Şimdi Ara

PS4 Pro Pişmanlığı (Dert içerir...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
11.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps4 proları 5 bin-6 bin arasında satıyorlar. Bak bi asgari ücrete bile alamıyorsun.. Ps5 bulamıyorsun, bulsan bile çok para. Sanki alabiliyor ama bilerek almıyor gibi konuşuyorsunuz. Adam istemez mi en son modeli almayı?

Siz kendinize gelin bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bir kişi de asıl soruna odaklansın. Yok neymiş bu devirde PS4 mü alınırmış. Sana ne yahu sana ne? Çok biliyorsan çıkar parasını ver adama daha iyisini alsın.

İkincisi şu kulaklık tak diyenler. Yıllardır anlamadığım konulardan biri. PC ses yapar kulaklık tak denir. PS ses yapar kulaklık tak denir. Peki ne alaka? O kulaklığı takınca motor gibi çıkan ses kayıp mı oluyor? Siz kulaklık ile aralıksız olarak en yüksek seste bir şeyler mi dinliyorsunuz? Kulaklıktan ses gelirken dışarıdaki ses komple kesiliyor mu sanki? Oyunda araba sürüyorsun veya bir yerde bekliyorsun diyelim o fan sesini duymuyor musun sanki.

Hani öyle saçma bir şey söylüyorsunuz ki. Aralıksız ve en yüksek ses ayarında (kulakları patlatma garantili) bir şeyler dinlerseniz belki ses duymazsınız kulaklık ile.

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Demesi ne kadar basit. parasi varsa adamin neden ps4 alsin ki suan. Onu alabilecek yok ki aliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şaşkınlığı ben de yaşamıştım 

Benim cihaz sorunlu felan sanmıştım ilk başta. Fakat burda ps4 pro kullanıcılarının çok büyük hatası var, o kadar forumda yazılar okudum. Biri bile çıkıp, inanılmaz gürültülü demedi. Herkes biraz sesli çalışıyor yazıyordu.Onlara aldanıp almıştım

• hakikaten öyle bende düz ps4 vardı çok fan sesi yoktu 2017 de almıştım
    abim pro almış evine gittim baktım oynuyor sanki evde turbocharger var gibi ses çıkarıyordu dedim kapat şunu bro bu ne böyle en iyisi hdmi kablosunu uzatıp diğer odaya konsolu koyup sesten izole olmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derdi veren dermanı da verir. Metin ol...

• sIvI sOgUtMa + aRtiĞeX OnBinYedüüz varken böyle şeylere dE :P

• Benim arkadaşda aynı şekilde partiye girince oyunun sesini açıyorum mecburen 😁

• Bende satıyorum PS4 Pro yu ne diyeyim.

• Senelerce ps4 proda bu sesi çektim, Allah kurtarsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşin kötü tarafı ben fan sesinden dolayı arıza var sanıp ismini vermek istemediğim (sakarya da bir yer)e yolladım onlarda 1000 lira sıkışmış fana dediler bir güzel dolandırılıp hdd mi 500 gb a düşürüp geri yolladılar. 2 metre hdmi ile balkona koydum pro kardeşi orda pro pro uçuyor. Ps5 alıncılara gelince onun da prosunu bekliyoruz pro besttir!!1!

• Benim merakım neden Xbox Series S değil de PS4 Pro’yu aldınız? Bilmediğimden soruyorum

• PS4 pro 7016b serisi alınmaz aşırı fan sorunu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses ve serinlik için yeni, garantili bir cihazda çözüm ve geliştirme sürecinde garanti ve cihaza zarar vermeyecek şekilde hassas ve temkinli olmakta fayda var. Yaz dönemi laptop ve oyun konsolları ile iyi soğutma sistemine sahip olmayan masaüstüler için imtihan dönemidir. X64'lü iyi yeni sistemlerde artık extreme düzey sıvı soğutma olmazsa yeni üst düzey işlemcileri ve grafik kartlarını da soğutmak pek kolay olmayacak gibi gözüküyor ciddi yük altında.

