< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS4 Pro Pişmanlığı (Dert içerir...) (4. sayfa)
-
-
Fan sesi gelmez mi? Haha. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Kulaklık o fan sesini asla engellemez. Ne yapıyorsunuz sürekli çalan yüksek bir ses mi açıyorsunuz kulaklıkta? Söylediğiniz mantığa aykırı.
Hayır ben de fan sesi rahatsız eden ekran kartı kullandım. Kullanmasam neyse... O fan sesinin kulaklık varken rahatsız etmemesi imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 23 Mayıs 2022; 12:20:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş hala tetris metris deyip konu sahibini aşağılamaya çalışanlar var. Bir kere yaptığınız şey terbiyesizliktir.
Birincisi, herkesin maddi durumu aynı olmak zorunda değildir. Hele ki bu ekonomik şartlarda, kaç kişi son model telefon, bilgisayar, konsol alabiliyor?
İkincisi, PS4 denen konsol da 30 senelik bir ürün değil. Sadece ve sadece "bir önceki nesil" üründür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 23 Mayıs 2022; 12:24:32 >
Hocam bi bırakın artık şu konuyu. Ne için çabalıyorsunuz siz, işiniz gücünüz yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burası forum. Kurallar çerçevesinde istediğimi yazarım. Size sormayacağım.
ps4 pro'ların üretilen ilk serilerinden almışsınız. Belli bir seriden sonra sessiz çalışıyor.
-
Ne saçmalıyorsun acaba? PS4 Pro hala kullanılıyor. Birde kimse Ps5 için 14-15 bin vermek zorunda değil.
-
PS4 pro denilince akla oyunlardan önce fan sesi gelir. Almadan önce okumuştum. Hatta "yaaa ne kadar sesli olabilir demiştim" cidden sesli çalışıyormuş. Ama bir süre sonra alışıyorsun. Kulaklık falan takabilirsin. Bir de PS yi kapatınca aaa bir sessizlik oldu diyorsun. Bence harika. :D
-
Kafadan atma konuşmuyorum. Biz bunu tecrübe ettik ki söylüyoruz. Kulakliklardaki pasif izolasyon bile , dış sesin şiddetini düşürür. Kulaklik takılı iken fan sesi, takılı degil iken ayni mi olacaktı. Gidipte cihazın 2 cm yakınına kulağını dayamiyorsan sesi duymazsın. Sen duyuyorsan , demek çok üstün yetenekli bir kardeşimizsin. Sen müstesnasın.
Az önce çalıştırıp oynadım.
Unutmuşum sesini.
Tv nin sesini yükseltmek zorunda kaldım.
Bence en iyi çözüm.
Etrafı açık olan bir yerde cihazı çalıştırmak ayrıca kapalı bir kulaklık ile oynamak..
Kaliteli bir kapalı kulaklık ile ( kulak içi değil ) bambaşka bir atmosfer oluyor söyleyeyim.
Xbox’da Flight Simulator açıp sesi de Ps4 pro ile güçlendiriyorum ben.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim ps5 alma ana sebeplerimden biri de ps4 pro 'dan ve o sesinden kurtulmaktı. Temizlik falan hikaye.. Termal macun falan 1.5ay sonra ses tekrar başlıyor.
Satarken alan eleman eve geldi. Herşeyini test etti. Bak dedim ses yapıyor şuan kış, yazın uçuyor. Bana sövme. Yok termal macun yenilerim dedi. Peki dedim. Yazın oldu eleman dayanamamış sesine o da satmış. İlk seriler aşırı ses yapıyordu. Call of duty oynayanlar bilir, menü de yaptığı sesi oyun içinde yapmıyordu. Öyle de ilginçlikleri vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaza uzaklığım 1.5 metre iken kulaklık ile oynarken oyun sesini bastıran bi fan sesi vardı benimkisinde. Gruptaki arkadaşlar bile rahatsız oluyordu sesten.
Geceleri oyun oynayamıyordum evdekiler rahatsız olmasın diye…
Ps5 e geçtim rahat ettik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps4 Slim var bende kuzu gibi, hatta makinenin dibinde oynuyorum PC masasında olduğu için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 23 Mayıs 2022; 18:10:42 >
ps3 super slim vardı bende, fan sesi çok azdı gece rahat oynanırdı, en büyük nimeti bilgisayar gibi odayı ısıtmazdı, temmuz- ağustos aylarında bilgisayarda oynarken oturduğun yerde terliyorsun, ps'te öyle bir dert yok
-
kulaklık o sesi engellemez. sadece birazcık azaltır.
üstelik, bir cihazı her kullanışında kulaklık takmak zorunda olacaksan bu zaten başlı başına bir sorun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada taktiği vereyim hocam bir duanı alırım.
gidiyorsun 5 metre - 10 metre hdmi kablo alıyorsun. onu duvardan geçirip ps4 pronu hemen yan odaya koyuyorsun. kapını da kapıyorsun. sonra sessiz sessiz oynuyorsun oyununu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 23 Mayıs 2022; 20:38:2 > -
One X PS5 seviyesinde değil, o nasıl bir iddia.
Series S seviyesinin de üstünde-altında, donanımsal güç farketmeksizin yazılımsal olarak Series S'ten daha iyi durumda şu anda One X.
-
iyi taktik. bi ara masaüstü almıştım, eşşek gibi bağırıyodu alet. o zamanlar ben de bu taktiği düşünmüştüm. sonra sattım sessiz ultrabook aldım kurtuldum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X