Şimdi Ara

Ps4 için harici hard disk 7200 rpm mi olmalı 5400 rpm mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony ile görüştüm bu konuyu usb 3.0 olması yeterli dedi ama rpm konusunda bilgim yok dedi. Araştırdığım kadari ile 7200 rpm sorun çıkarıyormuş. Ama problem olmuyor diyenlerde var. Ayrıca 2.5 inçi geçmemeli diyenlerde var ne alakaysa...

Bana 2 tb marka önerebilir misiniz? Ayrıca sorularıma tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usb'den bağlanan harici hdd alacaksanız farketmez. Zaten usb olup da 7200 rpm bulmak zor. Dahili olacaksa 2,5 inç ve 9mm kalınlığı geçmemeli rpm limiti yok.
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım neden 2.5 inçi ve 9mm yi geçmeyecek ne alaka ki?

• Çünkü sığmıyor hocam ilgili yuva 2,5 inç diskler için yapılmış. Harici alacaksanız zaten gerek yok alın rastgele bir tane öndeki usb portuna takın. Cihazın içindeki harddiski değiştirecekseniz mecburen 2,5 inç disk almanız gerekecek.

https://www.playstation.com/tr-tr/get-help/help-library/system---hardware/storage---data/upgrade-playstation-4-hdd/

Buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Hocam ben zaten harici alicam dedim:) icini aci takmayacam yani. Sorumu tekrar okuyup harici için cevaplar misin?

• Söyledim ya hocam zaten . Harici alacaksanız hiç farketmez istediğiniz gibi alabilirsiniz. Size tavsiyem şu ikisidir:

1. WD My Passport 2TB

PS4 ile tam uyumludur (https://support.wdc.com/knowledgebase/answer.aspx?h=p1&ID=20401&lang=tr&p=1011)

2. Seagate Game Drive for PS4

PS4 ile tam uyumludur (https://www.seagate.com/tr/tr/consumer/play/game-drive-ps4/)

Bunlarla sorun yaşamazsınız. 7200, 5900 ya da 5400 RPM olup olmaması bir şeyi değiştirmez hocam sorun yaşıyoruz diyenlere itibar etmeyiniz çünkü yalnızca usb protokolünden haberleşiyorlar disk ile ps4. sata protokolünden haberleşiyor olsalardı ufak tefek uyumsuzluk sorunları yaşamanız olası olabilirdi. Büyük ihtimalle sorun yaşayanlar disklerini iyi biçimlendiremedi ya da disklerinde sorun var. 7200PRM olursa daha hızlı olur doğal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 6 Aralık 2017; 1:29:46 >

• Peki sizce ps4 un içine mi taksam yoksa harici mi alsam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB SSD mi yoksa sabit SSD mi?
    geçen yıl açıldı
    5400 Ve 7200 rpm farkı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende WD My Password 2 TB var. Öyle yatıyor arada pcdeki şeyleri depoluyorum ama PS4 için oyun yükleyip bu hdd üzerinden oynayabileceğimi bilmiyordum. Teşekkür ettim yararlı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bende WD My Password 2 TB var. Öyle yatıyor arada pcdeki şeyleri depoluyorum ama PS4 için oyun yükleyip bu hdd üzerinden oynayabileceğimi bilmiyordum. Teşekkür ettim yararlı konu

Plasytation için biçimlendirme gerekeceğinden tüm depolamalarınızın silineceğini unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth86

quote:

Bende WD My Password 2 TB var. Öyle yatıyor arada pcdeki şeyleri depoluyorum ama PS4 için oyun yükleyip bu hdd üzerinden oynayabileceğimi bilmiyordum. Teşekkür ettim yararlı konu

Plasytation için biçimlendirme gerekeceğinden tüm depolamalarınızın silineceğini unutmayın.

Hadi ya Olsun en azından böyle bir imkanın olduğunu öğrenmiş oldum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fth86

quote:

Bende oynamak için değil fakat ileride depolamak adına almak istiyorum, sadece oyun ve oyun kayıtlarını atabiliyor muyum ?
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Evet, playstation içerisinde kayıtlı oyunlarınızı ve profil kayıtlarınızı depolamaya yarıyor.
  • bana da gına geldi hdd'den oyun silip yüklemekten. harici hdd bağlandığını bilmiyordum teşekkür ederim beyler. digital aldığım bir oyunu oraya aktarıp oynadığımda herhangi bir sorun yaşanmıyorsa iyiymiş, geç okuma gibi vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.