Konsol için neler yapılabilir:

• Hol, Mutfak gibi bir yere konsolun HDMI ve AC kablolarını, kontrolcü çalışabilecek şekilde taşıyabilirsiniz.
    • Hazır PS4 soğutucularına, standlarına bakın, redditten falan araştırın yatay - dikey farkının olumlu, olumsuz etkileri ne gibi, ne tür PS4 soğutucuları ne kadar fayda sağlamış diğer kullanan insanlarda.
    • Hobi mahiyetinde kendim bir şey yapabilirim, uğraşabilirim, elimden gelir - zamanım da var severim de uğraşmayı derseniz dış ortam sıcaklığını 5-10 derece daha soğuk olarak konsola üfleyebilecek peltierli veya çinlilerin icat ettikleri kutu kotaladan hallice dc iklimlendirme - klima kompresörleri var verimlilikleri peltierden büyük ihtimal çok daha iyi. Yok artık oldu olacak konsolu ps4,5 pro yapayım onla mı uğraşacağım derseniz çıkma, 2.el oto mini buzdolaplarına bakın belki ortadan kesersiniz veya direk konsolu içine koyarsınız aşırı soğutup cihaza terleme yaptırmayacak boyutta olan bir ucuz bir dolabın içine.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Konsol dünyası çöküşe gidiyor. Son jenerasyon ile de. Bugüne kadar oyun konsolu denen alet, driver derdin yok, fan derdin yok, hata derdin yok kafan rahat koltuğun karşısına geçiyorsun istediğin oyunu şak, şuk, çat çat çat oynuyorsundu. Fakat oyun sektörü aynı kadın - erkek ilişkilerinin sadece cinsellik, güzellik, estetik gibi tabulaştırılması gibi grafik, daha fazla grafik, free to play + skinler, ücretli oyun + skinler gibi farklı fantezi evrimi geçirmeye başlayınca ki ( misal yıllardır yeni GTA'yı çıkarmak yerine eski GTA'nın Online'nından darphane gibi para kıran Rockstar misali ) Ek olarak az biraz konsolu açma, oyunları oynama oyunu açmaya çalıştığında bir bakıyorsun 50-100 gb'lik oyun 15-20 gb'lık güncellemeler çekmeye çalışıyor ). Ne işe yaradığı, ne sağladığı belli olmayan şeylere dönüştüler. Windows tarafında her oyun geliştirici firmanın kendini bir şey sanıp Launcher dayatma belası dışında RTX, 4K - 8K gibi şeylerle esneklik ciddi düzeyde artmışken bir de Apple, Bilgisayarlara da ARM çanlarını duyurunca, Apple eskiden umursamadığı - önem vermediği oyun dünyasına da girerek ciddi değişimler yaşayacağımızı düşünüyorum.
    Oyun sektörü mobil cihazlar ile de beraber Gta San Andreas, PS2, PS3 dönemlerine göre büyük bir dönüşüm geçiriyor. Yeni konsollarda 8K TV'ler ile cortlayacaklar büyük ihtimal ve haşmetli Sony ve Microsoft abilerimiz Promaximus falan bir şeyler çıkarmak zorunda kalacaklar. Bulut teknolojileri ile Nvidia gibi grafik devleri ile, Apple gibi Google gibi devlerde mobillerde oyun konsolu denen aletleri 10-15 yıla tarihe gömecekler. Çünkü kısıtlı bütçe ile daha ekstrem grafik, daha ekstrem grafik odaklı haz bağımlılığını 500-600 dolarlık gibi modifiyeye kapalı, PS4 - Xbox One ile Bilgisayarlar ile aynı X64 platformuna geçen konsollar, Apple'ın Arm yumruğu ile ile bu seferde yapacağınız işi seveyim deyip ya ARM'a geçecekler ya da biz kapatıyoruz yada Cloud olarak hizmet vereceğiz donanım satmayacağız demek durumunda kalacaklar gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 23 Mayıs 2022; 13:15:10 >

