Şimdi Ara

Ps4 oyun satın alma ve oyunun tum surumunu kullanamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cuma ındırımdeyken mortal kombat x premıum aldım. Fakat oyun 33.5 gb gorunuyor bıt saat kadar oyle gorunerek ınıyor, sonrasında oyun 9,2 gb a dusuyor ve yuklendıgınde oyunun sadece belırlı ozellıklerını kullanabılıyor.4 karakter ve 1 harıta acık oluyor sadece yardımcı olabılecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaisen -- 29 Kasım 2015; 16:08:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: king0194

Arkadaslar cuma ındırımdeyken mortal kombat x premıum aldım. Fakat oyun 33.5 gb gorunuyor bıt saat kadar oyle gorunerek ınıyor, sonrasında oyun 9,2 gb a dusuyor ve yuklendıgınde oyunun sadece belırlı ozellıklerını kullanabılıyor.4 karakter ve 1 harıta acık oluyor sadece yardımcı olabılecek var mı?

Oyun arka planda indirmeye devam ediyor.oyunu oynamana izin veriyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim bilgi icin ben cok anlamiyorum bu ps4'ten. Bir sey daha sorabilir miyim? İndikten sonra bana kuruldu diye bildirim geliyor. İndirilenlerde yine de gorulur mu peki inmesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king0194

Tesekkur ederim bilgi icin ben cok anlamiyorum bu ps4'ten. Bir sey daha sorabilir miyim? İndikten sonra bana kuruldu diye bildirim geliyor. İndirilenlerde yine de gorulur mu peki inmesi?

Oyunun üzerine gel. Options tuşuna bas. Bilgiyi seç. İndirme durumunu oradan görebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.