Şimdi Ara

Ps4 Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
    2 gün önce gece ps4'u güç seçeneklerinden kapanmayacak,dinlenme moduna girmeyecek şekilde ayarladım. Downloada başladı 2 gb oldu tvyi kapadım uyudum. Uyandığımda ps4 kapalıydı açtım elektrik gitmiş gibi kapanmış. 80 mb inmiş gözüküyordü.
    Dün gece dinlenme moduna alıp downloadu başlattım. 30 dk sonra açıp kontrol ettim indirme devam ediyordu. Dinlenme moduna alıp uyudum. Uyandığımda yine ps4 kapanmış herşey sıfırlanmıştı. Her gece elektrik gitmez herhalde. Bunun bir çözümü var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 tamamenmi kapanıyor yoksa cıhazın turuncu ışığı yanıyormu (dinlenme modu ışığı) ? İnternetinizin bağlantısı kopmuş olabilirmi? Bendede son zamanlarda internet bağlantım kesiliyor ps4 fanı durunca anlıyorum bağlatı koptuğunu . Bu arada İndirme işlemi sıfırlanmamalı aynı yerden devam etmesi lazım. Bazen yeni başlamış gibi gözüküyor ama indireceğiniz dosya küçülmüş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce geceleri dinlenme modunda indirme yapıyordum. Şuan başıma gelen ps4 kapanmış oluyor. Açtığımda elektrik uyarısı veriyor, düzgün kapanmadı. Fişten çekmeyin falan filan. Dosya boyutunda küçülme yok. İndirdiği dosya boşa gitmiş oluyor.

3 gece elektrik gitmiş olamaz :)) kesinti duruma arıza durumuna bakıyorum gediz elektrikten.

• eren_eren1 E kullanıcısına yanıt
    O zaman dediğiniz gibi elektirik kesintisidir .Ama İndirdiğiniz dosya yok okmasıda tuhaf . Elektirik kesintisi bendede çok oldu ama indirdiğim dosya duruyordu. Oyun oynarken problem yaşıyormusunuz ?

• 3 yıl olacak hiç başıma gelmemişti. Ps4'un başında olduğunda da sıkıntı yok. 2 gündür gece uyuyunca oluyor şansa elektrik mi gidiyor anlamadım :)

• Elektrik gitmiştir muhtemelen. Bazı dosyalar silinmişse. Ps4 ü açtıgında disyaları onarıyor. O yüzdendir.

• Cihaz açılışta düzgün kapanamadı uyarısı veriyorsa elektrik kesintisi olmuş sen farkında değilsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde dizüstü pc varsa bataryasını söküp açık bırakın bakalım kapanıyor mu sabaha kapanmışsa elektrik gitmiştir

• bazı şehirlerde elektriği gece sabah 4 5 gibi kapatıp açıyorlar 10 saniyeliğine
  • Bu gece deneme yapmadım uyuyana kadar 25 gb inmişti kapattım. Saat 4 gibi uyandım dayanamadım açtım, saat 8 de 25 gb daha inip tamamlanmıştı.

Sanırım artık bazı günler saat 3 4 gibi 5 sn 10 sn elektrik gidiyor arkadaşın dediği gibi. Bu arada laptop olayını deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.