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Kulaklık tak diyenler değil sizin yanlışınız var.
    Kimse ses yok olur demiyor, hoparlörden duyarken sesi uzaktan dinliyorsunuz aynı şekilde konsol veya pc de uzaktan ses çıkarıyor, kulağınıza eşit geliyor sesleri. Ayrıca hoparlörden sadece baskın sesleri duyabilirsiniz ince sesleri duyabilmek için sesi aşırı açmanız gerek. Kulaklıkta ise hem sesi olduğu gibi duyar hem de direkt kulağınızın dibinden çaldığı için ister istemez diğer sesi bloklar. Pasif gürültü engellemesine girmiyorum bile.

Kullanma diyenlere laf atmışsınız, kulaklık kullanın diyenlere laf atmışsınız çözüm önerisi verseniz neyse de harbi güzel boş yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 22 Mayıs 2022; 20:5:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redditte bazı kullanıcılar 6 metrelik hdmi kablosuyla konsolu yan odaya alıp çözüm üretmişler kendilerince :) benimde aslında değinmek istediğim meselelerden bir diğeride buydu onca youtube incelemeleri var yerli yabancı bir tane içerik üreticisi bile videolarda bahsetmiyo ki ps4 pro gürültülü bir konsoldur şöyledir böyledir diye. Artık bu tarz inceleme videolarına inancım kalmadı. Sanırım doğru bilgi almak için reddit veya ekşisözlüğü referans alacağım bundan sonra. Youtube içeriklerine güvenilmez.

----

bu devirde ps4 pro mu alınır ps5 çıktı diyen arkadaşlara sesleniyorum, ey romalılar ps4 pro dediğiniz şuan piyasada bulunan en güncel konsoldan bir önceki nesil. belki hepinizin evinde ps5 vardır onu bilemem ama zaten 2020 yılında çıkan konsol 2022 yılına kadar stok sıkıntısı çekiyordu. Daha yeni yeni mağazalara stok gelmeye başladı. çılgın bir gamer değilim vakit oldukça açıp kafa dağıtmak için oyun oynayan tayfayım oyun dünyasını yakından takip etmiyorum o yüzden "gidem ps5 alam" diye bir düşüncem olmadı. Hayal kırıklığım Sony mühendislerinin böyle bir hatayı nasıl yaptığıydı neticede 4K destekli bir konsol alıp 4K oynayamamak saçma bir durum. Tüm Sony konsollarında böyle bir durum söz konusu değilken neden ps4 proda bu problem var. Aynı sorun xbox 360 rrod hatası içinde geçerli. Xboxun kırmızı ışık problemi yüzünden kaç göz yaşıldı döküldü, ne ocaklar yıkıldı kim bilir.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Sesi falan engellediği ya da azalttığı yok. Kendinizi kandırıyorsunuz. Oyunun sesini kulaklıktan daha iyi duysa bile rahatsız olan adam o fan sesinden kulaklık taksa da takmasa da aynı oranda rahatsız olmaya devam eder. O ses yine kulaklarını tırmalar bir şey değişmez.

Kulaklık takın demek bir çözüm önerisi değildir. Çözümden kaçmaktır. Kasan bir bilgisayara format atın demek gibi.

Ayrıca kulaklık takmak keyfi bir durum. Adam belki sevmiyor, belki bir rahatsızlığı var ondan dolayı takmak istemiyor, belki 7.1 ses sistemi vardır onunla evin içinde bangır bangır oynamak istiyor. Belki simülasyon seti vardır ona göre ekipmanları vardır o yüzden hoparlör kullanıyordur. Bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 22 Mayıs 2022; 20:5:24 >
  • Benim tv unitesinde arkası kapalı gözde olduğundan ses çarpı ikiydi. Call of duty oynarken oyun sesinden çok fan sesi duyuyordum. Ps5 aldım böyle bir sorun yok, Ps4 pro satarken alıcıya sesi özellikle belirtiyorum. Bu arada satılık ps4 pro var:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.