Ps4 pro nun son versiyonu olan 7216B versiyonunu alman gerekiyordu sessiz olması için. |
PS4 Pro Pişmanlığı (Dert içerir...) (3. sayfa)
-
-
Bende ynei ps4 fat aldım. Fan sesi abartıldığı kadar varmış, ama garip bir şekilde 19 Tl'ye aldığım ps4 dikey tutucu aparatı ile konsolu dikey yerleştirdiğimden beri fan sesi yok denecek kadar azaldı
-
bahsettiğiniz fan gürültüsünü arkadaşım aldığı ps4 proda da yaşamıştı, garantiden sıfırı ile değiştirdiler. bu kadar rahatsız ediyorsa sizinkinde de aynı sorun var demektir. bende de ps4 pro var 4k hdrlerde fan sesi çıkıyor ama asla rahatsız edecek düzeyde değil. tv ses kademesi 10-15deyken, yani normal ses düzeyindeyken ( yüksek sesli oynamam ) fan sesini nerdeyse duymuyorum bile.
-
PS4 sahibi olmadım ama Reddit vs. gibi yerlerde fan sesinden mağdur birçok kişi termal macun yenileme + yeni ve daha sessiz fan montajlama gibi işlemlerle sorunu çözmüşler. Lakin Sony daha güncel üretimlerde bunu çözmüş olması lazım. Yine de olmaması gerekir, rahatsız edici bir durum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PS4 Pro vardı bende de zamanında. Tertemiz kullanmama rağmen 1 sene sonra rezalet seviyede yüksek fan sesi vardı.
-
Suç sende ps5 neden almadın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vıdı vıdı dıdı dıdı 4K oyun oynamak için tv almışsın cihazı ps4 pro almışsın ps5 almamışsın ps4 pro 4K oyun konsolumu değilimi diye bir araştırsaydın keşke inşallah tv yide 4 K diye bim yada şoktaki modellerden almadın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin beğenmediğiniz bu uçak motorlu fırın gibi yanan nerdeyse 10 yıl öncesinin teknolojisi baz alınarak üretilen külüstür ps4 fiyatlari 10 bine dayandı. Altından daha değerli maşallah. Ps4 lere gücü yetmeyip alamayanlar yakında ps5 alacak 😄😄😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2016 da çıkmış alet çok eskimiştir yav. Dedem de oynamış mıdır acaba?
PlayStation 4, PlayStation 4 Pro'dan çok daha iyidir. Ancak dönemi geçmiştir. Geçmiş olsundur.
Büyük büyük babamdan yadigar kalan ps3 bile 2500tl olmuş. Kutusunda saklıyorum maazallah.
-
adama derdini anlattığı için meydan dayağı atacaklar az kalmış
-
Herkes fan problemine değilde arkadaşın bu devirde PS4 almasına takmış .Lan A habermi yolladı sizi ? Hangi ülkede yaşıyorsunuz ? Evet Avrupa bebelerinin harçlıkları ile aldığı cihazı Türk çocukları ancak eskidikten sonra ,zamanı geçtikten sonra alabiliyor .Reyiz bunu bile çok görüp ,bir de ekstra vergi geçirdi gençlere .Bunu konuşacağınıza adamın zar zor alabildiği ürün ile dalga geçiyorsunuz ...
-
- Bu konsola dandik demek büyük bir başarı. Tebrikler.
- Fan sesinden haberinizin olmaması da büyük başarı. Kaç yıl önce piyasaya çıkmış olan bu konsolun fan sesini bilmeyen kalmamış olması gerekiyor. Diyelim ki çevrenizde bu konsola sahip biri yok, internette dahi çokça bu durumdan bahsedilir.
- Sese takılmadan keyfini çıkarmaya bakın derim ben. “Su soguk ama girince alışıyorsunuz.” gibi bir durum olacaktır. Bütçe el verirse ise 5’e geçin ilerleyen dönemde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 23 Mayıs 2022; 9:34:3 >
Ne yazık ki ps4'te fan sesi dediğiniz gibi. Bildiğim kadarıyla ilk çıktığından beri bilinen bir şey, keşke almadan önce biraz bu konularda araştırma yapsaydınız. Bu arada ben ps5 kullanıcısıyım ve daha bugüne kadar fan sesini duymadım :)
-
Onda da coil whine var. Özellikle şu anda satılan seride. Cayır cayır bağırıyor cihaz. Fan sesinden daha rahatsız edici.
-
Ps5 bile native True 4K/30 fps verebiliyor anca
4k/60 ve 120 fps icin upscale ediyor goruntuyu
Yani eger aaa bir oyunda 4kda 30 fps yerine 60 120fps aliyorsaniz ps5 ilr bilinki true 4k deil daha dusuk cozunurlukte isleyip 4k olarak ekrana yansitiyor.
60 ve 120fpsdede native yani true 4k icin ps5 Pro cikmasi bekleniyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 23 Mayıs 2022; 10:50:40 >
Benim pro termal macun ve termal ped ikilisiyle ciddi oranda ses kesti. Ama ortam çok sıcaksa makinenin yapabileceği bişey yok açacak fanı. Ps5'in fan sesi baya düşük proya göre fakat rahatsız edici bir rezonans var. Fan yalpalıyormuş gibi bir ses. Kulak verince kafamda tınlıyor devamlı, belki ben çok takıyorumdur bilmiyorum. Pronun yüksek ama stabil fan sesini tercih ederim. Garantisi bitince farklı fan denemek istiyorum ps5'de.
-
Bizimkinin öyle sesi yok sanki ama uzakta cihaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X