Şimdi Ara

(PS4)kötü görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 ay kadar önce lanet elektriğin bir anda gidip gelmesiyle topladığım bilgisayarım yanmıştı.Param olmadığı için Ps4 almayı düşündüm.Nba 2k16 çok güzeldi fakat battlefield 4 , gta 5'in görüntüsü çok kötü.Evde canım sıkılıyor açıp oynayayım diyorum ve kaplamaların sonra gelmesi,pürüzlü görüntü falan oynama hevesimi kaçırıyor üstelik bu grafiklere rağmen 30 fps.Acaba sorun konsolda mı yoksa oyunun konsol grafikleri böyle mi ? eğer oyun böyleyse ben konsollarda next gen diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFaceless -- 2 Ağustos 2016; 9:36:28 >

• TheFaceless kullanıcısına yanıt
    Elektrik gidip geldiginde tum pc yanamiycagina gore belli bir parca yandi sende diyorsun ki param olmadigi icin konsol aldim demekki senin pcnin bir parcasi bile ps4ten daha pahali. Simdi gelip bu seviyede bir pc ile 1200 liralik konsolu kiyasliyorsun. Kaldiki bir google aramasi yapip ogrenebilicegin birsey icin konu aciyorsun. Evet yeni nesil konsollar yetersiz ama bu yeni bir mesele degil kaldiki 1200 liraya ps4 seviyesinde oyun calistiricak pc toplayabilir misin ? Hayir
    Ps4 un exclusiveleri iyi mi ? Yeni nesilde azda olsa sayisi kalite olarak muazzam
    Fakat exclusiveler ilgini cekmiyosa paranda varsa zaten git pc topla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 2 Ağustos 2016; 9:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishermanx

Elektrik gidip geldiginde tum pc yanamiycagina gore belli bir parca yandi sende diyorsun ki param olmadigi icin konsol aldim demekki senin pcnin bir parcasi bile ps4ten daha pahali. Simdi gelip bu seviyede bir pc ile 1200 liralik konsolu kiyasliyorsun. Kaldiki bir google aramasi yapip ogrenebilicegin birsey icin konu aciyorsun. Evet yeni nesil konsollar yetersiz ama bu yeni bir mesele degil kaldiki 1200 liraya ps4 seviyesinde oyun calistiricak pc toplayabilir misin ? Hayir
    Ps4 un exclusiveleri iyi mi ? Yeni nesilde azda olsa sayisi kalite olarak muazzam
    Fakat exclusiveler ilgini cekmiyosa paranda varsa zaten git pc topla ...

anakart ve takılı olan işlemci yandı 3000 küsür para ediyor elimde o kadar para yoktu.youtube'a bakıyorum gayet güzel gözüküyor diye araştırmadan aldım bende de aptallık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFaceless -- 2 Ağustos 2016; 10:23:44 >

• TheFaceless kullanıcısına yanıt
    Bende battlefield vs gibi pcde olanlari pcde oynamaya calisiyorum ama gta vs gibi oyunlari ve ozellikle exclusiveleri basta uncharted 4 olmak usere oynarsaniz pisman olmazsiniz. Ben bloodborne icin almistim konsolu :) beni grafikten cok frame droplar rahatsiz ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 2 Ağustos 2016; 12:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 4 ve Gta V remastered oyunlar biraz bu yüzden,kaldı ki nasıl televizyonunuz var bilmiyorum ama Gta V gayet güzel gözüküyor,bir sonraki oyununda Rockstar Games coşacaktır,hemen hemen en iyi optimizasyon yapan oyun şirketidir Rockstar.Rise Of The Tomb Raider ve Uncharted 4 ü deneyin grafikleri çok güzel o oyunların,Star Wars Battlefront ,Infamous Second Son grafikleri de gayet sağlamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.