Şimdi Ara

ps4 ses çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konsolu aldıktan 1 hafta sonra sebepsiz yere çıt çıt ses çıkarmaya başladı.
    açarken ve kapatırken 5 dakika boyunca sinir bozucu bir şekilde genleşme sesi çıkarıyor.
    hdmi mavi ışık gibi sorunlar yok diye sevinirken bu çıktı bana da

dikey stand alıp dik kullanmaya başlasam bu sorun ortadan kalkar mı ?

yoksa bu sorun 1 hafta sonra kendiliğinden ortaya çıktığı gibi kendiliğinden yok olacak mı ?

acayip sinirleri zıplatıyor bu ses. gürültülü çalışmasını bile yeğlerim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1persie -- 6 Şubat 2014; 0:14:13 >

• Satın aldığın yerle konuştun mu?
  • Malzeme çıktı sana.
  • bimeks'ten almıştım.
  • Çıt sesi normal bi olay, genleşme sesi bende de var söyleyeyim, malzeme esniyor demekki yapacak bişey yok, daha kaliteli yada farklı bi materyal kullansalardı anca genleşme sesi duymazdık, dik kullanırsanız azalır ama.
  • 399 dolar dendiğinde whoaaaaaaaw olunmuştu. buyrun malzeme.
  • dostum bende de olmustu başta çıt çıt sesi ama su anda iyi gozukuyor ses duymuyorum

ıcınde cd takılımı ? takılısa cıkar ben ıcınde cd bırakıyordum bu sorunu yaşadım cıkardıktan sonra yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5'ten Gelen Garip Ses
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçinde Cd bırakınca PS4 Cd'yi korumaya çalışıyo haliyle aletler çalışıo ses çıkıyo(çıt çıt).Genleşme sesi düzelir kendi kendine bence
  • içinde cd bırakıyordum dün çıkartıp öyle kapattım. az önce açtım düzelmedi.

killzone sf oynarken fan hızlanınca bişey çıkacağı belliydi zaten
  • Ben dik kullanıyorum, made in japan olan. Çok nadir bende duydum ama rahatsızlık verecek kadar yok 5 sn anca sürüyor ve geçiyor oda arada bir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozaksoy

Ben dik kullanıyorum, made in japan olan. Çok nadir bende duydum ama rahatsızlık verecek kadar yok 5 sn anca sürüyor ve geçiyor oda arada bir.

anladım hocam stand almak şart oldu. araştırdım bu şekilde daha az ısındığı söyleniyor.
    china benimki de.

ilgilenen herkese teşekkürler.
  • bu ses bende de oluyor. genleşme sesi miymiş bu? Hiç aklıma gelmezdi
  • benimkinde acilista cit sesi var baska yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece açılırken oluyor ve kapanırken onun haricinde sadece Fan sesi geliyor biraz. Bir de Ac oynarken Cd li oyuna girince ses geliyor 10-15 saniye de oda gidiyordu.
  • Çalışıyordur PS4 belki ses geliyormuşmuş.
  • dik kullanmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem_1903

dik kullanmanı öneririm.

hocam siz ps i stand lamı kullanıyorsunuz. yanlız bu stand makinanın sagına takılıyor ve dik konumda cd kısmı ustte kalıyor. pek bu bi sıkınt yaratıyormu su konuda: ps in ana islemcisi orta cizginin sagında mat lan yerde ve o sagdaki fan da cok onemli ve ufluyorda baya. bu stand in buraya takılması ve zemine dik olarak konulması sizce bi problem degilmi. yada yaratmıyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.