatilinde PS4 almayı düşünüyorum. Lise'ye geçicem. Derslerim baya iyidir. Babam da Lise de takdir veya teşekkür alırsam PS4 alcak. Benim sorum şudur ki ;

Ben PS4'te eğer olursa korsan mı oynıyım yoksa orj. mi alıyım ?

Korsana yönelmeyi gerçekten istemiyorum. Fakat bütçemiz o kadar da iyi değil. Aslıda bütçemiz iyi de annem-babam oyun için para harcama mantığına alışkın değil

Devletin verdiği bi burs var ; 3 ayda 400 tl veriyolar bi sınavı kazanırsanız. İşte ben onu kazandımda ; Kitap tı , soru bankası vs. Elimde 200 tl kalıyo. Ve ben her 3 ayda bir oyun alabilirim mecburen.

Sizce ne yapıyım ? Korsan mı (söylerken bile kendime kızıyorum )
    Yoksa Orj. mi ?

Birde geçenlerde arkadşımda Last Of Us oynadık hayatımda bu kadar zevkle oyun oynamaşım demiştim O orj. CD'yi takışın filan o kutunun ambalajını açşın bambaşka bi his

arkadaşım istesen de korsan oynayamazsın zaten.daha konsol çıkmadı bi dur ps3 çıktıktan 5 sene sonra ancak kırılabildi.tahminime göre ps4 pc mimarisine daha çok yaklaştığı için 3-4 senede kırılır ama eğer bursun varsa korsan alma.aldığın korsan oyunu ancak 1 hafta oynarsın ama o 3 ayda aldığın oyunu mp ile birlikte 3 ay oynarsın yani verdiğin paraya değer ayrıca sen ps plus al bence.1 yıllık 100 tl ama adamlar hakkını fazlasıyla veriyor.yani 1 yıllık 500 tl olsaydı da yeriydi bence.ama işte sony farkı bu hiç bir şeye benzemez ayda sana 2-3 güncel oyun bedavaya veriyorlar ayrıca daha bir sürü ayrıcalık falan süper bir şey.hem bursundan da kazanırsın.

• Razor abiye sormak lazım.Ama bildiğim kadarıyla Sonye çalışıyor.Yani Sony ne zaman isterse o zaman korsan olayı gündeme gelecektir

• Beyler dediğim gibi KORSANA HAYIR !!!

Orj. alıcam oyunları 3 ayda MP li oyunları. (başyapıtların mpsi olmasına gerek yok örn. beyond two souls)

Birde yıllık ps plus alıcam ucuzmuş o zaten. ayda 3 oyun gayet iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Holland -- 23 Temmuz 2013; 11:22:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.