Şimdi Ara

PS4 PRO (7116) ses cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bundan 1 Ay önce PS4 PRO SPİDERMAN EDİTİON aldım.Makinenin çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok ama bazı oyunları açınca fan hariç ses cızırtısı başlıyor; oyunu kapatınca ses de kapanıyor.Her oyunda yapmıyor.Biraz araştırdım coil whineymiş adı.Kalitesiz ürün kullandıkları için bu ses çıkabiliyormuş varmıdır doğruluk payı?
    Pro kullanıpta bu sesi duyan başka birileri varsa bu başlık altında fikirlerinizi almak isterim.
    Sony gibi bir firmanın bu sesi bile bile bize vermesi ayrı bir ironi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FUB41 -- 19 Ekim 2018; 14:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MAlesef kronik bir arıza 7116 sözde fansesi azaltılmış son seri daha önceki seriler rezalet çıkabiliyor 1-2 saatin sonrasın da... 7215 serisi eli kulağında bekliyoruz bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox2 -- 19 Ekim 2018; 16:48:5 >
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    Hocam kronik bir arıza derken? Yani performansı düşürücek bir durum yokmuş zararı sadece sesiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

MAlesef kronik bir arıza 7116 sözde fansesi azaltılmış son seri daha önceki seriler rezalet çıkabiliyor 1-2 saatin sonrasın da... 7215 serisi eli kulağında bekliyoruz bakalım..
    Yeni çıkan seride bunları düzeltmiş olmalarının ne önemi var ki ? Her çıkan seri sorunsuz diye alamayız hocam. Bende böyle bir problem yok fakat genel bilgilendirme açısından ne yapmak gerek acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Yeni çıkan seride bunları düzeltmiş olmalarının ne önemi var ki ? Her çıkan seri sorunsuz diye alamayız hocam. Bende böyle bir problem yok fakat genel bilgilendirme açısından ne yapmak gerek acaba ?

Alıntıları Göster
    Hocam sende böyle bir ses yok mu? Emin misin bazı oyunlarda yapıyor bazı oyunlarda yapmıyor.Grafiği ağır oyunlarda bakar mısın Battfield 1 GTA 5 gibi oyunlarda yapıyor benim digital oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: FUB41

Hocam sende böyle bir ses yok mu? Emin misin bazı oyunlarda yapıyor bazı oyunlarda yapmıyor.Grafiği ağır oyunlarda bakar mısın Battfield 1 GTA 5 gibi oyunlarda yapıyor benim digital oyunlarda.

Alıntıları Göster
    Konuyu gördükten sonra işten eve gelince GtaV açıp denedim 2 saat, bende öyle bir sıkıntı olmadı kardeşim. Çalıştığım için sadece akşamları oynuyorum belki fazla yıpranmadığı için sıkıntı çıkarmamıştır ?

• quote:

Konuyu gördükten sonra işten eve gelince GtaV açıp denedim 2 saat, bende öyle bir sıkıntı olmadı kardeşim. Çalıştığım için sadece akşamları oynuyorum belki fazla yıpranmadığı için sıkıntı çıkarmamıştır ?

Alıntıları Göster
    Hocam benim cihazda yeni 1 ay ya oldu ya olmadı senin GTA5 cd'limi değil mi? Yani bu sesin makinenin eski veya yeni olmasıyla ilgisi yok ben grafiği geniş oyunları açınca başlıyor bu ses.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben özellikle henüz almamış için ve bu sesten tiksinmiş insanlar için söylüyorum. Her cihaz da olacak diye birşey yok ama geneli böyle kabul edildi zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: FUB41

Hocam benim cihazda yeni 1 ay ya oldu ya olmadı senin GTA5 cd'limi değil mi? Yani bu sesin makinenin eski veya yeni olmasıyla ilgisi yok ben grafiği geniş oyunları açınca başlıyor bu ses.

Alıntıları Göster
    Dijital hocam cdli oyun almıyorum ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.