Bildirim
Ps4 için muadil ds4
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
var t28, orjinal ds4den bariz daha iyi bence.
-
m.n11.com
T28 Bluetooth Oyun Kolu Ps4 Pc Telefon Ps5(Kısmi) Gamepad Siyah Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/t28-bluetooth-oyun-kolu-ps4-pc-telefon-ps5kismi-gamepad-siyah-35431813
Bu ürün mü hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen doğrudur. 3 kere aldım aynı üründen. Ps4,ps5 pc ve hatta nintendo switch ile kullandım. Tavsiye ederim.
-
ps3'te çalışır mı?
-
Evet, ama ds4 ps3te çalıştığı gibi kısıtlı çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc'de nasıl görüyor hocam? Orjinal ürün gibi mi yoksa ds4windows tarzı yazılımlar mı gerekiyor?
Evet ds4 ile çalışıyor, steam vs varsa direk görüyor.
Anladım. Direk bağlayınca da ds4 olarak mı görüyor? Bir de pc de usb ile bağlayınca kulaklık jack ı kullanılabiliyor mu? V2 ds4'lerde kullanılıyordu.
Evet aynen
Teşekkürler
-
T28 i aldım. 1 ay olmadan r2 bozuldu. Oyunlarda da ara ara kendi kendine share tuşuna basmaya başladı. Servisine gönderdim. Bugün kargo gelmiş ama ne işlem yaptılar belli değil. Ya geri gönderdiler ya da tamir. Orjinal almak lazım
hocam muadil kol alacağına 2.el orjinal bak
-
Bakacağım hocam. Denk gelirse alacağım
Kargoyu aldım sanırım yenisi ile değiştirmişler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X