evet tek sıkıntı dualshock'un sarjsız oynayamama sorunu oluyor ama 2 cihaz varsa hiç sıkıntı olmuyor zaten |
Bildirim
evet tek sıkıntı dualshock'un sarjsız oynayamama sorunu oluyor ama 2 cihaz varsa hiç sıkıntı olmuyor zaten |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Umarim yazanlar espri vs amacli yaziyordur yoksa vayki vayyy..maddi durumu gectim yurtdisinda bilr ps4 destegi tam olarak cekilmedigi icin ve ps5 stok sikintisi oldugu proyu kullanan bi ton insan var..bunlari yazanlar sadece oyun dusnyasi olarak dh yi gorenler demekki😂😂bu forum degismez arkdsa tek elestirim ise konsol evet sesli calisiyor ama tas gibi konsol hicbirsey olmaz fazla takmicaksin eger takiliyorsan arkdslarin cozumlerini uygulamalisn yada saticaksin konsolu bu kadar basit < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sir bu yuzden xbox 360mi sattim. Xbox series x ile ps5 nasillar ses konusunda hangisi daha sessiz? Arattim bulamadim kac desibelle calistiklarini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 24 Mayıs 2022; 12:10:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 26 Mayıs 2022; 8:40:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |